סכמ"ש

sivan3004

New member
סכמ"ש../images/Emo13.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: פרק טוב שראיתם השבוע: סרט שראיתם או מתכוונים לראות: שיר השבוע שלכם: וידאו שאהבתם במיוחד השבוע: תמונת השבוע:

ראשון../images/Emo13.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: לונה פארק!! ועוד כמה יציאות שוות עם חברים מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: שוטר תנועה שדפק לידידה שלי וואחד דו"ח משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: לראות את אחיינים שלי פרק טוב שראיתם השבוע: היו כמה פרקים ב- BB3 סרט שראיתם או מתכוונים לראות: סוף סוף ראיתי את דמדומים- היה מעולה! שיר השבוע שלכם: AIRPLANES תמונת השבוע: תדמיינו את התמונה שלי עם פותנה שבוע טוב לכולם

אחד השבועות המטורפים

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: משהו טוב - האחיינים המקסימים שלי מהצפון היו פה לשבוע משהו רע- כל היטרוף שהלך פה
לא מבחינת חום מבחינת דרמות משפחתיות מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: עיצבן - אחי וגיסתי שימח-אחותי ואחיינים משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: יצאתי לחופש גדול !!! והשבוע הולך להיות כיף נראה לי פרק טוב שראיתם השבוע: PLL סרט שראיתם או מתכוונים לראות: ג'ון היקר סרט קיטשי ומתוק שיר השבוע שלכם: הביצוע המקסים של דיאנה לעוד לא דיברנו על אהבה
וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=V-n07rMzPQI תמונת השבוע:

למעלה