סכמ"ש סוער

YosiKdsh

New member
סכמ"ש סוער

שיר השבוע שלי, של קרן-

שיר השבוע שלי, לא של קרן-

משהו שעשה לי את השבוע-

מאכל השבוע שלי-

תכנונים לסופ"ש או שבוע הבא-

השבוע יצא האלבום החדש של מירי מסיקה ובתוכו השיר שקרן כתבה
"דמעות" ושיצא גם כסינגל.. מה אתם חושבים על השיר?-

סוף שבוע רגוע ושקט לכולנו,
שנדע בשורות טובות, שבת שלום

ady18

Well-known member
מסכמת

קרן: איתי
לא קרן: אין פה מקום עידן חביב
עשה:יום הולדת לידיד ...
מאכל:פאדג'
שבוע הבא: שגרה כרגע...
השיר דמעות חביב לא נפלתי מאוד

I מ י ר ב I

New member
מסכמת....

שיר השבוע שלי, של קרן-מבול,יש פה שכן ששומע אותו כל הזמן

שיר השבוע שלי, לא של קרן-תגידי,שלמה ארצי

משהו שעשה לי את השבוע-אתמול קיסריה,אצל שלמה

מאכל השבוע שלי-לזניה

תכנונים לסופ"ש או שבוע הבא-בבית,לראות האח הגדול.חחחחח

"דמעות" ושיצא גם כסינגל.. מה אתם חושבים על השיר?-בהתחלה לא נפלתי ממנו,השבוע קראתי ראיון עם מירי שאמרה שהשיר נכתב ע'י קרן על ההתמודדות עם אורי וזה נהיה פתאום יותר מקסים ממקודם.

שנדע בשורות טובות, שבת שלום -אמן!

סכמ"ש

שיר השבוע שלי, של קרן- שירים שהיא כתבה למירי
בעיקר דבוקים לי לראש עכשיו שלום לאמונות, דמעות ובנות

שיר השבוע שלי, לא של קרן- שירים של מירי
(מאז ההופעה כל כמה זמן נתקע לי בראש שיר אחר
)

משהו שעשה לי את השבוע- היום הולדת וההופעה של מירי! (ולראות בהופעה גם את קרן וילדי החוץ
לא יכולתי לבקש יותר טוב מזה ביום הולדת...)

מאכל השבוע שלי- אין...

תכנונים לסופ"ש או שבוע הבא- מחר הופעה של ילדי החוץ (עשיתי לעצמי שבוע יום הולדת מלא בהופעות...)

"דמעות" ושיצא גם כסינגל.. מה אתם חושבים על השיר?- האמת, שככל שעובר הזמן אני אוהבת אותו יותר... שיר יפה
(וגם אני אחרי שקראתי שהיא כתבה אותו על אורי התחברתי אליו יותר...)

מסכמת

שיר השבוע שלי, של קרן-דמעות

שיר השבוע שלי, לא של קרן-אין שיר ספציפי

משהו שעשה לי את השבוע-היום קצת מנוחה מהעבודה.. חחח עשיתי לי קצת סיבוב בעיר קניתי לי כמה בגדים חדשים

מאכל השבוע שלי-שווארמה

תכנונים לסופ"ש או שבוע הבא-לנוח, להיפגש עם גל.. במהלך השבוע לעבוד וניראה מה הלאה.

"דמעות" ושיצא גם כסינגל.. מה אתם חושבים על השיר?-מאוד אוהבת את השיר, עשיתי לי הזמנה אתמול מאתר סטימצקי של כמה אלבומים ישראלים בין היתר של מירי.

שנדע בשורות טובות, שבת שלום

מסכמשת....

שיר השבוע שלי, של קרן-מבול.

שיר השבוע שלי, לא של קרן-הרגילים,ושירים מההופעה של מירי.

משהו שעשה לי את השבוע-למה רק משהו שעשה? למה אין משהו שביאס?! חחחח יוסי תוסיף את זה לסכמש שלך
סתם נו,עזבתי את העבודה הכי נפלא. מתחילה חיים חדשים, מ ע כ ש י ו....

מאכל השבוע שלי-גלידה,התמכרתי זהו! דובה אני...לא אוכלת כל היום כי בעבודה אני לא אוכלת ואז באה לונילה ואוכלת ארבעה כדורים אחרי שלא הכנסתי כלום לפה כל היום. ואותי לימדו שגלידה זה לא אוכל, אז מסתבר שכן

תכנונים לסופ"ש או שבוע הבא-מלא, בירורים לגבי חיפוש דירה בפרדס חנה וחיפוש עבודה....התכנון באוגוסט כבר לא להיות פה (נשמע רע)
אני לא יהיה טראגית, אני מתכוונת התכנון הוא לא להיות בתל אביב באוגוסט

"דמעות" ושיצא גם כסינגל.. מה אתם חושבים על השיר?-אוהבת, כי אני מאוד אוהבת את השילוב של מירי וקרן יחד, אבל לוקח לי מלא זמן להתחבר לשיר באמת...למשל אישה חרסינה של מירי לקח לי מלא שמיעות להתחבר ועכשיו אני פשוט מטורפת עליו. כי הוא נכתב עלי...כל כך. אז סביר להניח שכעבור זמן אני אגלה שגם דמעות נכתב עלי

הייתי אמורה לעזוב בספטמבר...

זה כבר משבוע שעבר החלטתי שאני מוותרת כי העבודה הזאת לא מקדמת אותי לאף מקום,רק גורמת לי לעצבים מיותרים ולכאבים בכל הגוף.
אבל לפני יומיים הלכתי באמצע העבודה וזהו ככה נגמר.
ומה שקרה זה,שהאמא כל הזמן מזכירה לי לבדוק לילדה פעיליות באינטרנט חדשות ולמצוא דרכים איך אני מפתחת אותה. היא רוצה לפתח אותה שתשלח אותה לגן.
בכל מקרה אמרתי לה שחיפשתי ומצאתי ואני מגוונת לה כל הזמן ועדיין היא כל הזמן מזכירה לי למצוא דברים חדשים, אז אמרתי לה יותר נכון כתבתי לה בהודעה שאם היא חושבת שאני לא מפתחת אותה ולא מקדמת את ההתפתחות של הילדה אז אולי כדאי שנסיים את זה לפני ספטמבר. כי כל הזמן היא מעירה לי וזה ממש נראה שהיא לא מעריכה אותי ולא סומכת ...
אז היא לקחה את זה כאילו איימתי עליה לעזוב. באה ממש מהר ואמרה לי ללכת.

חפרתי.

עזבי הזויה....

כבר מהחודש הראשון משהו שם לא היה נראה לי....אבל נשארתי כי הילדה הקסימה אותי.
ככל שהזמן עבר הבנתי איפה אני נמצאת.
סך הכל רציתי לעבוד במטפלת פרטית לילדה אחת כי חשבתי שיהיה לי קצת יותר קל מעבודה בגן.
אז חשבתי...

עדיף גן! גם לי וגם לילדה...

למעלה