סכמ"ש...

סכמ"ש...

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

מסכמת..../images/Emo107.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-קרן פלס-עם אלה החיים,אברהם טל-הזמן עושה את שלו,דודו טסה-אני רץ. משהו שעשה את השבוע-אין משהו מיוחד חוץ מיזה שהייתי במנטה בכרמל ופילחתי BLU
משהו שהרס את השבוע-כל השבוע עבר חרא... בילוי השבוע-מנטה,כרמל,שכונה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-דאוס,האח הגדול,מפרץ האהבה ציטוט השבוע-"עופו מיפה מהר ליפני שעולים עלינו!,תפוס תרגלים שלך וברח"
מה קניתם השבוע?-BLU,גרעינים
,תפוצ'יפס
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לבן משפחה
,ועוד כמה דברים
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אתם שיודעים שמחר זה יהיה שנה אחרי המיפגש של הפורום- 6.12.07
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-רותם,סתיו,אור ולירז

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- וואי לא שמעתי שיר של לירז עצמה אבל שמעתי אותה שרה חח..
שיר השבוע לא של לירז-Liz Phair - Count On My Love, Mis ojos caramelo משהו שעשה את השבוע-"בראבו" ההצגה של לירז
משהו שהרס את השבוע-כלום היה שבוע סבבה
בילוי השבוע- אצל חברה.... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"שבוע סוף" ציטוט השבוע- --- מה קניתם השבוע?- חולצה...גלידה חחח...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבה של חברה שלי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שבת שלום כולם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאתי,לעדי,לסתיו,לפז וללירזי

../images/Emo41.gifאמ.../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- אין. שיר השבוע לא של לירז- היהודים-כאילו , Evanescence - Tourniquet משהו שעשה את השבוע- גדנ"ע מזרחנים[רק למי שלומד ערבית] 2008!!!!!111
משהו שהרס את השבוע- מלאמלא עומס וחוסר זמן ושינה.. בילוי השבוע- הגדנ"ע, אלא מה?!
^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא ראיתי בכלל טלוזיה
ציטוט השבוע- דווקא היה לי אחד בראש לשם שינוי,ושכחתי
מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- רק שייגמר. תמונה שבא לשים- מהגדנ"ע..
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בקרוב חנוכה, מה עם איזה מפגש פורום?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם.

עונהה

שיר השבוע של לירז-עד הסיבוב הבא שומעת עכשיו חח שיר השבוע לא של לירז-הדיסק של שירי מימון משהו שעשה את השבוע-לא למדנו יומים כי כל המורות שלנו לא הגיע חחח כולם היו חולות או שהיו עסוקות ולא יכולו להכנס לכיתה משהו שהרס את השבוע-המורה שלי הפעילה את המזגן על 10 מעלות קור וכולם צעקו לה לכבות על יש לי גלי חום אז אנחנו מתנו מקור=/סתומההה המורה הזאת
בילוי השבוע-צאתי אם כל החברים שלי לקניון חח היה מצחיק רצח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-החיים זה לא הכל,האח הגדול וגמר מפרץ האהבה יש מורן ולירון זכו ציטוט השבוע-המורה קרר פהה ואם תגידו את זה 10 פעמיים זה יעזור לכם(אנחנו למורה והמורה עונה בע:-!)
מה קניתם השבוע?-עטים 0.4 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיעבור הכי מהר שאפשר תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-עדן,ארתור,סתיו ולרזרז

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- טוב אני אתן רשימה מצומצמת של מה שהכי חרשתי עליו השבוע: אברהם טל - הזמן עושה את שלו Britney Spears - Circus, Kill The LIghts, If You Seek Amy, Shattered Glass, Mannequin Pussycat Dolls - Sway, I Hate This Part Justin & Snoop Dogg - Pose Justin - Sexyback כמה ברוסית.. משהו שעשה את השבוע- יומיות משהו שהרס את השבוע- לא הייתה הופעה בילוי השבוע- סרט אצל רוזי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "האדם הזקוף"/מייקל מרשל, "אל תתעסקו עם הזוהן", "לאב גורו", "סקס והעיר הגדולה" ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- בזבזתי המון.. היה סטוק דיי חחח 2 ג'ינסים, שני סריגים, שני זוגות נעליים, צעיף, עניבה. והמון סינגלים מחור שחור והאוזן השלישית חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אפטר תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- קצת יבש פה אה? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו

עונה אומנם קצת באיחור :[

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק והכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-אילנית לוי : כשהיית איתי משהו שעשה את השבוע-הייתי בקניון בהוד השרון משהו שהרס את השבוע-שממש קר בחוץ והגשם הורג אותי :] בילוי השבוע-כרגיל קניון בגדים וכל מיני דברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האי" ציטוט השבוע-
מה קניתם השבוע?-כל מיני בגדים ותכשטים ..! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליפגוש את ליאורוש :-} תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-:-* תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל הפורום חח !

למעלה