סכמ"ש

larisa125

New member
סכמ"ש ../images/Emo3.gif

כי אף אחד לא פתח
מה היה טוב השבוע? מה היה רע השבוע? מה הצחיק אתכם השבוע? מה עצבן אתכם השבוע? מאכל השבוע- ציטוט השבוע- תמונת השבוע- שיר השבוע- וידאו\סרטון השבוע- ספר השבוע- סרט השבוע- סדרת השבוע- מה עשיתם עד עכשיו בחופש? תכניות כלשהן לקיץ?

למה אנשים שפותחים לא עונים?

מה היה טוב השבוע? הבגרות בהיסטוריה והציון בלשון. מה היה רע השבוע? אי אפשר לצאת בגלל הבגרות מה הצחיק אתכם השבוע? הפורום, כל כך XD הסיטואציה. מה עצבן אתכם השבוע? אי אפשר לצאת בגלל הבגרות מאכל השבוע- אורז XD ציטוט השבוע- אורז הכי טוב תמונת השבוע- שמה בצד >> שיר השבוע- Eminem featuring Rihanna - Love The Way You Lie וידאו\סרטון השבוע- של נוט אפרייד ^^ ספר השבוע- ילדי הצל שחיפשתי שנים XD סרט השבוע- גרין מייל סדרת השבוע- האוס מה עשיתם עד עכשיו בחופש? בגרות תכניות כלשהן לקיץ? סין

אווווש

New member
סיכוום

מה היה טוב השבוע? יוממולדת:) מה היה רע השבוע? ללמווד לבגרוות בהיסטוריה מה הצחיק אתכם השבוע? חח המון דברייםםם מה עצבן אתכם השבוע? הבגרווות=\\\\\ מאכל השבוע- ציפס ציטוט השבוע- ניל"י= נלך יחדיו לישראלללל חחחח ילדה מהשכבה כתבה את זה בבגרות ! כמה צחחקתי=] תמונת השבוע- שיר השבוע- "תגידווווו לה" וידאו\\סרטון השבוע- ספר השבוע- סרט השבוע- סדרת השבוע-כוכב נוולד מה עשיתם עד עכשיו בחופש? אינלי זמן לפרט עכשיו חח תכניות כלשהן לקיץ? ים, כנראה מחנה קיץ ,שבוע אצל דודים ולהמשיך ללמוד לתיאוריה ועוווד.

asaf105

New member
סיכום../images/Emo4.gif

מה היה טוב השבוע? לעבור את הבגרות בהסטוריה בשלום! מה היה רע השבוע? לחרוש לבגרות בהסטוריה
מה הצחיק אתכם השבוע?חח מלא דברים אפילו שכחתי כבר מה
מה עצבן אתכם השבוע? יותר מדי דברים, שאין לי כוח שוב להעלות את זה כי זה ברור שתהיה על זה שוב פעם תגובה ונחזיר את מה שהיה פה בפורום כל הזמן מאכל השבוע- חביתה בפיתה
ציטוט השבוע- אין תמונת השבוע- אין שיר השבוע- מבול של קרן פלס, לא יודע אבל איכשהו התמכרתי לשיר המדהים הזה!! וידאו\\סרטון השבוע- הקליפ מבול של קרן פלס
ספר השבוע- אין סרט השבוע- אין סדרת השבוע- כוכב נולד
מה עשיתם עד עכשיו בחופש? אממ, למדתי לבגרות בהסטוריה וזהו
תכניות כלשהן לקיץ? לישון, לחרוש קצת על סימס 3
ולעשות את העבודה שאני צריך להגיש לפני המסע לפולין

asaf105

New member
לא מדויק

התמכרות קלה מדי..
במיוחד על ההרחבה המדהימה שאני צריך עוד לחרוש אותה זה כל כך כיף לעשות כביסה בסימס!!!!
אני כבר מת להיות עוד קצת בלש, אדריכל, רופא, פסל, מקעקע!!

noam270

New member
WTF??? כביסה???? ../images/Emo2.gif

חחח אני נשארת נאמנה לסימס 2

noam270

New member
אהא. כן. מה?????../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחח הרעיון עצמו עדיין מוזר לי ומצחיק אותי! XD

asaf105

New member
חח באמת!

בסימס 3 שאיפות, ההרחבה שיצאה בתחילת החודש נוספו שם שני סטים של מכונת כביסה ומייבש ויש סל כביסה, וחומרי כביסה ואבקות כל פעם שסים מחליף בגדים, הוא זורק את הבגדים לסל הכביסה אם יש בחדר, אם לא פשוט על הרצפה את מכניסה אחר כך את כל הבגדים למכונת כביסה, מפעילה אותה, והיא ממש רועדת כמו מכונת כביסה אמיתית, ואז אפשר או לייבש את הבגדים במייבש, או לתלות אותם על חבלי כביסה שגם נוספו חח ורואים את הבגדים נוטפים מים

asaf105

New member
נו זה כל הכיף!!!../images/Emo6.gif

שזה מציאותי!! חח אבל האמת שיש כמה דברים לא מציאותיים כי איך הסימים מוציאים את הבגדים מהכביסה? מכניסים את היד למכונה ופוף, יש לך שק שכל הבגדים בו את מעבירה לחבל כביסה, זורקים את השק כביסה על החבל, ופוף אחד קטן, כל הבגדים מסודרים על החבל!

noam270

New member
סיכומיישן../images/Emo9.gif

האמת, תיכננתי לפתוח סיכום שנתי כבר אבל לא משנה, אח"כ
מה היה טוב השבוע? הבגרות בהיסטוריה הייתה קלה, עמית בארץ, סדנה אדירה בת"א מה היה רע השבוע? אההה.... החווום!!! אני שונאת קיץ!
מה הצחיק אתכם השבוע? הבגרות בהיסטוריה. הבגרות בלשון. (או בהכללה, בגרויות) אה, והמשחק של אורוגוואי-ד.קוריאה!!!
מה עצבן אתכם השבוע? מצגת במסיבת סיום, וצביעות של האנשים שם. פשוט איכסה.
מאכל השבוע- אמממ.... אני ואופיר הכנו כאלה דברים מוזרים עם קינמון, אה, והפאי של אופיר
ציטוט השבוע- "It's hard to fight when the fight ain't fair " תמונת השבוע- אין משהו מיוחד שיר השבוע- sould've said no - taylor swift וידאו\\סרטון השבוע- ספר השבוע- "משפחת למנט", הוא נחמד סרט השבוע- 10 דברים שאני שונאת אצלך סדרת השבוע- אממ.. אין משהו מיוחד מה עשיתם עד עכשיו בחופש? כלום? בדיוק מה שצריך לעשות בחופש. תכניות כלשהן לקיץ? אילתתתת!!! סדנה בת"א!!!!! עמיייית!!!!כייייף!!!!

larisa125

New member
איך אני אוהבת את הסרט הזה../images/Emo99.gif

בין הסרטים הספורים שאפשר לראות שוב ושוב ולהנות מהם כל פעם מחדש

noam270

New member
../images/Emo45.gifלייק עלייך פאג'ית!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אחחחח הילולת שיעורי ביולוגיה

למעלה