סכמ"ש

רותם654

New member
סכמ"ש../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

לאלי19

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- jai ho משהו שעשה את השבוע- שנפגשתי עם הדר , סתיו , פז ורותם וראינו את לירז..והיה הכי מצחיק בעולםם משהו שהרס את השבוע- כלום..היה שבוע מושלםם מה קניתם השבוע- שום דבר מיוחד.. ציטוט השבוע- " נשאר עוד שבוע וזהו " תוכנית\סרט השבוע- כמעט מלאכים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-המפקדת שלי חוזרת מחו"ללל משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אפט"ש מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הדר , סתיו , פז , רותם ולירז הערות-עדיין דיי יבש פה..בואו נעשה אם זה משהו... תמונת השבוע- לא בא לי לשים.. :)

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר,ריסים שיר השבוע לא של לירז-דודו אהרון לא דומה,שרית חדד אהבה בתוכי משהו שעשה את השבוע-קניון חיפה.. משהו שהרס את השבוע-כלום לא הרס מה קניתם השבוע-עגילים מכנסים וגופיות ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-חשופים כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נמל ת''א ,גלית גיאת מנחה ..מי שרוצה לבוא איתי מוזמן =) משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מיבחן באנגלית :( מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאור אביטל אתי ורז רז הערות-חח אני רואה הפורום מתחיל ליזרום
תמונת השבוע-!!!

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- היהודים - להיות משהו שעשה את השבוע- הפגישה עם לירז, ועם רותם פז ואביטל
משהו שהרס את השבוע- מגן בביולוגיה מה קניתם השבוע- כלום נראה לי. ציטוט השבוע- כרגיל לא זוכרת
תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייגמר
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מגן בהיסטוריה ובגרות בביולוגיה! אמאלה! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לירז, רותם, פז, אביטל וארתור
הערות- מזל טוב ללירז [לעוד יומיים]
תמונת השבוע-

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-בעיניים עצומות
שיר השבוע לא של לירז-a thousand miles
משהו שעשה את השבוע-שהייתי עם סתיו אביטל הדר ופז ושפגשנו את לירז!
משהו שהרס את השבוע-מפמ"ר במתמטיקה
מה קניתם השבוע-מתנה ללירז,גופיות וסושי
ציטוט השבוע-look for maddie תוכנית\סרט השבוע-הלוחשת לרוחות..
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חזרות למסיבת סיום משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בוחן בפיסיקה
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירזו'ש,ארתור,סתיו ואביטל
הערות-קצת קצת יבש אבל..שבת שלום חח..
תמונת השבוע-

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-חום הלילה שיר השבוע לא של לירז-דודו אהרון-לא דומה,לי בירן-האמת שלך משהו שעשה את השבוע-היציאות כל השבוע
,שבועות
,חוופפפששש
,לאלי ופיטר בארץ
,מילחמת מים בפארק השלולית
משהו שהרס את השבוע-נכשל בהיסטוריה,שיחה עם היועצת
מה קניתם השבוע-טרופית,ליקריץ,מעריב לנוער ציטוט השבוע-"בקיצור יש לי כלב שמשגע את כולם,והבן שלי אלמוג אז הוא רוקד את הריקודים האלה של האתיופים והוא אוכל את האנג'רה הזאת,איך הוא יכול אני לא יודע?,והוא יודע לדבר אמהרית" ... "מה הכלב יודע? ... "לא יא מסטולה,הבן שלי יודע" וכולם צחקו פה
חחחחח תוכנית\סרט השבוע-חצויה,דני הוליווד,תיכון השיר שלנו,ראש גדול,דונה ברברה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נאסא
,יומולדת לבן דוד
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מבחן במתמטיקה
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירז,ארתור,אביטל,עדן,רותם הערות-הפורום מתחיל לחזור להיות למה שהיה פעם
תמונת השבוע-

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-ריסים
שיר השבוע לא של לירז-מה עם אהבה משהו שעשה את השבוע-פגשתיי אתתת ריטהה =] טוב היא כבר מכירה אותיי חחחח :D משהו שהרס את השבוע-נהרסס ליי הממחשבבבבב
מה קניתם השבוע-תמנה לריטה =] ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-חשופים =] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של ריטהה =] משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מבחן בערבית
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירז עדן אביטל וסתיו
הערות- תמונת השבוע-אין לי כאן כי נהרס לי המחשב

RTur

New member
ובכן...

שיר השבוע של לירז- אין, למרות שזמזתי הרבה את ריסים
שיר השבוע לא של לירז- אז ככה: Beyonce - ego Pussycat Dolls - Hush Hush (I Will Survive Remix) Whitney Houston & Deborah Cox - Same Script, Different Cast Dima Bilan - Anythin 4 love, Automatic lady, amnesia, dancing lady Svetlana Loboda - Be My Valentine האלבום החדש של יוני בלוך האלבום של סיוון הדורבנים - לא פוגע lady gaga - Lovegame - תראו איזה הופעה מדהימה היא דפקה ברוקדים עם כוכבים: http://www.youtube.com/watch?v=JaZIfBEWgyo&feature=related משהו שעשה את השבוע- נפגשתי עם חבר שעזב לארה"ב לפני 8 שנים ובא לארץ... ושתי הופעות בים המלח! משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אתמול אבא, אמא ואני נוסעים לים המלח להופעה שלי. בדרך שומעים את "נשמתי" של מאיה בוסקילה. אמא: "סוף סוף אני זוכרת איך קוראים לזמרת הזאת... זאת שירי מימון נכון?"
*אני ואבא מתפוצצים מצחוק אבא: "מה פתאום?!?!?! זאת מירי מסיקה!!!"
*אני נשפך על הרצפה
* תוכנית\סרט השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה בקרית גת ואולי שוב בים המלח משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בסיס?
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אממ.. לאיליה הערות- מזל טוב ללירז בעוד כמה שעות... תמונת השבוע- אין

למעלה