סכמ"ש פיברומן

thikhfj

New member
סכמ"ש פיברומן

הטוב: אני עוד פה, אני עוד חי, אני עוד עובד על זה בפולניות משהו
הפחוטוב: אני בדרך כלל מודד את עצמי על סקאלת כאב של 1-10, יש גם ימים של 11 ומתמודדים, היום היה יום של יותר מ-11 לא חשבתי שקיים כזה, לא יכולתי לצאת לעבודה, עבדתי מהבית פעם ראשונה בהרבה מאד זמן...
הבלתי מוגדר: חברות מסחריות שמנסות לחבר ביחד מוצרים :ללא" בכדי להגיע לקהל יעד גדול יותר- ללא סוכר/ ללא גלוטן/ ללא פחממות- אולי תקראו לזה קרטון רטוב וזהו?

מה נתן לי/גזל ממני כוח: להבין שעם הגעתי לאן שהגעתי על רקע המחלה, כנראה שקשה יהיה לעצור אותי ( או ששתי המעליות לא יעבדו ותהיה ישיבה בקומה 10)

איש/יצור השבוע: האנשים האלה שאתה גורר את עצמך לפגישה בחדר ישיבות ב- 9:00 אחרי שני קפה עם התירוץ הידוע של "הלכתי לישון מאוחר" והם כבר אחרי ריצת בוקר של 10 ק"מ ומקלחת, וכל מה שבה לך לומר להם זה; " %^#$^))*^(*&%^*%"

מה בשבוע הבא: הכנות אחרונות ל- "תחרות איש הברזל" , נו באמת, המשך פיתוח התחביב של "קיטור בסתר"

מה עוד את מבטיחה לעשות למען העולם כשתיבחרי להיות מלכת היופי?(סתם כי בא לי להשאיר לעוד סיבוב): להוציא מחוץ לחוק פוסטים של אנשים אחרי גיל 40 שיום אחד קמו מהפוף (שיצביע מי כאן בפורום יכול לקום מפוף בלי להתגלגל קודם לרצפה), ירדו 30 ק"ג, רצו מרתון, מתכוננים לאיש הברזל, על הדרך מנהלים בית וקרירה- אתם אלה שצריכים להתחמק ממבטי התוכחה אחרי כל כתבה כזו?

קישור/ציטוט/קטע לשבוע החדש (אחרת בוא תבוא הצפרדע! סיגל, את המצאת אותה, נכון?): המשפט שהכייייייי לא מתאים ל FMS "עם תרצו אין זו אגדה" ספר את לאלה מ- "יצור השבוע"

משהו שאני רוצה להשוויץ בו (אפשר ורצוי גם להראות!): משתדל להישאר צנוע, מרגיש שמח בחלקי שאני רק FMS ולא גם CMS

סחתיין על ההישגים

פה מותר פולניות

כי כמה אפשר כבר לשחק אותה שהכל בסדר כשאתה קרטון רטוב בפני עצמך מבפנים?

אז לא חייבים קיטור בסתר, זה המקום חביבי

וגם על סעיף הצניעות והכרת התודה
אתה בדרך

החום הזה הביא אותי כבר למחוזות איומים מאד, אז לא יודעת אם זה יכול להיות קשור להחמרה בכאבים שלך, אבל לפעמים אנחנו מוצאים גורם חיצוני משותף.

יצא מצחיק שנתת את המשפט של הרצל (אני מעריצה שרופה שלו), ברור שהוא לא נכון לגמרי לגמרי במקרה שלנו
. אבל היום זה בדיוק 110 שנים למותו. של האיש המגניב הזה. שדחף ודחף ודחף, וכולם שמו לו מקלות בגלגלים עד שבגיל 44 הוא נגמר, והמילים האחרונות שלו היו: אל תעשו שטויות בזמן שאני מת.

לא יודעת אם אתה משתמש במוטיב איש הברזל עם הכוונה הזו או רק כאלגוריה. אבל יש סיפור, שאותי באופן אישי הוא מעצבן אימים. לא שזה מעצבן אותי שהבחור הזה מרגיש יותר טוב, אלא שהוא "מפרסם" את המחלה שלנו ועושה לנו נזק הסברתי אדיר.

אם עוד לא ראית, אז לא ממליצה לך לראות. אבל כתבה בטלויזיה על בחור שחולה בפיברו והפך להיות אלוף העולם בערך בהכל - על זה כן עושים. אבל על כל שאר החולים - לא.
רק להגיד באמת: אם תרצו..... עאלק.

כן, אם הגעת עד הלום עם הקושי של המחלה, אז אתה כפי הנראה באמת חזק מאד.
אנחנו יודעים עד כמה.
כל מה שנותר זה לשים %&^% על האנשים שהכל אצלם נורא ורוד והם קמים מפופים, בלי לעשות קרעכץ אפילו
, ורוקדים ושרים ורצים ואוכלים מלא דברים שהם "ללא", והם כל כך מאושרים ושלמים שהם כל הזמן טורחים להגיד לאנשים אחרים כמה הם מושלמים...
מי שבאמת שמח בחלקו לא מטיף כל הזמן.

ובכלל רב האנשים מזייפים.

למעלה