סכמ"ש

larisa125

New member
סכמ"ש ../images/Emo13.gif

קודם כל, כל הכבוד לנועם על הכתבה בראש1, אנחנו בטוחים שתצליחי ומחכים לראות תוצאות D:
הדבר הכיייי טוב שקרה לכם השבוע? הדבר הכי באסה שקרה לכם השבוע? השיעור שעשה לכם את השבוע? השיעור המציק של השבוע? ציטוט השבוע? תמונת השבוע: הדבר/האדם הכי מוזר והזוי שראיתם/שמעתם השבוע? שיעורים, עבודות, מבחנים? דרגו את השבוע בסולם של 1-10 שיר השבוע/ להקת השבוע/זמר השבוע? תוכנית/ספר/סרט השבוע?

asaf105

New member
עונה

הדבר הכיייי טוב שקרה לכם השבוע? 62 במבחן במתמטיקה
הדבר הכי באסה שקרה לכם השבוע? כמעט נכשלתי במבחן במתמטיקה
השיעור שעשה לכם את השבוע? ערבית, קליל מאוד השיעור המציק של השבוע? ספורט, מאוד! ציטוט השבוע?אין תמונת השבוע: אין הדבר/האדם הכי מוזר והזוי שראיתם/שמעתם השבוע?המחנכת של י"א1 אצלנו בשכבה שיעורים, עבודות, מבחנים? היה לי מבחן בהסטוריה שעבר בשלום, שבוע הבא מבחן במתמטיקה שכנראה אני לא אצא ממנו, ועוד שבועיים להגיש יומן קריאה בספרות ואין סיכוי שאני אספיק להגיש, או אספיק בכלל לקרוא משהו ולכתוב את העבודה דרגו את השבוע בסולם של 1-10 6, היה יכול להיות יותר טוב שיר השבוע/ להקת השבוע/זמר השבוע? קייטי פרי וליידי גאגא תוכנית/ספר/סרט השבוע? האח הגדול, ספר- מאגר שאלות במתמטיקה ל5 יחידות, על ידי מריאן רוזנפלד ואדית כהן, ספר מומלץ למי שרוצה להיות חסר חיים וללמוד 24 שעות למתמטיקה

זה חזר

הדבר הכיייי טוב שקרה לכם השבוע? כמעט כל יום שנ''צ בלי דאגות הדבר הכי באסה שקרה לכם השבוע? הראש שלי נכנס בדברים 3 פעמים ביומיים השיעור שעשה לכם את השבוע? תקשורת השיעור המציק של השבוע? ספרות ציטוט השבוע? ''למה אין קונדומים שחורים? כי שחור מרזה'' תמונת השבוע: ילד מתקשר לאימא שלו אחרי שהוא רדף אחרי האוטו שלה כי היא לא ראתה אותו ועצרה לו. הדבר/האדם הכי מוזר והזוי שראיתם/שמעתם השבוע? ילד מתקשר לאימא שלו אחרי שהוא רדף אחרי האוטו שלה כי היא לא ראתה אותו ועצרה לו. שיעורים, עבודות, מבחנים? ספרות מוזר משהו ואזרחות קל משהו דרגו את השבוע בסולם של 1-10 7 שיר השבוע/ להקת השבוע/זמר השבוע? Kanye West דא תוכנית/ספר/סרט השבוע? הבורר XD

supercoconut

New member
3:

הדבר הכיייי טוב שקרה לכם השבוע?
שהוא נגמר OTL הדבר הכי באסה שקרה לכם השבוע?
נכשלתי בבוחן בטריגורשע ); השיעור שעשה לכם את השבוע?
ביולוגיה ♥ השיעור המציק של השבוע?
לשון ציטוט השבוע?
"אם הטרוטרופ זה כמו הטרוסקסואל...אז אפשר גם להגיד...אוטוסקסואל?!" תמונת השבוע:
הדבר/האדם הכי מוזר והזוי שראיתם/שמעתם השבוע?
מישהו שלא יודע מה זה אמה שיעורים, עבודות, מבחנים?
יש יותרמידי דרגו את השבוע בסולם של 1-10
7 שיר השבוע/ להקת השבוע/זמר השבוע?
שיר האננס D: http://www.youtube.com/watch?v=RzjDMX-8L8E תוכנית/ספר/סרט השבוע?
אינספשן!

noam270

New member
סיכומיישן ../images/Emo9.gif

טנקיו
הדבר הכיייי טוב שקרה לכם השבוע? הכתבה
ושאבא שלי קנה לי בשישי את הספר האחרון של וומפייר אקדמי
הדבר הכי באסה שקרה לכם השבוע? שיעור לשון, מדכא משהו השיעור שעשה לכם את השבוע? ממממ ביולוגיה "אוטוסקסואל" השיעור המציק של השבוע? לשוווווווווווון ציטוט השבוע? "Ah my daughter, eighteen and already you've been accused of murder, aided felons and acquired a death count higher than most guardians will ever see. I couldn't be prouder." מתוך הספר בסעיף הראשון
תמונת השבוע: הדבר/האדם הכי מוזר והזוי שראיתם/שמעתם השבוע? הארי פוטר ואוצרות המוות
הזוי משהו שיעורים, עבודות, מבחנים? טו מאץ'. דיאלוגים ושטויות.. דרגו את השבוע בסולם של 1-10 : בכללי? 8.5 שיר השבוע/ להקת השבוע/זמר השבוע? All time low תוכנית/ספר/סרט השבוע? ספר - LAST SACRIFICE

הוא סרט מוזר אבל ממש טוב

במיוחד שיש אנשים מאחור שיהפכו לך את החוויה ליותר חושית מבדרך כלל

למעלה