סכמ"ש

סכמ"ש ../images/Emo20.gif

יש אייקונים של חורף!!!!!!!! :') יש פטריה!!!
אהמ, זה הסכמ"ש הראשון שלנו אז.. תתרגשו.
שמכם בישראל:
מאכל השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
יציאת השבוע:
הדבר הכי מצחיק השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
תמונת השבוע (אם בא לכם):
התחדשות השבוע:
השאלה המתחלפת: גשם!!!!!!! מה אומרים על הגשם הראשון? מדגישומטיק לנוחיותכם
http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

Outplay

New member
מסכמ"ש

שמכם בישראל: אור :) גיל: חחח מצחיק לשאול את זה בפורום שביעיסטים. אבל 15 וחצי + שיר השבוע: לא יכולתי לעשות עם זה כלום - נינט וליבי מאכל השבוע: פיצה ביתית
דבר טוב שקרה השבוע: הצגה עם המגמה, שיעורים כיפיים עם המגמה, ישיבת צוות שהלכה טוב. בסה"כ היה שבוע נחמד דבר רע שקרה השבוע: מחשבים
איזה טעות לבחור במגמה הזו יציאת השבוע: באיזה מובן?
הדבר הכי מצחיק השבוע: אני וידידי לשולחן בכיתה פתחנו את צוות צהו"ב - צוות הווי ובידור בכיתה. מה הם היו עושים בלעדיינו? ציטוט השבוע: --- משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה, גשם? תמונת השבוע (אם בא לכם): לא בא לי
התחדשות השבוע: אין השאלה המתחלפת: גשם!!!!!!! מה אומרים על הגשם הראשון? שיגיע כבר

היוש.

שמכם בישראל: תמר גיל: מסתבר שיותר מ16 וחצי לפי לוח השנה העברי. מי היה מאמין
שיר השבוע: שייסה של גאגא לול. ופרסטו מתוך קיץ של ויואלדי (קלישאה, תירו בי) מאכל השבוע: במיה של חורף (:) דבר טוב שקרה השבוע: גשם
דבר רע שקרה השבוע: כל השאר. אחד השבועות הכי גרועים שהיו לי בחיים. אני מתמוטטת. המון ספקות בעצמי. יותר מדי האמת. ואכזבה גדולה. יציאת השבוע: החזרה ביום שישי. גאד אני כ"כ מחכה להן. הן כמו רגע של לקחת אוויר ולעשות משהו שהוא הנאה טהורה עם אנשים טובים רק בשביל עצמי. הדבר הכי מצחיק השבוע: ניין. ציטוט השבוע: לא זוכרת. לא חושבת שהיו. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה! אני מתה על ארוחות משפחתיות כי הן מביאות לי תירוץ לבשל דברים מסובכים שאין לי סבלנות לבשל בד"כ. תמונת השבוע (אם בא לכם): התחדשות השבוע: מכתש ועלי כבדים כאלה כאלה מגרניט לתבלינים וסכין עם להב ורוד. השאלה המתחלפת: גשם!!!!!!! מה אומרים על הגשם הראשון? מתה עלה זה. החלון שלי עכשיו פתוח לרווחה והרגליים שלי על אדן החלון והן רטובות לגמרי. ויש שני ילדים קטנים בחוץ עם מעילים ומטריות והם קופצים בשלוליות ועשיתי להם פרצופים מלמעלה. אני אוהבת גשם. הוא גורם לי להרגיש ילדה.

ariel1994

New member
שמי בישראל

שמכם בישראל: אריאל גיל: 17 שיר השבוע: "ואם רק תאמין,ובלי שום דאווין..." (אני כל כך מתגעגעת לתקופה של זה....) מאכל השבוע: תירס מתוק דבר טוב שקרה השבוע: השיער שלי החליט לגוון קצת, על דעת עצמו והתחיל להיות מתולתל מעט, דווקא זה ממש נחמד.:) דבר רע שקרה השבוע: חלום סיוטי, אני לא רוצה לפרט עוד. יציאת השבוע: חברה שלי הביאה נר בתוך כוס פלסטיק(בחג) (בערב) כדי לעשן. זה היה נראה כאילו היא יוצאת ליער של הארי פוטר או משהו. הדבר הכי מצחיק השבוע: משפחת סימפסון....????? ציטוט השבוע: חג שמח לכול בית ישראל ! משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: אמממ כלום? תמונת השבוע (אם בא לכם): :) התחדשות השבוע: הפכתי להיות "המשאילנית"(זאת שמשאילה) הראשית של הכסף בבית. השאלה המתחלפת: מה צריך לעשות כדי שהעציץ המסכן שלי יבריא??????

למעלה