סכמ"ש

רותם654

New member
סכמ"ש../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עונההה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-ריסים
שיר השבוע לא של לירז-ריטה-גרה מול המים משהו שעשה את השבוע-פגשתי את ריטה
ואת הבתת המאמיייי שלהה כפרה עליהה משהו שהרס את השבוע-כלום
מה קניתם השבוע-כרסיטים להופעה של ריטה
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-שמש חחחחחחחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעהה של ריטההה
והחוופששששש הגיעעעעע משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אמממ... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לעדן לאביטל ולאסף(לא בפורום חחח) הערות- תמונת השבוע-

ירינוש12

New member
עונה!

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז-boom boom משהו שעשה את השבוע-ירז צ'רכי בתשבץ בראש אחד!!!!!(או שזה היה שבוע שעבר..) משהו שהרס את השבוע-הערות רעות!! מה קניתם השבוע-ת'אמת?כלום ציטוט השבוע-מעבר לעננים השמיים תמיד כחולים-כמעט מלאכים:) תוכנית\סרט השבוע-כמעט מלאכים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חתונה של קרוב משפוחה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירז צ'רכי!! הערות-מה קורה??לירזזזז את יפההההההההההה תמונת השבוע-לירז צ'רכי בתשבץ!

עונה :}

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-Black eyed peas - Boom boom pow משהו שעשה את השבוע- דודה שלי חזרה מאילת אחרי חודש חח [: משהו שהרס את השבוע- כלום לא הרס מה קניתם השבוע- בגדים כרגיל... ציטוט השבוע-איזה כיף בחופש הגדול אני ניפגשת אם גלית גיאת במיסעדה :) תוכנית\סרט השבוע- חצויה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכולם ובמיוחד לליאורוש ..ליאוריי חולה עליך יפשלי =) הערות- תמונת השבוע- אני וכינרת החיימשלי =]

ירינוש12

New member
דייייייייייייייייייייייייייי!!רותםםםםםםםם

הצתלמת עם לירז??.?????? מתיייייייייייייייייייייייי!1!!!!!!!11 תביאי עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד תמונוווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתת עכשיו אני מקנאה בך קשותתתתתתתת!![-:

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-estela diaz - hoy la pasion משהו שעשה את השבוע-בר ובת מיצווה לבני דודים שלי אלכס ונטלי
משהו שהרס את השבוע-בקושי ישנתי כל השבוע הזה
מה קניתם השבוע-בגדים,טרופית
,ליקריץ
ציטוט השבוע-"כמעט החלקתי שראיתי אותך" בביצפר , "יותר מידי לישתות זה לא טוב" דוד שלי חפר לי
תוכנית\סרט השבוע-דונה ברברה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ערב בני מיצווה בביצפר,מסיבת פרידה מהצוות של נאסא,חנוכת בית של מרינה
,ניגמר ביצפר
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-רותם,אביטל,ארתור ולירז
הערות- תמונת השבוע-מ

RTur

New member
אז ככה...

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- ושוב הרשימה: Jordin Sparks - Battlefield (ויש לי סיפור מצחיק עם השיר הזה.. אגלה בהמשך..) Beyonce - Ego David Guetta & Kelly Rowland - When Love Takes Over Lady Gaga - Love Game Dima Bilan - Anythin 4 Love, Amnesia, Dancing Lady Madonna - Frozen, Beat Goes On, She's Not Me הדורבנים - לא פוגע מאור כהן - לילה עיר אחינועם ניני ומירה עוואד - Frozen דודו טסה - בסוף מתרגלים להכל האלבום של ריטה - רמזים האלבום של הבנות נחמה האלבום הופעה האחרון של דוד ד'אור משהו שעשה את השבוע- הופעה, שישי באילת עם ההורים משהו שהרס את השבוע- להיות בבסיס... מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- טוב.. אז למי שעדיין לא שמע, לג'ורדין ספארקס (מי ששרה עם כריס בראון את "נו אייר") יצא סינגל חדש שנקרא "battlefield". לשיר יצא קליפ לפני כמה ימים וראיתי ב"בלוג המלוכלך" שיש קטע בשיר שנשמע אחרת. וזה ממש קורע. הנה הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=WusW7JfPCis תקשיבו לחלק מ- 1:53 עד 2:20. זה נשמע כאילו היא שרה: "לייק אה פדופיל! אה פדופיל! אה פדופיל!.... יו בטר גו אנד גט שווארמה! גט שווארמה! גט שווארמה!"
ולקראת סוף השיר הקטע חוזר על עצמו עוד יותר מצחיק כי היא מוסיפה קולות ומאלתרת וזה נשמע ממש מצחיק שהיא מוציאה אנרגיות ורגש על שווארמה
תוכנית\סרט השבוע- ראית מהיר ועצבני 4. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה בים המלח משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מסדר נקיונות בבסיס חחח מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- דנע הערות- אין תמונת השבוע- אין לי כוח

