סכמ"ש

2MayaN2

New member
סכמ"ש../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\סרט\\\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

shaharEB

New member
סיכום =]

שיר השבוע של פארמור: לא ממש שמעתי.. שיר השבוע לא של הלהקה:may angels lead you in השבוע היה כיף כי:קיבלתי 92 או 97 במפמר במתמטיקה! השבוע היה באסה כי: ?.. תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:שנות ה70,הנסיך הפרסי:חולות הזמן,מים לפילים! תמונת השבוע:=> ציפיות לשבוע הבא: חופש קצת! משהו שאתם לא מצפים לו: עוד מבחנים =[ משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): אהה ציטוט: Who said you are beauty? "there must be a reason why you cant take your eyes of me"// ahh..i"

2MayaN2

New member
אוי אני מתה על השיר הזה../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

אבל הוא נקרא hear you me
כל הכבוד על הציון
ג'ייק
(למרות שהשיער הארוך מוזר
) מאיפה הציטוט?

shaharEB

New member
מהנסיך הפרסי :חולות הזמן חחח ../images/Emo6.gif

אני אוהבת אותו עם כל שיער שיהיה!! חחח חתיכוס

rocky girl

New member
וואי זה שיר כול כך יפה באמת !

שיר השבוע של פארמור: the only exaption שיר השבוע לא של הלהקה: Katy perry- California girls השבוע היה כיף כי: לא עבדתי במשך ארבעה ימים רצופים השבוע היה באסה כי: אמממ...... תוכנית\\\\\\\\סרט\\\\\\\\ספר השבוע: ספר: 19 דקות...איזה ספר טוווווווב !! של ג'ודי פיקו (זאתי שכתבה את שומרת אחותי) זה כבר הספר הרביעי שלה שאני קוראת....ממש טוב ! אני ממליצה.... סרט- קיק אס...נקרעתי ! ותכנית: דם אמיתי....למרות שלא אהבתי בהתחלה, עכשיו התמכרתי...מוזר. :D

2MayaN2

New member
חח חתכת חצי סיכום:p ../images/Emo221.gif

ראיתי קצת דם אמיתי מהעונה הראשונה..אני קמת מתקשה להתחבר לזה אבל יש לי תוכניות לחזור לראות את זה מתישהו

rocky girl

New member
חחחח מיהרתי אז לא עשיתי חצי מהסיכום

ולמרות שדם אמיתי זה פורנו לשמה...ולא התחברתי אליו כשהוא שודר ביס, עכשיו כשזה משודר שוב ביס, החלטתי לצפות ודווקא התחלתי לאהוב אותו... סיימתי את העונה הראשונה ואני מתכוונת להמשיך לעונה השנייה :)

2MayaN2

New member
חח תכלס פורנו ../images/Emo221.gif

אבל יש שם כמה דברים מעניינים..בגלל זה יש לי כוונה לחזור לצפות בזה מתישהו:)

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של פארמור: BORN FOR THIS LIVE שיר השבוע לא של הלהקה: all time low- lost in stereo live השבוע היה כיף כי:הלכתי לחברה וראינו את הדיוידי של אולטיים לו, השבוע היה באסה כי: גיליתי שלא יהיה לי את הדלוקס תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:הדיוידי של ATL תמונת השבוע: סיכום הדיוידי של אטל בתמונה ציפיות לשבוע הבא: עבודה משהו שאתם לא מצפים לו: למה אני כבר יכולה לצפות? משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים):

2MayaN2

New member
אני ממש רוצה לראות את הDVD שלהם ../images/Emo221.gif

אבל יקרה כנראה רק דרך יוטיוב. הלכתי לטוואר רקורדס ושאלתי על דיסקים שלהם ולא היה להם מושג מי הלהקה הזאת בכלל..הזמנה מהאינרנט עדיין לא תקפה לגבי אז הציפיות היחידות שלי זה שחנויות אחרות כן יכירו אותם.

yael0000

New member
לא מייבאים אותם לארץ../images/Emo211.gif

ואם ייבאו בטח זה יהיה בדיסק סנטר

2MayaN2

New member
אני אבדוק פעם הבאה שאני שם ../images/Emo221.gif

יש מחוץ לסנטר גם את האוזן השלישית וגם אצליהם יש אפשרות (קטנה) שאני אמצא.

yael0000

New member
אין באוזן השלישית../images/Emo211.gif

ואני עדיין מעדיפה את הדיסק סנר

2MayaN2

New member
בעיקרון גם אני ../images/Emo221.gif

אני מקווה שיצא לי להגיע לשם בקרוב..

