איזו עייפות../images/Emo199.gif ../images/Emo221.gif
שיר השבוע של פארמור:Stop this song,ignorence שיר השבוע לא של הלהקה

lacebo - Special Needs Placebo - Special K REM - Shiny Happy People REM- Losing My Religion
REM- Man On the Moon REM - Imitation Of Life השבוע היה כיף כי:נגמרה הבגרות במתמטיקה!,ציונים טובים ות"א
השבוע היה באסה כי:הבגרות הארוכה והלימודים לגיאוגרפיה וסתם תחושת התחרפנות כללית. תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:
מת לחיות 2,שימו גז.
שנות ה-70,חברים,החיים ע"פ ג'ים ויש מצב לעוד כמה
הביוגרפיה של אנתוני קידס
תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:להנות כי יש לי קצת זמן, ושיתקשרו ממקומות העבודה

משהו שאתם לא מצפים לו:לימודים? משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים):~מעתיקה~: טוב זה לא קרה השבוע אבל לא נורא
-למדתי למתכונת בהיסטוריה והרגשתי שאני יוצאת מדעתי..היה לי צורך עז לשבור משהו. במקום זה הלכתי לפינה של המקרר, הורדתי את כל המגנטים מהמקרר והתחלתי לזרוק אותם ממש חזק על המקרר עד שהם נדבקו (רובם לא נדבקו וסתם התפזרו בכל האזור). אז אני זורקת מגנטים ופתאום אני קולטת את אמא שלי לידי מסתכלת עלי ואומרת:"את חייבת לצאת מהבית".
וציטוטים: ממת לחיות 2: "John McClane: "Yippie-kai-yay, motherfucker John McClane: "Just once, I'd like a regular, normal Christmas. Eggnog, a fuckin' Christmas tree, a little turkey. But, no. I gotta crawl around in this motherfuckin' tin can. " שבוע טוב