סכמ"ש

סכמ"ש../images/Emo176.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- דודו אהרון כסף ואלכוהול .. משהו שעשה את השבוע- יציאות עם חברות וכ' .. משהו שהרס את השבוע- וואלה כלום
מה קניתם השבוע- מכנסים קצרים . שימלה . סיגריות . שתיה חרייפה
כפכפים .. ובעיקר מישהו חחח
ציטוט השבוע- '' מי ששווה ת'דמעות שלך - בחיים לא יגרום לך לבכות ''
תוכנית\סרט השבוע- נשות הטייסים . כוכב נולד , כל מיני סדרות בספרדית .. ושמש
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אומנם זה עוד פחות משבוע . אבל אני נוסעת להרצליה עם חברות לקנות דברים וכ' .. D: משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- קייטנת בצפר ט'חחחחחח יחלמו שאני יבוא
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לעפרה חזה
הערות- וואי כמה זמן לא כתבתי כאן חחחח D; תמונת השבוע- שה' אישמור עליה :(

עונה../images/Emo1.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז-אמיר דדון-אור גדול,אייל גולן-רק מתגעגע משהו שעשה את השבוע-יציאות עם החבר'ה,יומולדת לאחיין שלי,ירושלים
משהו שהרס את השבוע-
מה קניתם השבוע-שטויות
ציטוט השבוע-אתה עושה לילה לבן?לא אני עושה לילה כחול! תוכנית\סרט השבוע-פאפי ריקי,יום שישי הבא,מיס מרץ,LHDP משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אולפן השקוף בנתניה!!!,מסיבות
,יציאות עם החבר'ה ות"א משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם
הערות- תמונת השבוע-

RTur

New member
וואו, זה רק אני או שהרבה זמן לא עשינו?

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Katy Perry - California Gurls Kylie Minogue - All the lovers Kelly Rowland - Commander חן אהרוני ואסתי גינזבורג - נשימה Robin Thicke - my life Maroon 5 - misery משהו שעשה את השבוע- יומולדת לאמאבא! סיימתי עם הפסיכו! בן דוד שלי חזר מהלימודים בחו"ל אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותו ביחד עם הבן המתוקקק שלו! הייתה הופעה! משהו שהרס את השבוע- הפסטיבל באירלנד - מיוז ובלאק אייד פיס מופיעים באותה השעה בבמות שונות! חוצפנים! מה קניתם השבוע- מתנות לאמאבא ציטוט השבוע- אין תוכנית\\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לטוססססססססס!!!!!!!! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כוללללם! הערות- אין תמונת השבוע- אין

eranmc

New member
פחשמ"אי ושכן יקר ../images/Emo24.gif

לא ידעתי שאתה גם מנהל פורום... ולא ידעתי שלירז צ'רכי זמרת

RTur

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

אגב, מה באמת אומר פחש"מ? וניהלתי גם את דודו טסה, מיקה קרני ובטי שנסגרו. וכן, לירז גם זמרת. יצא לה אלבום ב-2005 ומאז נעלמו עקבותיה בתחום המוסיקה.. היא כבר 5 שנים עובדת על אלבום חדש (השאלה המתבקשת היא "על מי היא עובדת"
) ואני עוד מחכה.. (אני אוהב אותה בעיקר בגלל השירים שלה.

sivan1996

New member
עונה!!!!!!!!!! ><

שיר השבוע של לירז- X שיר השבוע לא של לירז- דור דניאל- בואי אלי. אדם למברט- WHOLE LOTTA LOVE. משהו שעשה את השבוע- אדם בהופעות, זה כבר עושה לי תשבוע :] משהו שהרס את השבוע- שומדבר............... =| מה קניתם השבוע- ג'ינס קצר :] ציטוט השבוע- "AND THEN.... I WILL TRY TO IX YOU....." תוכנית\סרט השבוע- ההצעה :] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מימדיון :] משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- X מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לאדם!!! תבוא כבר לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דור.... 3> 3> 3> תתחיל להופיע כבר!!!!! לאליסה!! אני מתגעגעת! באלי להיפגש איתך כבר!!! 3> הערות- חופש!!!!! תמונת השבוע- טומי ואדם ><

לא עשינו המון זמן !

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-רק מתגעגע אייגל גולן,והגשמה עצמית-אריק ברמן משהו שעשה את השבוע-פגשתי את עמיתוש אהובתי :) ויציאות עם חברים משהו שהרס את השבוע-כלום מה קניתם השבוע-כרטיסים לרכבת
ציטוט השבוע-או מי גאד איך היא מתלבשת (עם עמית בתל אביב)
תוכנית\סרט השבוע-נשות הטיסיים,דימדומים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-תל אביב עם עם חברות ים בריכה מסיבות חח משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אליסוש ארתור עמיתוש דיאנה וניקה :) הערות-שבוע טוב לכולם תמונת השבוע- עם הנסיכה

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-מזרחית מלא אייל גון קובי פרץ דודו אהרון ליאור נרקיס וכ'ווווווווו משהו שעשה את השבוע-לחזור הביתה מקייטנת איל''ן ושירין חדד גד הנסיכה שלי משהו שהרס את השבוע-כאבי בטן כמו תמיד!!!!!!!! וקייטנת איל''ן מחורבנת וסליחה על הביטוי מה קניתם השבוע-כלום ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-מעדון לילה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחכים לו-מחנה קיץץץץ מחר עמותת ''חברים לרפואה'' יאלה בלגאןןן לבנה,נעם ישיי בית הלמי מחכה כבר לראות אותכם מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירזוש החיים המושלמים שלי ליאורוווש סיוונוש גם אני מחכה לפגוש אותך כבר בע''ה יתגשם עמיתוש ניקה ודיאנה וארתור טיסה נעימה ונחיתה רקה תחזור בשלום אמן!!!!!!! הערות-ארתור טיסה נעימה ונחיתה רקה תמונת השבוע-עם היפה שליי תודה על הכל

אליסה13

New member
גם אני ואמא שלי אוהבות לא נשחכ את הסיפור על

הסמור זה היה אחד הקרועים בחיייייייי לא מפסיקה לראות את זה זה פשוטטטטטטטטטטטטטט קורעע כמה שאני מטורפת עלייה אין חובה לראות את תמותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!

למעלה