2MayaN2

New member
איזו עייפות../images/Emo199.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:Stop this song,ignorence שיר השבוע לא של הלהקה:placebo - Special Needs Placebo - Special K REM - Shiny Happy People REM- Losing My Religion
REM- Man On the Moon REM - Imitation Of Life השבוע היה כיף כי:נגמרה הבגרות במתמטיקה!,ציונים טובים ות"א
השבוע היה באסה כי:הבגרות הארוכה והלימודים לגיאוגרפיה וסתם תחושת התחרפנות כללית. תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע:
מת לחיות 2,שימו גז.
שנות ה-70,חברים,החיים ע"פ ג'ים ויש מצב לעוד כמה
הביוגרפיה של אנתוני קידס
תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:להנות כי יש לי קצת זמן, ושיתקשרו ממקומות העבודה:) משהו שאתם לא מצפים לו:לימודים? משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים):~מעתיקה~: טוב זה לא קרה השבוע אבל לא נורא
-למדתי למתכונת בהיסטוריה והרגשתי שאני יוצאת מדעתי..היה לי צורך עז לשבור משהו. במקום זה הלכתי לפינה של המקרר, הורדתי את כל המגנטים מהמקרר והתחלתי לזרוק אותם ממש חזק על המקרר עד שהם נדבקו (רובם לא נדבקו וסתם התפזרו בכל האזור). אז אני זורקת מגנטים ופתאום אני קולטת את אמא שלי לידי מסתכלת עלי ואומרת:"את חייבת לצאת מהבית".
וציטוטים: ממת לחיות 2: "John McClane: "Yippie-kai-yay, motherfucker John McClane: "Just once, I'd like a regular, normal Christmas. Eggnog, a fuckin' Christmas tree, a little turkey. But, no. I gotta crawl around in this motherfuckin' tin can. " שבוע טוב

2MayaN2

New member
אה ואני מוסיפה את החלום ../images/Emo221.gif

חלמתי על הלהקה חלום אחד המפגריםXDD חלמתי שהם באים לארץ והם מגיעים לאיזה אתר קמפינג שאני נמצאת בו...איכשהו בין כל הבעיות של הקמפינג יוצא לי לפגוש את היילי וג'רמי.XD תוך כדי שאני מדברת עם ג'רמי מתפוצץ עלינו צינור ביוב שאף באוויר ואז ג'רמי מתעצבן והם מחליטים לעזובXDDDDDD אני והחלומות שלי

yael1998

New member
מסכמ"שת באיחור ../images/Emo3.gif ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: that what you get שיר השבוע לא של הלהקה: סינרגיה- אשם ותראי זה אני. וגם- http://www.youtube.com/watch?v=rFcqGwYEbt4&feature=related ברני האליל
סליחה, סווארלי
השבוע היה כיף כי: אמממ ...
השבוע היה באסה כי: האמת לא היה באסה
תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: עספור, אני מנסה לעקוב כי נמאס לי שכולם מדברים עלזה ורק אני לא ראיתי XD תמונת השבוע: אני צילמתי בחוף של ראשון לציון
ציפיות לשבוע הבא: דגלנים
למי שלא יודעת מה זה אז זה הדבר הזה של המסיבת סיום של ו' (אולי עושים אתזה גן בחטיבה) עם המצעד הזה עם הדגלנים XD משהו שאתם לא מצפים לו: שיהיה חם. יותר מידי -.- משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): אני לא מאמינה שעוד פחות מחודש אני מסיימת את כיתה ו', כאילו זהו, סיימתי יסודי, לא רואים יותר את המורות ו .. אין יותר ו'1
אבל הכי כיף זה לא לראות יותר את המורה שלי להיסטוריה XD

2MayaN2

New member
חחח ניל../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

תמונה יפה
חחחח דגלנים זה שהכיתה שמסיימת מעבירה לכיתה שמתחתיה? עשו לנו את זה בחטיבה
זה קצת מבאס לעזוב בי"ס שלמדת בו שש שנים (חח "קצת" כמה אני ובכל השכבה שלי בכינוXDD) אבל מתרגלים לחטיבה ולכל ההמשך:)

yael1998

New member
אממ .. כן אולי נבכה ../images/Emo47.gif

אבל אנחנו נהיה מאושרי כי אנחנו שונאים כמה מורות מסויימות אז..

למעלה