סכמ"ש anybody?

fat lip

New member
סכמ"ש anybody?../images/Emo105.gif

suppppppppp?:) שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע:
חולה על זההההה <:

chen010189

New member
../images/Emo11.gifהזמן עובר מהר בזכות השעו"ק וזה טוב!

שעו"ק=שעון קיץ.
שיר השבוע של פאניק? Nine In The Afternoon מיי לאב 3> שיר השבוע לא של פאניק? אין, האמת כל השבוע חרשתי על פאניק כשחושבים על זה XD אמן\אלבום השבוע? פאניק! סרט\סדרת השבוע? אשת המסתורין ציטוט השבוע? היו כמה מהסרטים שראיתי וכרגיל אני לא זוכרת משהו שעשה לך את השבוע? המכתב שקיבלתי מהצבא :) תוכניות לשבוע הבא? ראיון עבודה, בינתיים זהו תמונת השבוע: התמונה שמיסגרתי בחדר

חח הזמן באמת עובר מהר איתוXD

חח חן את מחיפה נכון? הייתי שם לפני שלוש שעות ככה והיינו באיזה מסעדה איטלקית שם משהו "איזבלה"[
]חח ובגלל שזה יום שישי בערב התפללתי שתיצאי אולי לממסעדה הזאת עם מישהי ושאני אפגוש אותךXD אבל לא ראיתי אותך
חפרתיי..XD שבוע טוב

chen010189

New member
את יודעת איך אני נראית?

חחחחחחחחח ובכל מקרה אם הייתי יוצאת למסעדה זה לא היה לאיזבלה מהסיבה הפשוטה שבחיים לא שמעתי על המסעדה הזאת אבל טוב לגלות דברים חדשים בעיר שאת גרה בה כבר 19 שנה
[ואני עדיין לא יודעת לכוון נהגי מוניות לבית שלי
]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח לא ממש מהתמונה ראיתי אותך XD חיפה יפה
חחחחחח אני שם בערך פעם בשבועיים ועדיין הרחוב היחידי שאני מכירה שם זה רחוב השומר XD

chen010189

New member
פעם בשבועיים ולא מודיעה לי?!?!?!?!!?!../images/Emo2.gif

פעם הבאה את מודיעה לי!!!
כי בעזרת השם אם יום רביעי יסתיים יפה אני לא אהיה תושבת חיפה להרבה זמן ואני אהיה שכנה של יערה
טוב בערך
שעה ממנה
אגב...בחיים לא שמעתי על רחוב השומר :X בואנה אפילו את היורודיסני אני כבר מכירה יותר טוב מאת העיר שלי

חחחחח את חוב השומר את לא מכירה ?

חחח אני כבר חשבתי שזה רחוב מפורסם בחיפה אבא שלי נולד שם XD אמ ו..פעם בשבועיים הגזמתי סבא שלי היה גר שם אז היינו הולכים לשם הרבה לחיפה..אבל פעם הבאה אני אגיד לך !באלי כבר לפגוש מישהו מהפורום
:)

וואו יצאתי כ"כ לא טוב!../images/Emo12.gif

"חחח אני כבר חשבתי שזה רחוב מפורסם בחיפה אבא שלי נולד שם XD" זה נשמע כאילו שאני אומרת שהרחוב הזה מפורסם כי אבא שלי נולד שם
אממ לא לזה התכוונתי XD

3has3

New member
../images/Emo112.gif חן, שיטה חדשה D:

בשביל לזכור... לרשום
D:

chen010189

New member
השתמשתי בה והפסקתי../images/Emo3.gif

זה היה נראה לי פתטי, אשכרה שמרתי קובץ וורד של הסכמ"ש

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.giflife sucks

זאת ההודעה מהמסן שלי
שיר השבוע של פאניק:
שיר השבוע לא של פאניק:
די נמאס לי ממוזיקה! אמן\אלבום השבוע:
סרט\סדרת השבוע: שנות ה-70. אוף עוד מעט זה יורד מה-VOD
ציטוט השבוע: אמממ לא זוכרת עכשיו אני ישאל את חנה כשהיא תתחבר, כי הכול בהיסטוריה
משהו שעשה לך את השבוע: כלום
אבל היו מלא דברים שהרסו את השבוע [דאמט איתו הוא לא אוהב אותי
] תוכניות לשבוע הבא: להמשיך להשתעמם
תמונת השבוע:
סופ"ש רגוע וסבבי

