סכמ"ש

סכמ"ש../images/Emo180.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עוונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-בעיניים עצומות :) שיר השבוע לא של לירז-יאללה-אביהו שבת ומיכל אמדורסקי משהו שעשה את השבוע- יציאות עם חברות :) משהו שהרס את השבוע-כלוום !
מה קניתם השבוע-כרטיסים להופעה של ריטה וכל מיני שטויות D: ציטוט השבוע- נראה לי שמים עלינו עין ! תוכנית\סרט השבוע-החיים זה לא הכל ועספור משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיול שנתי משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מבחן
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אליסוש רותם וארתור :) הערות- תמונת השבוע-

sivan1996

New member
עונה!!! :p

שיר השבוע של לירז- X שיר השבוע לא של לירז- RUDE BOY- RIHANNA משהו שעשה את השבוע- יום הולדת לאחותי!!! מזל טוב!!! :p משהו שהרס את השבוע- שומדבר...... מה קניתם השבוע- טבעת XD ציטוט השבוע- "This is the famous tongue" תוכנית\סרט השבוע- יש לי את סרטון השבוע!!1! :p http://www.youtube.com/watch?v=Sdmv6snvpHQ&feature=related משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר..... משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא משהו מיוחד..... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לאליסה
לאדם למברט!!!
ולדור דניאל המושלם!!!!!!1
הערות- סמיילי :) תמונת השבוע- טומי!! 3>

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- זהבה בן - מתי חתונה , והשיר של מיכל אמדורסקי ואביהו שבת ( שיר מהמם חרשתי )
משהו שעשה את השבוע- שיש הופעות של גלית בת''א בצוותא בחודש הזה .. ואני יראה אותה ליפני ההופעות שאני הולכת חודש הבא
איזה כייף ! חח משהו שהרס את השבוע- שהמורה המיזדיין הזה סיפר לאבא שלי שאני מעשנת והולך להיות שיחה רצינית בבצפר
מה קניתם השבוע- כרטיסים להופעות .. מישקפי שמש מעלפות .. 3 חציות ובושם
ציטוט השבוע- '' שממשיכים הלאה יש דברים שנישארים עמוק בלב ''
תוכנית\סרט השבוע- עספור , חצויה , נשות הטייסים , שמש , וסדרות בויוה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של גלית בת''א
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת וטוב שכך : ] מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ג'ני , אליסה , ארתור .. וגלית גיאת שלי
הערות- .... תמונת השבוע- 3>

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-שיר מנוחה,ריסים,הכל יהיה בסדר,אל תפסיק,נשיקות,נשכח מליבך והביצע המושלם שלה לשיר האלופה שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש,שירי מימון,שיר המריבה גלית גיאת ומירי מסיקה ובריטני ספירס אח אח בריטני איזו נוסגליה משהו שעשה את השבוע-בדיחות וצחוקים היום בעל האש אין עלייך איגור מרינוק ומרסלה מרינוק הנסיכה הקטנה שנים לא ראיתי אותך חיים שליי את ואחותך הסופרוואמן שליי אביטלוש שליי מתי רואים אותך??????? משהו שהרס את השבוע-חולה יומיים כבר מצוננת מה קניתם השבוע-כלום ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-גיא פינס התוכנית של אלירז שדה וכוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להבריא להרגיש יותר טוב משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפר מבחן במטמתיקה מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאורוש,רותם,סיון,דיאנה,ניקה,עומרי וארתור הערות-ליאורוש תמונה מושלמת מתה עלייך חיים שליי תמונת השבוע-עם הנסיכות של חיי פולינוש המתוקה והיפה חחח כמו שליאור אומרת והחברה הטובה שלה מרסליקה שליי

למעלה