סכמ"ש!

Anni Lupu

New member
סכמ"ש!

-שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Anni Lupu

New member
"כמה אהבה יש אצלי בלב, כמה שאותך אני אוהב..."

-שיר השבוע: "כמה אהבה"-גיימ בויז (2 בנות מהטירונות חרשו על השיר הזה, ובגללן הוא לא יוצא לי מהראש!) - אלבום השבוע:-- - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הבנות של מחלקה 1 פלוגת ד'רקון! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כ"כ הרבה רגעים שפשוט נפלתי מצחוק... :) - דבר שהשגתם השבוע: שרשרת חדשה מרביד :) - מאכל השבוע: הפחזנית שאכלתי היום בבוקר אצל דורין. - משהו שעשה לכם את השבוע: מטווחים (היה מעולה!), היום בבוקר שלקחנו את דורין לבנדיקט - משהו שהרס את השבוע: הגשם... וזה שהסמלת סגרה לי רגל של שולחן מתקפל על היד. עכשיו אני עם יד חבושה! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ניצנים ונהנים!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לבסיס (כן, אני משוגעת). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשבוע לא יגמר :( -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החברות מהטירונות סתם: - תמונה: אני ומריאנה מדגמנות מעילי ב'...

oO Barbie Oo

New member
חודשיים יואו...

שיר השבוע: lady in red
- אלבום השבוע: מזרחית מהאוטו.
- האדם שעשה לכם את השבוע: חצי. יואו אני מתגעגעת אליה!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש רגעים שבהם אין כבר כלום, רק שמץ של געגוע. אותו עולם נראה מושלם כשכלום לא היה ידוע"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "נראה לי שאת רוצה לתקוף אותי מינית!"
וכל מיני אמרות של דוד שלי שאין כמוהו בעולם, כמובן...
- דבר שהשגתם השבוע: נעלי בית של הלו קיטיי :] ומחזיק מפתחת של קרוקס ורוד שסופסוף החליף את החצי לב מהאקס
- מאכל השבוע: גבינת שמנת
- משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה כסף. צו גיוס שהגיע. הערב עם הבנות. שפאקינג דחו לחצי את הגיוס ואני אהיה בארץ בגיוס שלההההההה!
- משהו שהרס את השבוע: ההרגשה אחרי השיחה עם רס'פי.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תוותרו, לא לעצמכם ולא על מה שחשוב.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: תתאאיייייללללללננננדדדדדדדד וארוחת בוקר עם החמודות!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שרס'פי יעמוד בציפיות
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רס'פי
סתם:
- תמונה: תמונת פרופיל בפייסבוק למי שיש

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifאני:]

-שיר השבוע: coldplay-a message,moby-in this world,הפיל הכחול-יסמין. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: חן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ^ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): משפטי חן למינהם
- דבר שהשגתם השבוע: תיק,שימלה,חגורה,ואנערף. - מאכל השבוע: סושי :] - משהו שעשה לכם את השבוע: הייתי בלהבים אצל חני. - משהו שהרס את השבוע: צהל..כרגיל. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אוותר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חמישי - חן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא אשן בבסיס המסריח הזה, ויחליטו לעשות לי את החפיפה פתוחה. למען השם,אני גרה רבע שעה ממנו @#^!@^ מה ההיגיון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חנצ'וק. ;[ סתם: - תמונה: >

Unaffected

New member
איך לעזאזל איבדתי את הת"ז שלי בתוך הבית??

הלכתי לנצל את זכותי לקנות אלכוהול עם דרכון >< -שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: נגיד ששיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): האמת שהמשכנו לחרוש על אותם משפטים משבוע שעבר
- דבר שהשגתם השבוע: משכורת. נראה לי שזהו
שבוע הבא יגיעו מתנות אני מניחה
- מאכל השבוע: עוגה? - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת,דה. - משהו שהרס את השבוע: עבודה ואנשים שאכזבו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סירקין זה חור. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר ושיהיה סבבה בשישי. ושאני אמצא את הת"ז הזאת! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קוסטה שחזר סוף סוף
סתם: - תמונה:

dcohn

New member
:)

-שיר השבוע: אין - אלבום השבוע: גם אין - האדם שעשה לכם את השבוע: כל העולם:] חברים, חברות, משפחה... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היום יום הולדת..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דברים שארנונצ'וק אמר לי שממש עשו לי טוב על הלב:] - דבר שהשגתם השבוע: עגילים. שרשרת. שמלה מדהימה. חולצה. לפטופ(!!). בושם (daisy של מארק ג'ייקובס). המון המון כיף. - מאכל השבוע: מממ דובוני גומי!
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום הולדת 18! המסיבה היתה אדירה! כל החברים, המשפחה, הכללללל:] - משהו שהרס את השבוע: שוםכלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ווהו. וגם זה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס השבעה של ידיד טוב שלי? יומולדת של חברה טובה? בית ריק של חברה טובה אחרת? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים טובים:) סתם: - תמונה: מומולדת. עם הבנות ברוטשילד! (אני השמאלית למקרה שאתם לא יודעים
)

LadyFlame123

New member
דוריןדוריןדורין

אני רוצה את התמונות מהיומולדת שלך אבל אין לי מסנג'ר יותר
זה עצוב

גגד

-שיר השבוע: הבילויים - שירו של האנס - אלבום השבוע: שכול וכשלון של הבילויים, בלאקפילד 1, דה בנדס של רדיהוהד. - תוספת: אלבום היום: ארקטיק מאנקיז - פייבוריט וורסט נייטמר. איך לא ניסיתי עד עכשיו. - האדם שעשה לכם את השבוע: גילי ורמוט ואיתי שכטר, בדוק. ומיכל D: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בדיוק אני כאן, ובדיוק עם זרועות! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עד מתי ספטמבר 97' - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: פיצה! - משהו שעשה לכם את השבוע: לשתות יותר מדי. יה. ולהתגבר עליה. ומשכורת!!! פאקינג 1550 שקל בסופ"שים. - משהו שהרס את השבוע: הפרידה כנראה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנות זה גיי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגידו לי שמקדימים לי את הגיוס, להפגש עם חברות; ועם חברים מהצבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^, ושייפול טיל על קרית אליעזר ועל הקבוצה המאוסה בירוק. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין אחד שכזה במיוחד.

סבבה, מתקן

רק באצטדיון, קרוב לעיגול אמצע, בתחילת משחק של מכבי חיפה מול מכבי תל אביב. שאף אחד אחר לא ייפגע. :)

מיאו 179

New member
../images/Emo3.gif

-שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הרס"ר : "אני לא רוצה לראות פה בנות עם גרביים של פו הדב וטיגר הנמר!" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: הלחמים במטבח, אין דברים כאלה... - משהו שעשה לכם את השבוע: שחזרתי הביתההההה - משהו שהרס את השבוע: שהוא עבר לאטטטטט - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חפיפה זה חרא, עד מתי אוגוסט 09?! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור לי מהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :\ סתם: - תמונה:

למעלה