סכמ"ש

רותם654

New member
סכמ"ש../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- הזמן עושה את שלו-אברהם טל,ואת-הראל סקעת משהו שעשה את השבוע-החזירו את האלופה לVOD
,יציאות כל ערב עם החבר'ה,פיתחנו את כל התמונות של החודשיים האחרונים
והיו 200 + משהו שהרס את השבוע- גשםם!!
,חיכיתי סתם חצי שעה בביצפר
,השאירו אותנו שעה יותר היום
,ניגמר לי כל הכסףף!!!!!!!
בילוי השבוע-פיצוציה
,שוק רמלה
,קניון
,קניוות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופהה
,חשופים,טלנובלה בע"מ[שוב פעם
],האח הגדול,מפרץ האהבה ציטוט השבוע-"אתם דוברים ערבית בבית?" "בפעם המיליון..לא!!!!" המורה לערבית עיצבנה אותי
מה קניתם השבוע?-קרמים
,איפור
,בוריקה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נמממ... פגישה עם שנית
,יומולדת לחברה
, תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מה עם מפגש? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אור,עדי,לירז

../images/Emo41.gifחורףףףףףףףף../images/Emo99.gif

שיר השבוע של לירז- \: שיר השבוע לא של לירז- ואיי היה מלא.. משהו שעשה את השבוע- אתמול הופעה של היהודים!
משהו שהרס את השבוע-אחרי שחודש לא היה לי מסן,סידרו לי אותו..ואחרי כמה ימים הוא שוב לא עבד. ויהיה לי רק עוד שבוע..ולמה?? כי בזק בינלאומי לא מוכנים לקבל תשלום במזומן,אלא רק בכרטיס אשראי! ואין לי כרטיס אשראי..בני *****. בילוי השבוע- ההופעה ^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול ושבוע סוף. ציטוט השבוע- "למרות הל,עדיין מקווה שמה שהיה בעצם לא נגמר.." מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המופע עם עם לירז!!
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ארתור, ענבל, מיטל, גל, אתי

החורף הגיעה אני מתה על החורף..

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-יש טעם בדבריה משהו שעשה את השבוע-נסעתי לתל אביב לפגוש חברה שלא ראיתי אותה כבר שנה,היתה לי הופעה שעבדנו אליה כבר איזה חצי שנה מהפיתוח קול לבת דוד שלי הקטן היה יומולדת והחורף הגיע משהו שהרס את השבוע-כלום לא הרס בילוי השבוע-לצאת לקניון אם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-החיים זה לא הכל ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-ממתקים:p משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום שישי הקרוב בהופעה 90 שנה להבימה לירז משתתפת טוב זה ידוע תמונה שבא לשים-עדיין לא כיולה לסים תמונות שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-עדן ארתור וללירזיי

למעלה