סכמ"ש

סכמ"ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עונה

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-אייל גולן - נשיקה אחת מימך,דניאל בן חיים - נסיכת חלומותיי,KASHE - TIK TOK משהו שעשה את השבוע-חווופש
,יציאות עם החבר'ה
משהו שהרס את השבוע-אין מה קניתם השבוע-סוני אריקסון חדש
ציטוט השבוע-"רגל ראשונה,בטן שלישית והיא בפנים" חחחחח
מטומטם מי שאמר את זה תוכנית\סרט השבוע-זהות אבודה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש,ליל הסדר
,מסיבה,לצאת עם החבר'ה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם
הערות-שבת שלום
תמונת השבוע-
שמאל|

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-עוד צהריים,חום הלילה,אל תפסיק,שיר מנוחה,מלכה קרה מפסטיגל פנטזיה,האלופה והכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-של לא כל כך יפה,ציפר זרה,היינו גדולים,רמזים,שרה ברחות,תפתח חלון,טווס.אייל גון נשיקה אחת ממך,לא תשבור אותי,על חבל דק,ישי ליו האחת שליי קובי פרץ,אולי,האחת של חיי,קחי אותי,אני לא בן של מלך,אביהו שבת עדיין שלך.ומשה פרץ מהשמיים וארתור כץ שר ברוסית שפת האם שליי משהו שעשה את השבוע-מחר ההופעה מחכה בקוצר רוח!!!!!!!!!! משהו שהרס את השבוע-ההורים המלחיצים שליי והקטייינה בצצפר סוף סוף חופש!!!!!!!! מה קניתם השבוע- מתות לחג ציטוט השבוע-פעם את בוכה ופעם את צוחקת מזילה דימעה כי זה הזמן ללכת תוכנית\סרט השבוע-סופר נני,גיא פינס,האולפן השקוף של ערוץ 24מה אתם הייתה עושים חטופים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לההופעה!!!!!!!!!!! מחכה כברררררררררר שיגיע כבר מחררררררררררררררררררררררררררררררררר משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-צעקות ומריבות עם ההורים מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור,ליאורוש,רותמוש,דיאנה,עמיתוווש,ג'ני וניקה הערות-שבת שלום ומבורכת לכולנו!!!!!! תמונת השבוע-יהיו מחררררר מחכה כברררררררררררררררררר

עונה

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-TIK TOK משהו שעשה את השבוע-יציאה קרועה עם חברים וחופש לקום ב-12 משהו שהרס את השבוע-כלום ! מה קניתם השבוע- בגדיים לחג ומתנה לחברה :] ציטוט השבוע-לא ירד גשם היום יהיה חם.. אופס יש גשם בחוץ ! תוכנית\סרט השבוע-נשות הטיסיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ערב חג ויצאות עם חברים ובני דודים : ) משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת ! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאור אליסה ודיאנה הערות- תמונת השבוע-

עוננה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-מה קורה איתך-משה פרץ משהו שעשה את השבוע-חבריים ומשפחה משהו שהרס את השבוע-אין לי כוח להסביר
מה קניתם השבוע-בגדיים מתנות וממתקים חחחחחחחחחחחחח ציטוט השבוע-כמו של נייקה
תוכנית\סרט השבוע-נשות הטיסיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליל סדר עוד שבוע חוופש לקום מאווחר יום הולדת לחברה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעת ועם אפשר שלא יהיה חחחחחחחח מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור אליסה רותם דיאנה ואתי
הערות- תמונת השבוע-

אווקיי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי .. שיר השבוע לא של לירז- כל מיני חדשים באנגלית , ולטינית
משהו שעשה את השבוע- אני מאוהבת
משהו שהרס את השבוע- הפלאפון נהרס לי , והמחשב נייד עוד יותר והוא בתיקון
ושדודה שלי נידרסה
מה קניתם השבוע- בגדים , שימלה מהממת לחג , תכשטים ,וכפכפים יפוות
ציטוט השבוע- ... תוכנית\סרט השבוע- נשוות הטייסית , משחק החיים , מבט כואב , וכמובן אני הראשונה שראיתי ת'סרט רימון הזהב במחשב
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שגלית תלד כבר וואי חחח זה כיאלו היא כמה שנים בהריון , חחח יאלה
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת ולא רוצה לדעת חח XD מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ג'ניי שלי
..עמית אתי אביטל וסתיו
הערות- שבת שלום
תמונת השבוע- ...

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Black Eyed Peas - Rock Your Body Timbaland & Katy Perry - If We Ever Meet Again Lara Fabian - Caruso, Je Suis Malade, Adagio, Je T'aime Safura - Drip Drop Janet Jackson - Nothing משהו שעשה את השבוע- שיעור פיתוח קול, הופעה.. משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- חטופים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של לארה פביאן היום! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש - אליסה וליאור הערות- אין תמונת השבוע- אין

למעלה