עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
שיר השבוע של לירז-עוד צהריים,חום הלילה,אל תפסיק,שיר מנוחה,מלכה קרה מפסטיגל פנטזיה,האלופה והכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-של לא כל כך יפה,ציפר זרה,היינו גדולים,רמזים,שרה ברחות,תפתח חלון,טווס.אייל גון נשיקה אחת ממך,לא תשבור אותי,על חבל דק,ישי ליו האחת שליי קובי פרץ,אולי,האחת של חיי,קחי אותי,אני לא בן של מלך,אביהו שבת עדיין שלך.ומשה פרץ מהשמיים וארתור כץ שר ברוסית שפת האם שליי משהו שעשה את השבוע-מחר ההופעה מחכה בקוצר רוח!!!!!!!!!! משהו שהרס את השבוע-ההורים המלחיצים שליי והקטייינה בצצפר סוף סוף חופש!!!!!!!! מה קניתם השבוע- מתות לחג ציטוט השבוע-פעם את בוכה ופעם את צוחקת מזילה דימעה כי זה הזמן ללכת תוכנית\סרט השבוע-סופר נני,גיא פינס,האולפן השקוף של ערוץ 24מה אתם הייתה עושים חטופים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לההופעה!!!!!!!!!!! מחכה כברררררררררר שיגיע כבר מחררררררררררררררררררררררררררררררררר משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-צעקות ומריבות עם ההורים מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור,ליאורוש,רותמוש,דיאנה,עמיתוווש,ג'ני וניקה הערות-שבת שלום ומבורכת לכולנו!!!!!! תמונת השבוע-יהיו מחררררר מחכה כברררררררררררררררררר