סכמ"ש
תענו!

סכמ"ש../images/Emo42.gif תענו!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-בעיניים עצומות
שיר השבוע לא של לירז-מוצא בך משהו שעשה את השבוע- פרידות מהמורים
משהו שהרס את השבוע-מבחן בפיזיקה מה קניתם השבוע-ג'ינס ציטוט השבוע-נמאססס לי מהמבחניים !!
תוכנית\סרט השבוע-עונת החתונות
החיים זה לא הכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נוסעת עם דיאנה לתל אביב
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מבחן בהיסטוריה
חחחח מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם אליסוש עמיתוש וארתור
הערות- תמונת השבוע-

sivan1996

New member
סכמ"ש

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- Adam Lambert- fever משהו שעשה את השבוע- יום הולדת לאדם למברט היום!! 29.1 משהו שהרס את השבוע- מבחן בערבית מה קניתם השבוע- סקיני ג'ינס ואולסטאר ציטוט השבוע- "baby if you feel it, come now!!!!" תוכנית\סרט השבוע- פורט גאמפ- סרט עצוב כל כך!!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אווטאר =] משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מבחן בהיסטוריה.... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לאדם המהמם הזה! שיהיה לך הרבה מזל טוב!!! 3>> הערות-
=| תמונת השבוע- עיצוב של אדם (אני עשיתי P: )

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-דניאל בן חיים-לא נגמל מימך,רינת בר-הגיע הזמן משהו שעשה את השבוע-נאסא
משהו שהרס את השבוע-אזהרה,תעודות,ממוצע חרא! מה קניתם השבוע-קפוצ'ון
ציטוט השבוע-עזבו יש יותר מידי ... תוכנית\סרט השבוע-האח הגדול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-משהו...
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בטוח יש כמה שאני עוד לא יודעת עליהם
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם
הערות-אלירזזז המללללך! תמונת השבוע-

אליסה13

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifעונה

שיר השבוע של לירז-כל השירים של המלאכית המווושלמתתת שליייי האהבת חייי המווושלמת שלייי מהאלבום. שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיייווה הבינלאומית המושלמתתת שליייי. משהו שעשה את השבוע-יום רביעי איזה מצחיק היה באמצע השיעור חחחחחחחחחחחחחח כל המבין (יבין) ליאורוש שליייייייייי????? משהו שהרס את השבוע-ההצגה על יאנוש קורצ'ק ובית היתומים הזדתי איתם מאוד בכיתי מה קניתם השבוע-בגדים טרניג כחול יאנה אל תתעלפי לי פה זוכרת??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-האלופה1 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחכה ומצפה לא יכולה להתפק לפגוש שוב את ליאורוש שליי החייםםם שלייייי משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפרררר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש המלאכית המושלמת שלייי האהבת חייייייי המושלמת שליי לריטוש המלכה הדיייווה הבינלאומית המווושלמתת שלייייייייייי לליאורוש שליי החיים שליי!!!!!!!!! מתה עלייכןןןןןןןןן לדושה שליי ליאנוש לאתי לרותם ולארתור!!!!! הערות-ליאורוש שליי המלכה החייםםםםםםםם שלייייייייי!!!!!!!!! תמונת השבוע-אין

עונה

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-שירים של ביונסה משהו שעשה את השבוע- נגמרו לי כל המבחנים ! והצגה של ליאור הרגת אותי מצחוק משהו שהרס את השבוע-כלום לא הרס מה קניתם השבוע-עט
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-וואטר ו1012 חחחח איזה סרטים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-תל אביב עם ליאור ודיאנה וליאור תודה שכחת אותי ! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-נדע בשבוע הבא מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאור דיאנה ואליסה הערות- תמונת השבוע-

el Cantante

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo127.gifגםאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של לירז- הרבה שירים יש לה למותק! קשה לי לבחור רק אחד. שיר השבוע לא של לירז- השיר שלי!!!!! עוד מעט אפרסם עוד אחד
משהו שעשה את השבוע- המורה שלי חטפה שפעת חזירים!
ישששששששששששש!!!!
משהו שהרס את השבוע- קיבלתי 34 בבוחן במולדת
מה קניתם השבוע- אוטובוס ציטוט השבוע- "עדיף ציפור אחת על היד מאשר 2 במרק העוף של סבתא" תוכנית\סרט השבוע- ערוץ הכנסת
מעניין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המשיחחחח!!! אני מקווה שב"ה הוא יגיע סוףסוף!!!!
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- הקומפוט שסבתא שלי מבשלת אאאאאאאייייייכככססססססססס
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ללירז!! כאילו דאאא??? הערות- שלום עולמי, אושר ועושר והמון סופגניות
תמונת השבוע- הנה - צירפתי תמונה שלי עם לירזזזזז

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Jason Derulo - Whatcha say, In my head United States Of Pop 2008/2009 Lady Gaga - Speechless, Telephone Mariah Carey & Neyo - Angels Cry Mariah Carey - Up Out My Face, I Wish You Well, Obsessed, I Stay In Love קרן אבראשי - כזה בוקר יפה, שפנים משהו שעשה את השבוע- כפר הנופש משהו שהרס את השבוע- לסגור שבת מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הביתה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אין הערות- אין תמונת השבוע- אין

רותם654

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-Spinning Around The Sun משהו שעשה את השבוע-יום חמישי סרט עם חברותתתת3> משהו שהרס את השבוע-תעודות?!>< מה קניתם השבוע-מתנות לאחותי ציטוט השבוע-"לא נפלתי..מעדתי!XD ליאור חחחח תוכנית\סרט השבוע-סרט 2012 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומו לאחותי ות"א עם ליאורי משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-כלום.. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאור,ארתור הערות-אין תמונת השבוע-

למעלה