סכמ"ש
[תענו!]

סכמ"ש../images/Emo188.gif [תענו!]

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo183.gif

שיר השבוע של לירז- אני רוצה כבר סינגל או משהו!
שיר השבוע לא של לירז- המכשפות - עד העונג הבא משהו שעשה את השבוע- יומולדתתתתת
משהו שהרס את השבוע- הבצפר, אלוהים, כמה לחץ.. בילוי השבוע- עם חברות ביומולדת
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות ציטוט השבוע- לא עולה לי מה קניתם השבוע?- לא קניתי אבל קיבלתי..אנרנק, עגילים, תיק, שרשרת, איפור, כסף..
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה אקוסטית[!!] של היהודים
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תכף פורים..מה עם איזה מפגש? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

היי חברי הפורום...

אני נוסעת מחלטיול שנתי.. אז אני לא אהיה בפורום עד יום ג'... שיהיה לכולכם שבוע נעים... ואני שולחת לכם פרח :)

RTur

New member
אוקיי:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- והרשימה המתבקשת: Pussycat Dolls - Hush Hush Lady Gaga - Lovegame Lily Allen - The Fear Justin & T.I - Dead & Gone Danity Kane - Ride For You Justin & Ciara - Love Sex Magic Enrique & Ciara - Takin' Back My Love Jennifer Lopez - Hooked On You מאור כהן - לילה עיר אברהם טל - שדות האש האלבום החדש של בטי - בין המילים
האלבום הראשון של "דבק" דודו טסה - איזה יום שלומי סרנגה - מונו
משהו שעשה את השבוע- האפטר, הפופרה משהו שהרס את השבוע- הליווי היה ממש מעצבן בילוי השבוע- פופרה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "דם מלאכים"/מייקל מרשל ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- את האלבומים החדשים של יוני בלוך ואריק ברמן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- רבעו"ש, הופעה, שיעור פיתוח קול.. תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ליאור שהייתה בהצגה ופגשה את לירז...

נענה באיחור../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-איזה יום-דודו טסה
משהו שעשה את השבוע-הברזתי כימעט מכל השיעורים בביצפר כל יום
,להיות בנאסא לשחק טאקי
,קניתי תחפושת
משהו שהרס את השבוע-גשם!
בילוי השבוע-קניון הצעצועים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים ציטוט השבוע-"אני קובעת פה!
" [הילד שחטף ביגלל הנפצים
] מה קניתם השבוע?-תחפושת,טרופית,חמצוצים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כנס באלדד,שלא יהיה גשם
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-רותם,ארתור,לירז

למעלה