סכמ"ש

MelMcFly

New member
סכמ"ש ../images/Emo9.gif

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי ^__^ מ1-10 איך היה השבוע שלך ? דבר טוב שקרה? דבר רע שקרה ? משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שיר/י השבוע שלכם? מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? ציפיות לשבוע הבא? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: שבת שלום

../images/Emo9.gif

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 9 וחצי. דבר טוב שקרה? עברתי את הבגרות באנגלית והתחלתי לעבוד. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ספר נחמד שקראתי-"21" שיר/י השבוע שלכם? כל מיני של הביטלס מאכל השבוע שלכם?הצי'פס של הלונה פארק
בילוי השבוע שלכם? לונה פארק ציפיות לשבוע הבא? ללכת לים, לעשות כמה סידורים שיש לי ולעבוד... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif משהי פה גנבה לי את הפינה ../images/Emo11.gif

חחחח סתם סתם
מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 9 וחצי דבר טוב שקרה? חופשששש!!!!!! בריכה עם הכיתה, מסיבה עם השיכבה דבר רע שקרה ?
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:נממ לא יודעת עדי [?] שיר/י השבוע שלכם?The Ting Tings - That's Not My Name מאכל השבוע שלכם?פיצה
בילוי השבוע שלכם?ברכה, קניון ומסיבה XD פאדיחת השבוע שלכם? הלכתי עם עדי לקניון והיא עשתה שם ממש פדיחות כי היא רצתה לקנות שמלה וחיפשנו לה והיה רק שמלות מקסי [הארוכות האלה ] והיא התחילה לשאול מוכרים בקסטרו איזה שמלה יותר יפה ואם יש במידה שלה וכאלה XD ציטוט השבוע שלכם? היו הרבה שיהיה לי משעמם אני ארשום אותם
ציפיות לשבוע הבא? לישון לישון לישון ולישון וללכת לים XD ולברכה ולסרט ולעוד כל מיני דברים XD תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:מאחורי יש פוסטר של עפר

MelMcFly

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo181.gifעונה לעצמי D:

מ1-10 איך היה השבוע שלך ?
8 וחצי
דבר טוב שקרה?
חופש!!D:
דבר רע שקרה ?
זה לא ממש רע זה יותר מעצבן, שמכריחים אותנו לבוא לתגבור באנגלית שבוע הבא כל השבוע
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:
קליק ירוק XD
שיר/י השבוע שלכם?
כל השירים של המורדים.. too close for comfort - mcfly not alone - mcfly surfer babe - mcfly
מאכל השבוע שלכם?
בורקס :] וקליק ירוק D:
בילוי השבוע שלכם?
מסיבת סיום בבריכה
פאדיחת השבוע שלכם?
דיברתי ויצא לי זיוף כזה, ואז שמעתי מישהו מחקה אותי
ציטוט השבוע שלכם?
ציפיות לשבוע הבא?
לא ללכת לתגבור הקקה הזה! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: יאיר

MEyTi L O

New member
שבוע טוב =]

