סכמ"ש

סכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר,עוד צהריים,ריסים,נשכח מליבך,אל תפסיק,הביצוע המושלם שלה לשיר הפתחיה של האלופה. שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש והשיר אולי של קובי פרץ.האחת של חיי דודו אהרון לא דומה ועוד מלא משהו שעשה את השבוע-לירז צ'רכי לשמוע ת'השירים שלה חחחח וליאור משהו שהרס את השבוע-כאב בשן כאבי תופת צומחת לי שן כבר הרבה זמן מה קניתם השבוע-אמא קנתה בגדים כפרעלייה לדוגמנית הקטנה חחח המבין יבין וגם לי ציטוט השבוע-מה עוד צריך כדי שאליסה תהיה מאושרת חחח משפט של אמוש שחרוט לי במוח ובמיוחד התשובה לירז צ'רכי אחח אמא אמא רק חסרות עוד 5 נשים שלא אמרת תוכנית\סרט השבוע-החבר'ה הטובים,נשות הטייסים,הרווק,סופר נני וגיא פינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיקרו דברים משמחים ומפתעים לטובה כמובן בעזרת ה' אמן אמן אמן משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מבחן חוזר לכל הכיתה במטמתיקה מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור,ליאור,רותם,עמית,ניקה,דיאנה ועומרי הערות-שבת שלום ומבורכת לכולם!!!! תמונת השבוע-אין לי כוח לשים מצטערת

RTur

New member
אליסה, כל הכבוד!

הודעה שלמה שאפשר לקרוא מבלי להתאמץ חחח
תמשיכי כך..

אליסה13

New member
עמיתוש נסיכה שליי גם אני מתגעגעת

דברי איתי בפייסבוק איך בבגרויות?

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-דניאל בן חיים-אל תשברי לי את הלב,דודו אהרון-ואת עושה לי את היום משהו שעשה את השבוע-ליפגוש מישהו שלא ראיתי הרבה זמן
,יציאות עם החבר'ה משהו שהרס את השבוע-ביצפר
מה קניתם השבוע-כל מיני שטויות
ציטוט השבוע-יש הרבה
תוכנית\סרט השבוע-כימעט ולא יצא לי לראות טלוויזיה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום עצמאות לצאת לשלולית
,ליפגוש אנשים
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-ביצפר
,מיבחן בג"ג מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם הערות-שבת שלום
תמונת השבוע-

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- שירים בלטינית , וקצת ספרדית
משהו שעשה את השבוע- קניתי כרטיסים להופעה של גליתוש
וסוף סוף ליראות אותה התגעגעתי
משהו שהרס את השבוע- שאמא של חברה שלי ניפטרה
מה קניתם השבוע- כפכפים מעלפות , 3 ג'ינסים של קסטרו ו- 4 גופיות מהממות .. ציטוט השבוע- '' עמליה עמליה ? אחח איזה שם יפההה . בחירה טובה
תוכנית\סרט השבוע- נשות הטייסים , שמש
לא נפסיק לשיר , וקצת פרקים חוזרים של אגדת דשא : ] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לקנות עוד כרטיסים להופעה הבאה .. ולצאת עם ג'ני להופעה ( ; משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת וטוב שכך
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ג'ני ? אוהבת אותך יפה שלי
הערות- שבת שלום
תמונת השבוע- חדשה שלי

עונה

שיר השבוע של לירז-של בראבו בפייסבוק של ליאור
את שיר המריבה הזה שיר השבוע לא של לירז-ONE DAY משהו שעשה את השבוע-יציאות עם חברים
וים עם חברים משהו שהרס את השבוע-יום השואה
מה קניתם השבוע-פיצה חח.. וגופיות עם ליאור בתל אביב ציטוט השבוע-תאכל כפי יכולתך
( אכלתי פיצה משפחתית שלמה לבד!!
הלכה לי הבטן תוכנית\סרט השבוע-סופר נני
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יוםפ העצמעות עם כל החבריםם !! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת.. חח למה לבאס את השבוע ?!?! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאווורי דייאנה ואליסוש הערות-זה רק אני או שהפורום התחיל לזוז קצת ? תמונת השבוע-

למעלה