3has3

New member
../images/Emo112.gif היה משהו עם הדיסקמן D:

אני:"עאאע הדיסקמן שלי למד להחליש!" אביב:"דיסקמן?" אני:"ועכשיו אני שומעת את הלייב של סימפל ומשתגעת" אני:"כן, דיסקמן, הדבר הזה ששמים בו דיסק והוא מנגן" זה היה משהו כזה, לא זוכרת XD והיה עוד משהו O:

NoAmItA ChAn

New member
אחלה אנימציה XD

שיר השבוע של פאניק? ליינג. שיר השבוע לא של פאניק? She Waits For Me - Cinema Bizarre HIM - Join Me In Death HIM - Venus Doom HIM - Bleed Well Avenged Sevenfold - Lost Muse - Plug In Baby Taking Back Sunday - Timberwolves At New Jersey Raise Against - Behind Closed Doors Rise Against - Prayer For The Refuge Rise Against - Ready to Fall אמן\אלבום השבוע? רייס אגנסט, אוונג'ד, הים וס"ב. סרט\סדרת השבוע? X ציטוט השבוע? המורה שלי ללשון: *בודקת נוכחות. מקריאה שם של ילד אחד ומגלה שהוא לא נמצא (הרבה לא באו, כי זה שיעור תיגבור למבחן וזה לא היה חובה* "חושב זה אוהד הפועל הכל מגיע לו". ויותר מאוחר היא ביקשה שיתקשרו לחסרים ואז היא לקחה את הפלאפון של הילדה שדיברה עם אותו ילד ואמרה לו, בין היתר: "אם תבוא למבחן ותגלה שקשה לך, תצביע ואני אבוא ואתן לך את התשובות כי אתה אוהד הפועל" XDDDDD ידיד שלי בשיעור ערבית: "דרסתונה - מי דרס את הטונה?!" אני כותבת: "נולדתי בבית החולים וולפסון שבפתח תקווה". אותו ידיד: "איזה 'וולפסון', זה בלינסון" שעה אחר כך עדיין צחקנו על זה XDDDDDDDD משהו שעשה לך את השבוע? טיול שנתי ו... כנס :) תוכניות לשבוע הבא? כלום, למען האמת O: חוץ ממבחן בלשון XD תמונת השבוע: X

DontWakeMeUp

New member
שומם ><

שיר השבוע של פאניק? כל האלבום. שיר השבוע לא של פאניק? בעיקר זה הכל פאניק אבל יש שתי להקות We The King ו- The Cab כנסו למייספייס שלהם. שירים טובים
אמן\אלבום השבוע? פאניק סרט\סדרת השבוע? מלך האריות 3 XD ראינו את זה בניווט לילי D: ציטוט השבוע? וואי היה מלא... אמ. לא זוכרת XD משהו שעשה לך את השבוע? הטיול. לא באתי לשעת אפס ביום חמישי D: ו...לא יודעת היה די שבוע טוב תוכניות לשבוע הבא? עבודות
תמונת השבוע:
יש שתיים

DontWakeMeUp

New member
והתמונה השנייה ../images/Emo6.gif

חחחחח וואנבי בוב דילן. XD לא אני אמרתי
הוא חמווווד! $^&%$&

chen010189

New member
חחחחחחחח נכון ציטטת את זה מיוטיוב?

איזה אחת כתבה את זה שם ולא הפסקתי לצחוק
ססס'שווה התמונה הראשונה

~מעתיק מפורום פו"ב~

שיר השבוע של פאניק?ניין ינ דה אפטרנון שיר השבוע לא של פאניק? : american idiot-green day גם המון XD:the kooks-always where i need to be Jimmy eat world-always be panic at the disco-nine in the afternoon leona lewis-better in time seether-fake it im not okay-my chemical romance 30 seconds to mars-the kill cobra starship: bring it holla back boy Church Of Hot Addiction פו"ב: cam befor the storm dance dance sugar weér going down where is your boy אמן\אלבום השבוע?פו"ב ופאניק
סרט\סדרת השבוע? משפחת סימפסון :) ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע? לא יודעת.. תוכניות לשבוע הבא? אין תמונת השבוע:

למעלה