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה >< שיר השבוע לא של לירז- אוונסנס - וויספר משהו שעשה את השבוע- הופעה של היהודים
, יום הולדת לחברה משהו שהרס את השבוע- מגן בלשון, עייפות מה קניתם השבוע- שרשרת ציטוט השבוע- מישהי מתקשרת אליי הביתה ושואלת: "את בבית?"
תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ח-ו-פ-ש ג-ד-ו-ל!
ואולי עוד הופעה היהודים חחחח משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בגרות בהיסטוריה אמאלה
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכולם.. הערות- למה לעזאזל לא עושים מפגש פורום?
תמונת השבוע- מאתמול

עונה אחרי שנים שלא עניתי :)

שיר השבוע של לירז- סורי סורי סורי, לא היה :) שיר השבוע לא של לירז- קיץ משגע- דודו אהרון, אוויר לנשימה- מיכל אמדורסקי ובום בום- בלאק איד פייס. משהו שעשה את השבוע- שהוא עבר מהר בלי מבחנים, וקנו לי סימס 3!!!!!!! משהו שהרס את השבוע- האמת ששלא נראה לי היה.... הא שיום שני התבאסתי רצח כי הייתי דלוקה על מישהו שלא שם עליי :( מה קניתם השבוע- ברד, 4 פסק זמן לבן, סימס 3!!!, קרם לשיער.(זה נראה כמו פירוט חודשי של משהו.. חח) ציטוט השבוע- "אורי איפה את?" והיא צלצלה אליי מהבית שלה D: , "נעמי הזאת איך הייתי רוצה חיים כמו שלה, בגדים, מחזרים, בית.." אבל עמית את גרה במערבית :) (שיחה חכמה על חיי נעמי מ90210 ) תוכנית\סרט השבוע- 90210, הבלוק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חלוקת תעודות וסיום השנה המעפנה הזאת!! ושיתחיל פרוייקט מסלול הישראלי ומועדון לילה וכמובן ה-ח-ו-פ-ש-ה-ג-ד-ו-ל-! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- הלחץ שבערב יום חמישי/בוקר שישי בבטן ובכל הגוף בגלל התעודות :S מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכולכם: ארתור, דנע,אתי,סתיו,רותם, עדן, ירינוש וכמובן ללירזי(סליחה אם שכחתי מישהו..) הערות- אנשים איזה כיף בקרוב חופש!!!חובה מפגש פורום :) תמונת השבוע- עשיתי מהתגובה הקצרה אז אין לי כוח להעתיק להוסף תגובה חדשה :]

רותם654

New member
../images/Emo152.gifעונה באיחור אופנתי!חח...

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- Miley Cyrus - I Miss You משהו שעשה את השבוע- אממ..יציאה עם חברים (היה קורע!
) משהו שהרס את השבוע-חזרות למסיבת סיום אחרי צהריים..
מה קניתם השבוע-ספר
ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-"אנגוס,חוטיני ונשיקות חטופות" חח.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ימית 2000 ,חתונה של דוד שלי.. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-תעודה?! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לכל הפורום המקסים הזההה! הערות-סתיו צודקת צריכים מפגש.... תמונת השבוע-

לאלי19

New member
קצת הרבה באיחור אבל עונה..

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- siento-casi angeles משהו שעשה את השבוע- לא הייתי כמעט כל השבוע בבסיס משהו שהרס את השבוע- היה לי חום מה קניתם השבוע- מתנות והמוןןן בגדים ציטוט השבוע- "אני לא מרגישה טוב" תוכנית\סרט השבוע- הארי פוטר ה-4 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אירוע של קרובי משפחה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- שום דבר מיוחד מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- סתיו , אתי , רותם , ליאור , עדן , ארתור ולירזוש הערות- מצטרפת לרותם וסתיו-חובה מפגש! תמונת השבוע- לא שמה

למעלה