סכמ"ש

סכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- כל מיני בלטינית
משהו שעשה את השבוע- פגישה עם גלית אצלי בבית יום שבת !! וואי אני עוד לא קולטת שזה מחר אמאאאאא
משהו שהרס את השבוע- שיחת טלפון עם חברה שיצא בסוף למריבה ולגלות ת'אמת !
מה קניתם השבוע- מלא דברים לסדר ת'בית ליקראת שבת !!!
ציטוט השבוע- מי שאני א-ו-ה-ב-ת יודע'' ומי שאני ש-ו-נ-א-ת מרגיש '' !!!
תוכנית\סרט השבוע- נשות הטייסים , משחק החיים , אפצי וסיפור
, ועוד.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לדבר עם מישהו שאני אוהבת בלי להתבייש - המבינים יבינו
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בצפררררררררר :-\ מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכווווולםם
הערות- אין מאושרת מימני בעולם מחכה לשבת
תמונת השבוע- ..

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-כל השירים של רז רז המושלמת שליי המלאכית המושלמת שליי האהבת חיי המושלמת שליי האור שבחיי!!!!!!!!!!מתה עלייך אין לך מושג כמה!!!!!!!!!!!!! שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש הדיייוווה המספר1!!!!!!!!!! הבינלאומית המושלמת שלייי בכל הגלקסיה כולה!!!!!!!!!! גם עליייך אני מתה אין לך מושג כמה!!!!!!!!!!! משהו שעשה את השבוע-צחוקים בשיעור היסטוריה עם חברה שליי ובההפסקה צחוקים עם עליזה חחח היה קרוע!!!!!!!! משהו שהרס את השבוע-אתמול השתעמעתי בחוג החברתי בבצפר יותר אני לא נשראת בבצפר עד הערב משמעמעםםםםםםםם מה קניתם השבוע-בגדים ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-הרווק,עד החתונה,חטופים,סופר נני,נשות הטיסים,כמעט מלאכים וגיא פינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עוד 5 ימים ההופעה של ריטוש הדיייוווה המספר1!!!!!!!!!! הבינלאומית המושלמת שלייי בכל הגלקסיה כולה!!!!!!!!!! בהיכל התרבות בראשל''צ במוצ''ש הבא ב27.3.10 מחכה בקוצר רוח סופרת ת'הימים הולכת עם אמא וליאורוש שליי לולי שליי ליבי ביסלי שליי מתה עלייך!!!!!!!! התגעגתי אלייך נרוא לב יווווווווווו משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-קייטנת פסח בבצפר!!!!!!!!! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש רז רז המושלמת שליי המלאכית המושלמת שליי האהבת חיי המושלמת שליי האור שבחיי!!!!!!!!!!האוויר לנשימה שליי.לריטוש הדיייוווה המספר1!!!!!!!!!! הבינלאומית המושלמת שלייי בכל הגלקסיה כולה!!!!!!!!!!מתה על שתיכן אין לכן מושג כמה!!!!!!!!!!!!!! כמה כמה אהבה יש אלייכן אתן המושלמות שליי,לליאורוש לולי שלייי ליבי בסלי שליי התגעגעתי אלייך!!!!!!!!!חיים שליי את!!!!!!!!!,לרותמיק,לעמיתוש,לג'ני,לדושה,לניקה וארתור מתה עלייכם!!!!!!!!! הערות-27.3.10 שעה 21:00 מחכה בקוצר רוח!!!!!!!!! סופרת ת'הימים!!!!!!!!!!!!!!!! תמונת השבוע-אין שבוע הבא יהיו מלאןןןןןןןןןןן

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-דניאל בן חיים - נסיכת חלומותיי,TiK ToK (feat. P. Diddy משהו שעשה את השבוע-בקושי למדתי
,התנדבות של יומיים ביום המעשים הטובים
,סרט
משהו שהרס את השבוע-
מה קניתם השבוע-אולסטאר
ציטוט השבוע-זה צבע לא ידידותי
תוכנית\סרט השבוע-זהות אבודה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חוופפפש
יאללה בלאגגגן
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם
הערות- תמונת השבוע-

איזה שבוע ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז-השיר החדש של ביונסה ולידי גאגא
משהו שעשה את השבוע-בוטל מבחן באנגלית ויציאות עם חברים משהו שהרס את השבוע-מבחן בלשון : ( מה קניתם השבוע-בגדים לחג
ציטוט השבוע-סופסוף חופש לא ליראות את המורים שבועיים !!
תוכנית\סרט השבוע-נשות הטיסיים סופר נני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש :] תל אביב וראשל"צ עם חברות !
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת : ] מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור אליסוש רותם נוני דושה ועמיתוש
הערות- תמונת השבוע-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Lady Gaga & beyonce - Telephone האלבום הופעה של דודו טסה האלבום הופעה אקוסטית של ביונסה ליהי עטר - איתו לנצח הראל סקעת - אלייך, מילים משהו שעשה את השבוע- השתחררתי!!!! אתמול הופעה משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- לא ראיתי כלום חוץ מהקדם אירוויזיון משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודע מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם בפורום.. אתם מתחילים להתעורר אני מרוצה חח הערות- אין תמונת השבוע- אין

עונה

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז- Telephone משהו שעשה את השבוע-לדעת במיד אחריו יש חופש ! משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע-בגדים וכרטיסים לרכבת
ציטוט השבוע- לא נמאס לך ליפול ? תוכנית\סרט השבוע-נשות הטיסיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הצגה של ליאור
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעת מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאורי אליסה וניקה הערות- תמונת השבוע-

למעלה