סכמ"ש

2MayaN2

New member
סכמ"ש../images/Emo1.gif ../images/Emo221.gif

כי אין לי מושג איפה ירדן
שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):

נסטי XD

New member
שבוע הכי ארוךךךךךךך שהיה לי

שיר השבוע של פארמור: looking up שיר השבוע לא של הלהקה: כל הטראנסים שתרצו. זה פשוט לא להאמין כמה טראנסים אפשר לשמוע בשבוע. השבוע היה כיף כי: מסיבבבבבבבבתתתתתת חנוכככככההההה (בדיליי קטן אבל היה אחד האדירים) באו אוסטרליות חמודות ממש, בקושי למדנו השבוע (כרגיל), אמממ...100 בספרות? השבוע היה באסה כי: המורה למתמטיקה חייב להיות כזה #$%$^%^&%^&^%&#%^$^%^^&$%^ ולהכריח אותנו ללמוד ולעבוד כשאנחנו חוזרים מכל הפעילויות עם האוסטרלים באחת בלילה...הוא כזה מעצבן!!!! וגם הלכתי אתמול למסיבה שאני הייתי הי"ב היחידה שמה וכל השאר היו בערך בגיל 15...די מבאס... תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: לא יצא בכלל לראות כלום...חוץ מהסרט "דייט ליילי" עם טינה פיי וקארל משו מהמשרד, אחד הסרטים המצחיקים... תמונת השבוע: אינלי כוח ציפיות לשבוע הבא: להשלים שעות שינה :) משהו שאתם לא מצפים לו: 3 מבחנים...יום אחרי יום...וביום אחד יש גם בוחן ומבחן עאעאעאעאעאעא משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): ~חברה שלי שותה מיץ תפוחים~ "היי יש לזה טעם של מיץ תפוחים!!!" XDDDDD זה היה גדול ~בארגון למסיבת חנוכה אחד הבנות שהן..לא הכי חכמות~ "תשימו בלוני הליום בתוך הסביבון ואז זה יפול למטה.." "אבל בלוני הליום לא נופלים למטה, הם יעלו למעלה" "טוב אז תקשרו להם אבנים" XDDDDDDDDDDD

2MayaN2

New member
כל הכבוד על ספרות../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

מורה מעצבן
אבל תתנחמי שעוד מעט לא תצטרכי לראות אותו יותר
בהצלחה במבחנים
הציטוטיםXDDD איך בכלל שמים בלון הליום בתוך סביבון?XD

נסטי XD

New member
חחחח הכנו סביבון ענק כזה..ואז הפוסטמה רצתה

שנשים בפנים בלוני הליום XDDDDDDD

2MayaN2

New member
מסכמש"ת../images/Emo113.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: let the flames begin שיר השבוע לא של הלהקה: Mcfly-That girl, she left me 30 Seconds To Mars - Hurricane The Maine-girls do what they want השבוע היה כיף כי:הקאנג והחבילה של מקפליי הגיעו
%$^$%", יום שישי היה לי יום חופש:) השבוע היה באסה כי:הייתי ממש עייפה, נכשלתי באזרחות, פסדתי כמה דברים שהייתי צריכה לעשות. תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
אל תלחצי, אני בדרך, אנקת גבהים.
גריק,האח הגדול,שנות ה-70,פרייז'ר. תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:שיגמר~ משהו שאתם לא מצפים לו:יום המאה
,מבחן ובכללי לימודים. משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):לדבר עם אנשים מהעולם זה מגניבD:

JustMeAndMyself

New member
מי היה מאמין שעבר כבר שבוע..

שיר השבוע של פארמור: Careful שיר השבוע לא של הלהקה: ציפור מדבר בגרסה של יהודית רביץ השבוע היה כיף כי: יום המא"ה זה אחד הדברים הכי מגניבים ומצחיקים בארץ, והייתי בחרמון השבוע היה באסה כי: הרגשתי על הפנים בתחילתו תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: סרט - מותק אל תלחצי אני בדרך... הלכתי לראות אותו בספונטניות מטורפת והוא ממש אדיר.. תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: שבוע מלחיץ... נקווה שכל הזימונים למינהם יצליחו ^^ משהו שאתם לא מצפים לו: מבחן בתנ"כס 3: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):

2MayaN2

New member
היום היה לי יום המא"ה ../images/Emo221.gif

זה נחמד אבל כ"כ ארוך
לא היה לי כבר כח לתחנות הסופיות
חחחח הסרט הז פשוט הזויXDD בהצלחה שוב

למעלה