סכמ"ש

סכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

sivan1996

New member
עונה ^.^

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- דור דניאל- בין החולומת :] משהו שעשה את השבוע- בהופעה של דור!!!
משהו שהרס את השבוע- שומדבר :] מה קניתם השבוע- כרטיים למופע של דור! :] ציטוט השבוע- "אז רק תביטי בעיניי!ותביני שאני עלייך חושב.... ואוהב...
" תוכנית\סרט השבוע- X משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת לחברה שלי :) אנחנו הולכים לעשות לה זובור ^^ משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- שומדבר מיוחד... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לאליסוש שניפגש בקרוב!!! :) ולדור האיש הכי מושלם בעולם!!
הערות- תמונת השבוע-

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר, נשכח מליבך,שיר מנוחה והאלופה שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש ודור דניאל מקום לצידך ואביהו שבת משהו שעשה את השבוע-העיתון לאישה לירז צ'רכי אהבת חיי הנצחית המושלמת שלי משהו שהרס את השבוע-שליאור חולה
תרגישי טוב אהובה שליי מה קניתם השבוע-עיתון לאישה ואיפור ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-כוכב נולד וגל ומרגול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפגש עם סיוונוש עוד 5 ימים ועם רוני דלומי בבצפר שליאור תבריא מהר!!!!!!!!! החלמה מהירה ביסלונת שליי אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד!!!!!!! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין לי מושג מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש וריטוש המלאכיות המושלמות שלי לליאורוש ביסלונת שליי,לסייוונוש עוד 5 ימים,עמיתוש,דיאנה,ניקה ברוכה השבה!!! וארתור ברוך שובך!!! הערות-ליאורוש תרגישי טוב נסייכה שליי מתה עלייך עוד שבועיים תמונת השבוע-של האור בחיי מלאישה

RTur

New member
אליסה, עצרת את "זה או זה" ../images/Emo6.gif תכתבי שאלה!

ותודה על הד"ש :)

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- טוב: Ellie Goulding - Starry Eyed, Under The Sheets, The Writer Sia - Soon We'll Be Found Christina Aguilera - You Lost Me Katy Perry - California Gurls, Teenage Dream Maroon 5 - Misery Yolanda Be Cool - We No Speak Americano Robin Thicke - My Life משהו שעשה את השבוע- לחזור מחו"ל, הופעה של דודו טסה, התחלתי עבודה חדשה, לצאת עם חברים משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיעור פיתוח קול, אולי עבודה, אולי הופעה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם הערות- תכתבו יותר! תמונת השבוע- העליתי מלא תמונות לפייסבוק מחו"ל.. תסתכלו

עונה

שיר השבוע של לירז-כרגיל
שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע-תל אביב : ] משהו שהרס את השבוע-העין שלי נפוחה כמו אבטיח,הייתי חולה
מה קניתם השבוע-כרטיסים להופעה,שימלה ציטוט השבוע-העין שלי זה תופעה שהטבע עוד לא ראה כמוה
תוכנית\סרט השבוע- TLV דימדומים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אילת,תל אביב ואם יצא אז ליראות את אליסוש 3> ! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-וואלה מקווה שכולם .. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אליסוש יפיופה שלי דיאנה ניקה וארתור
הערות-אליסה תודה על הכל :-* תמונת השבוע- תל אביב עם טלטול

אליסה13

New member
בכייף נסיכה שליי את יודעת שאני כאן בשבילך 25

שעוות ביממה ואין לך על מה להודות לי באמת שאין אני עושה את זה בשמחה רבה למענך הכל את שוווה יהלומים וגם אני מקווה מאוד מאוד שיצא לנו להפגש אני אדבר עם אמא תמונה מעלפת כמו תמיד דוגמנית מעלפת שליי מתה עלייך

למעלה