סכמ"ש!

נמש164

New member
סכמ"ש!../images/Emo2.gif

אני בשוק שעדיין לא שמו! אז הינה אני חוזרת לפרום אחרי נטישה של כמה ימים ומחזירה איתי את הסכמ"ש
איך היה השבוע האחרון במילה אחת? ובשתי מילים? משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה: סיפור מצחיק מהשבוע האחרון: ציטוט השבוע: מישהו/י שעשה לך את השבוע: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע: מסר לאומה: תמונה: שבוע טוב!

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifסיכום קצר מאוד

היה שבוע מעפן ברמות!
וקיבלתי צו ראשון

נמש164

New member
אני גם יעשה סיכומון קצר../images/Emo13.gif

שבוע מושלם! צו ראשון
, חבר
ויומולדת (מסיבה) לחברה!

Insanity Is Me

New member
Lala, there's no light over London today../images/Emo79.gif

איך היה השבוע האחרון במילה אחת? סביר ובשתי מילים? סביר ומשעמם
משהו טוב שקרה השבוע: קשה להצביע על משהו האמת... אתמול בערב הלכתי לחברה והיה ממש מצחיק [: חוץ מזה היו לי תובנות חדשות, גיבשתי עמדה לגבי כל מיני דברים משהו פחות טוב שקרה: אני חולה במשהו לא ברור, אז נסעתי אליו ביום חמישי והוא הפנה אותי לבדיקות דם. כל החברים נסעו לפולין ביום ראשון בלילה ואני כל השבוע כאן לבד, משועממת בטירוף. התחלתי לעשות דברים לא שגרתיים מתוך שעמום
פתאום החלטתי לאפות, לגהץ לאחי כמה חולצות... הזוי מה שקורה לי כשאני משועממת חח סיפור מצחיק מהשבוע האחרון: --- לצערי ציטוט השבוע: "לא יודעת מה איתך, 17 זה מזכיר לי בקבוק נביעות 5 ליטר. זה מאיים!" חחח מישהו/י שעשה לך את השבוע: חברה טובה ואמא
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע: מוס שוקולד שחברה הכינה, יאמי! מסר לאומה: אני. אדם. מאד. מתוסכל..!
תמונה: תגובה מהירה. שבוע טוב

eliav16

New member
מסכמ"ש! ../images/Emo150.gif

איך היה השבוע האחרון במילה אחת? מעניין
ובשתי מילים? ממש מעניין
משהו טוב שקרה השבוע: דיברתי הרבה זמן עם 2 בנות שאני מכיר, מזמן לא נהנתי כ"כ בשיחה טלפונית
משהו פחות טוב שקרה: הפסדתי פיזיקה ביום שלישי [משחקי כוחות בעבודה, כושלאמא שלו...], ואיכשהו המורה הצליח ללמד ספר שלם [עדשות] בשעתיים... איך?!?!
! סיפור מצחיק מהשבוע האחרון: אתמול רבתי עם מישהי אם -_^ זה סיני שקורץ... וזה כן!
ציטוט השבוע: "למה את יושבת כמו גבר?"--" זה מהרגל"---" אהה את ליידיבוי?"----" לא לא! ככה בנות יושבות בגרמניה"---" אז כנראה שבגרמניה יש הרבה קוקסינלים"
אמור להיות מצחיק
מישהו/י שעשה לך את השבוע: המון
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע: אני הייתי הולך על קינדר בואנו.
מסר לאומה: גרמניות מוזרות. בכלל, גרמנים זה עם מוזר

Rioter

New member
סיכום שבוע

במילה אחת - מגעיל. בשתי מילים - ממש מגעיל. לפחות אחד חדש התחיל...

מיאו

איך היה השבוע האחרון במילה אחת? מושלם. ^^ ובשתי מילים? מלא פעילויות. משהו טוב שקרה השבוע: סופ''ש עם החבר, אח שלי היה פה, מסיבת יומולדת לידיד משהו פחות טוב שקרה: אע X_O סיפור מצחיק מהשבוע האחרון: פוצצתי תבשיל תפוחי אדמה כזה במיקרו. ^^ ציטוט השבוע: שכחתי >: מישהו/י שעשה לך את השבוע: הבייבי שלי. D: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע: תבשיל תפוחי אדמה עם שמנת וגבינה, שפוצצתי! מסר לאומה: רעמים זה כיף.

למעלה