השבוע שלי
היה קצת שונה, הייתי מאוכזבת שלא יצאו הרבה תמונות מוצלחות משבוע שעבר ושיכנעתי את עופר שיבוא לצלם אותי בשבת. תיאמתי עם המאמנת שלי להזיז את השיעור מרביעי לשבת וסידרתי את השבוע סביב זה.
הרכיבות לבד היו בסדר גמור, ביום חמישי הרגשתי די עצלה אז עשיתי רכיבה קצרה - 45 דקות ברוטו - אבל עדיין הייתי מרוצה מרמת העבודה ותירגלתי את כל מה שהיה חשוב לי (עבודה על הצד הקשה שלו, במיוחד תרגילים לטרליים, ישיבה קלה, ישיבות שונות שאנחנו עובדים עליהן פה - משהו שהמאמנת שלי קוראת לו touch-down-two-point ו pommel-point, קאנטר אסוף וכו').
אתמול הגעתי לשיעור וגיליתי כמה הפתעות -
אחת, שהשיעור קבוצתי;
שתיים, שאחת הסוסות בחווה צולעת משהו נורא - זה נראה שהיא הכניסה את הרגל לחור של גופר ונקעה אותה. נפיחות איומה, לא שמה את הרגל על הקרקע, הרגל רותחת גם אחרי שטיפה ממושכת במים קרים. המאמנת על קוצים - מי מאשים אותה? - ודי ברור שיהיה שיעור לא נעים במיוחד.
סה"כ היה שיעור לא רע. לא הכי טוב, אבל נתתי כמה שהצלחתי, והיו רגעים טובים. היה לי קשה - באמצע השיעור התחיל להגמר לי הכוח (השיעור לקח ברוטו כמעט שעתיים, במהלכן נאלצנו לברוח ממבול פתאומי מעורב בברד נמס למחצה ולהכנס פנימה) ופשוט התאמצתי למשוך. אני מניחה שזו הכנה לא רעה לתחרויות, שגם בהן צריך למשוך שעתיים מחוממים עם הפסקות לא סדירות.
עוד לא עברתי על התמונות... סופ"ש מטורף עובר על כוחותינו