סכמ"ש :)

R o n 2 5 6

New member
עוד שבוע עבר

- שיר השבוע: chop suey של סיסטם. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:לא מישהו ספציפי.חברים,דודים ובת דודה שקפצו לבקר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אף פעם לא באמת זוכרים - דבר שהשגתם השבוע: משכורת.לא מעט כסף
- מאכל השבוע: בורגר'ס בר.בלאק היה חרא - משהו שעשה לכם את השבוע: החזרה לוניליה(במיוחד המשמרת ברביעי), יציאות - משהו שהרס את השבוע: פסיכומטרי :S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שכתובים זה קקה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שכמה חברים יצאו מהצבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להספיק פסיכומטרי כמו שצריך,לנגן הרבה,כן ללכת לחד"כ.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סרטנה!

R o n 2 5 6

New member
חח כן

בשבוע הראשון שהוא יצא,הוא היה הכי מבסוט שבעולם. אבא ואח שלי פגשו את אמא שלו היום בסופר,ונשמע שהוא דיי סובל עכשיו.

Unaffected

New member
אחלה שבוע.

- שיר השבוע: - - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ.נו כולם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח אולי אחד מהשירים שכתבנו
אבל לא לציטוט
- דבר שהשגתם השבוע: אמממממ נדמה לי שכלום - מאכל השבוע: אייס גלידה מארומה - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את רוב החברה אתמול אחרי המון זמן. - משהו שהרס את השבוע: משמרת משעממת פחד ביום רביעי,אבל לא כזה נורא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קניון הבאר זה חור השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סימפל פלאן!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגיע החורף? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם כזה,שוב
סתם: - תמונה:

danieli rose

New member
השבועות רצים! עוד שבועיים ונגמר אוגוסט..

- שיר השבוע:נגד הרוח- שלום חנוך ארץ חדשה-שלמה ארצי drive-incubus - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:בן, הטסטר וכמה חברות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Hold the wheel and drive!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מחזיקה את כולם שם על האצבע הקטנה" "חחחח נראה לי שעירבבת פה כמה משפטים.." הטסטר: "יש לך איסור נגיעה?" נבחנת שניה: "כן" טסטר: "טוב אז תלחצי לזה את היד. עברת. ולך יש איסור נגיעה?" אני: "לא" *לוחץ לי את היד* טסטר: "מזל טוב! גם את עברת.." - דבר שהשגתם השבוע:רישיון! וקניתי שמלות וספרים ועוד כל מיני שטויות.. - מאכל השבוע:ג'פניקה:) - משהו שעשה לכם את השבוע:לעבור טסט, היציאה לבלו באר, יום שישי עם בייב.. - משהו שהרס את השבוע:הרצח אתמול.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:נהיינו ממש שיקגו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להגיע לסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיצא לי לנהוג, שבאמת נסע להופעה של שלום חנוך. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כרגיל.. סתם: - תמונה: בעבודה בשיא המירמור..חח

למעלה