סכמ"ש

MEyTi L O

New member
סכמ"ש../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע?
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע :
דבר מצחיק שקרה השבוע:
התחדשות השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע:
מאכל השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
איך עבר השבוע מ-1 עד 10 ?
תמונת השבוע : שבת שלום

MEyTi L O

New member
רק כי אין לי כוח לחכות .. ../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? מצויין ! דבר טוב שקרה השבוע: ישראל ניצצצצצצח
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע : בדיוק כמו פעם - ישראל בר און ( גרסה של הגמר כמובן ! ) דבר מצחיק שקרה השבוע: היום הייתי בת"א עם חברה שלי .. נו היה מלא .. ואין לי ראש לחפירות .. אולי אני אחפור מחר
התחדשות השבוע: נדברים האלו של הערבים .. אני לא יודעת לכתוב את זה
קאפיות אולי ? סרט/ספר/סדרת השבוע: הגמר של כוכב נולד מאכל השבוע: שניצל
תכנונים לשבוע הבא: בצפר > < כאילו ביום הראשון של הלימודים יש הצגה בתיאטרון יהלום אבל .. עדיין > < איך עבר השבוע מ-1 עד 10 ? 8 - אפעם זה לא יהיה 10
תמונת השבוע :
אני וחברה שלי התחרפנו בקסטרו .. האיש מאחורה נורא נלחץ שהוא חלק מהתמונה

esterosh

New member
וואלה!

קנית כאפייה? זה נראה לי טרנד ממש מוזר. באיזה צבע? תתחדשי.

MEyTi L O

New member
אני ממש אוהבת כאפיות../images/Emo9.gif

זה שחור צהוב .. ממש יפה

עונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

רציתי לכתוב עוד ה' אבל אני אין מקום
איך עבר השבוע? נחמד נחמד, האמת אני בקושי זוכרת מה עשיתי השבוע דבר טוב שקרה השבוע: הצלחתי לצייר משהו שרציתי ויצא יפה
אה וישראלללללללל דבר רע שקרה השבוע: אממ זה לא כזה רע, אבל עשיתי עוד עגיל וכואב לי!!
שיר השבוע : אז נרים כוס יין לחיי חיים בריאים יותרררררר דבר מצחיק שקרה השבוע: היו הרבה...עם חברות שלי התחדשות השבוע: עגיל חדש סרט/ספר/סדרת השבוע: סרוגים
מאכל השבוע: שוקולד תכנונים לשבוע הבא: בצפרררררר איך עבר השבוע מ-1 עד 10 ? לא יודעת, אני לא זוכרת מה עשיתי!!!
תמונת השבוע : אני לא במחשב שלי, אין לי פה תמונות, אבל הציור שלי
שבת שלום

esterosh

New member
מזל באמת חחחחח ../images/Emo6.gif

רק עוד ה' אחת הייתה חסרה לנו חחחח וחשבתי על זה.. ואין הגיון בשיר של ישראל,הוא ישתה כוס יין לחיים טובים יותר,ואז אחת לא תספיק הוא ירצה עוד אחת ועוד אחת.. ידרדר להיות אלכוהליסט,יאבד את כל הכסף ואז ילך לו גם הכבד..אלה לא חיים בריאים. דיי לאלכוהליזים..מעכשיו צריך לשיר אז נשתה כוס מים (למרות המשבר בכנרת) לחיים בריאים יותר. וכן נדפקתי חזק חחח

אל תדאגי, הוא חשב על זה לפנייך../images/Emo6.gif

הוא תהארח בפורום בקשת אחרי הזכייה ושר את זה שם
ולכי תדעי, אולי אחת תספיק לו, גם ככה הוא חצי סטלן מטבעו

esterosh

New member
וואלה?!../images/Emo12.gif

איזה קטע ..אני בכלל לא ידעתי מזה,אז זה אומר שלי ולישראל יש אותו מוח סטלן חחח
למרות שלדעתי זה הלך ככה... טמירה פשוט פחדה שיגידו שישראל מדרדר את הנוער לאלכוהליזים..ועוד יעשו על זה כתבה בחדשות...וילדה בת 12 תגיד: שתיתי יין לחיים בריאים יותר כי זה מה שישראל אמר. ואז יהיה כתבות בעיתונים ציקצוקים בלשון.על איך שכוכב נולד מדרדר את הנוער. והופ עוד כוכב אחד יפול... והרי מספיק מה שקרה לה עם ג'קו. לכן היא כינסה צוות מוחות שימנע את הנזק מראש ודרשה מישראל לשנות את היין למים. כן כן..זה מה שקרה באמת.אז שלא יעבדו עליכם
ונראה לי שחפרתי יותר מידי..אז זה זמן מצויין ללכת לישון... יום טוב לכולם..תהנו מהבת האחרונה של החופש הגדול

MEyTi L O

New member
הוא גם שר ..

" אז נרים כוס שוקו לחיי חיים בריאים יותתתר " ואז חברה שלי אמרה לו "אבל שוקו זה לא בריא " > <

למעלה