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 8 דבר טוב שקרה? המופי סיום של אחותי (או שזה היה שבוע שעבר XD) דבר רע שקרה ? מממ..לא קרה לי אבל מישהו שבר לנו חלון בכיתה ויש שבר כזה את אתמול מישהו פתח את הסדק וזרק נייר ומצית על חברה שלי והחלון כמעט נפלה לה על הראש! ובכלל שחזרנו מהשביתה זרקו על ילדים סיגריות דלוקות על הפרצוף (מהחלון) וכוסות עם חרא XD וכל זה כי הכיתה שלי ליד המחששה >_> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ילד אחד מי"ב ונוי חברה שלי
שיר/י השבוע שלכם? כל השירים של simple plan מאכל השבוע שלכם? מממ.. פסטה [?] בילוי השבוע שלכם? למה יש זמן לצאת? עכשיו זה כל הבחנים החוזרים. כאילו יום שני זה האלרון אבל נגיד חח פאדיחת השבוע שלכם? שי ילד אחד מכיתה י' שחברה שלי דלוקה עליו. עכשיו הוא כל הזמן בא ומדבר איתי וכאלה והיא מזה מתחרפנת! עכשיו פעמיים שהוא בא אליי היו מזה מפדחות XD 1) קינחתי [ככה כותבים?] את האף במנטה [מזנון כזה בתחנת דלק ליד הבצפר שלי שכולם הולכים לשם] והוא בא אליי "אל תבכי!" אז שאלתי אותו כזה "מה?!" "אל תבכי. זה לא שווה את זה." "אני לא בוכה XD" "יופי! אל תבכי!" ואני וחברה שלי [שדלוקה עליו] התחלנו להפוצץ והיא בההתה בו ש-נ-ה וזה היה מצחיק. 2) יש לי קול מצחיק כזה אז שאלתי כמה עולה ארטיק אז הוא חיכה אותי כזה "כמה עולה הארטיק" ואז הסתובבתי אליו במבט של רצח והוא התחיל לצחוק חח זה היה ממש מצחיק וגם סתם אני גורמת לחברה שלי לדבר איתו כל הזמן כי אני מדברת איתו. בנתיים היא נתנה לו כיף אחרי ואמרה לו שלום XD אבל אני "מיתר שידוכים בע"מ" אז זה עוד יצליח
ציטוט השבוע שלכם? "אלי (המחנך שלי) אתה יודע שיאיר סנדק (ילד מי"ב) הראה את התחת שלו במופע סיום?" "למה את חושבת שזה אכפת לי? *אחרי חצי שניה* מהההה?! מי עשה מה?!" הווא כולו היה בשוק וזה היה ענק! XD וגם חפרתי לו על איזה חתיך אחד מי"ב שהוא סינג'ר אותי ואת חברות שלי לעזור לו עם הבגרויות והוא כמעט רצח אותי XD ציפיות לשבוע הבא? לעבור את המבחן האחרון השנה בשלום (בתנ"ך) ו.. לישון הרבה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אבל רק שממש אהבתי? טוב..
שבוע טוב ומלא חפירות

MorLoveOfer

New member
=]

מ1-10 איך היה השבוע שלך ? 5 דבר טוב שקרה? מסיבת סיום!וקניתי מלא בגדים חדשדושים! דבר רע שקרה ? רבתי עם ההורים שלי, החדר שלי נראה כמו מעברה, משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:לירון..היא קרעה אותי בטקס סיום!כל הטקס התגלגתי מצחוק! שיר/י השבוע שלכם?עברי לידר-רק תבקש סינגל חדש שיצא מאכל השבוע שלכם?עוגת שוקולד עם שוקולד צ'יפס טעיםםם בילוי השבוע שלכם?מסיבת סיום ואחרי זה עם כל המגניבים השכבה למטה, היום לסרט ואז למטה..היה נחמד..=] פאדיחת השבוע שלכם? היינו בהצגה מבצפר ומישו בהצגה אמר משו על ברוקולי כאילו על מישו שהשיער שלו ניראה כמו ברוקולי וזה בידיוק המורה שלנו להיסטוריה אז בטעות צעקתי מיכל קסלר והיא ישבה ביחד עם המחנכת שלי 4 כיסאות לידי 100%הן שמעו איזה פדיחההה ציטוט השבוע שלכם? בטקס סיום המנהלת אמרה משו על פיתוח חשיבה ופיתוח למידה שעשינו בבצפה ובלה בלה בלה ואז לירון אמרה ופיתוח קול ואני הכי נישפכת ועוד משו חופה וארוך שהיה הכי קורע בארץ!! ציפיות לשבוע הבא? החזרי שביתה..אבל נבריז ונלך לים ולדיזינגוף ולסופרלנד =]]] תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:לא ממש... שבוע מעולה לכולם!!

למעלה