סכמ"ש מש מש מש!

YosiKdsh

New member
סכמ"ש מש מש מש!

שיר השבוע שלי(של קרן)-

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-

משהו שעשה לי את השבוע-

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-

מאכל השבוע-

מחר קרן בדן שילון, תתארח ותשיר שני שירים, תראו אותה?!-

לא להרפות בהצבעות אנשים, זה ממש ממש חשוב! חייבים להכניס את קרן למצעד!
http://www.glgltz.co.il/1177-he/Galgalatz.aspx

סופ"ש מהנה!

סכמ"ש וזה...

שיר השבוע שלי (של קרן)- גם אני

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- Little Mix - Change Your Life וההופעה של עילי בוטנר וילדי החוץ

משהו שעשה לי את השבוע- ההופעה של עילי בוטנר וילדי החוץ!!!
(ודרך אגב, אם לא הזיתי אז ראיתי שם את אחות של קרן... או שהייתה שם מישהי ממש ממש דומה לה חחח)

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא- אין משהו מיוחד...

מאכל השבוע- שניצל
(ודרך אגב, זה לא מאכל אבל יש משהו שהמשפחה שלי התלהבה ממנו בחודש האחרון בערך חחח ברד בייתי
עשיתי פעם 1 ומאז לפחות פעם בשבוע מבקשים ממני לעשות חחח וזה כולה פטל עם קרח בבלנדר ויוצא אדיר
)

מחר קרן בדן שילון, תתארח ותשיר שני שירים, תראו אותה?!- ברור! (אבל בדיליי...)

כן...

גם מזל שבאנו מוקדם כי מתישהו הפסיקו להכניס אנשים כי היו יותר מידי... היה מדהים!!! גם ציפיתי שזה יהיה חצי הופעה כזה (כדי לא להתאכזב חחח) וזה היה בסוף כמעט הופעה שלמה (שעה וקצת...) והם היו ממש מצחיקים (כרגיל) היה ממש כיף! (וחם ומזיע ואנשים שלא שמעו על דאודורנט שהחליטו לקפוץ עלינו חצי הופעה אבל שיהיה חחח)

ועכשיו אפשר להוסיף למשהו שעשה לי את השבוע

את זה שקניתי עכשיו כרטיסים להופעה של קרן!!! (עברה יותר משנה מההופעה האחרונה שלי... הגיע הזמן...חחח)

הופעת צהריים

אולם, שורה 7
עוד משהו? חחח

(את האמת מבחינתי הייתי מזמינה כבר מזמן למקום יותר טוב אבל לא היה לי עם מי ללכת ואמא שלי אתמול ראתה שלט על ההופעה ובסוף היא באה איתי חחח והיא גם עזרה לי עם ההתלבטות לאיזו הופעה לקנות פשוט כי היא יכלה רק בצהריים כי בערב כבר יש לה משהו...חחח)

מבהצדעה?

התלבטתי אם לקנות שם בשורה 14 או בזאפה במקום יותר טוב... אמא שלי אמרה לי שעדיף כבר את היותר טוב...חחח

ברור שאפשר לשאול

וגם אני אענה לך.

123 באולם. 104 ביציע.

הסכלתי אתמול באר של זאפה .. באולם נשאר מקומות רק בצידי השורות..

לי עדיף לשבת שורה 14 אבל באמצע.

סכמש מטורף

שיר השבוע שלי(של קרן)- על הנייר בפעם השלישית ברציפות

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- שיר נושא הפסטיגל של השנה-קאבר לאופוריההההההההההההההההההההההההההההההה

משהו שעשה לי את השבוע-אמממ....לא יודע...לא זוכר מה היה לי שגרם לי ל...

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-שבוע הבא הולך להיות קשה במיוחד.......השבוע הראשון של אוגוסט

מאכל השבוע- פיצה

מחר קרן בדן שילון, תתארח ותשיר שני שירים, תראו אותה?!- אני אקליט,כי מחר בעבודה....יהיה מעניין זה בטוח...מת על החפירות..וקרן תחפורררררררררררררררררררר

אני בשוק,שעדיין "גם אני" לא נכנס...מפחד

שבאיזה שלב הוא יירד מהרשימה בכלל...חייב את כל המאמצים.

למעלה