סכמ"ש לפנים

PerfectSP

New member
סכמ"ש לפנים../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif../images/Emo112.gif../images/Emo202.gif ../images/Emo190.gif

שם: גיל: שיר SP השבוע: שיר לא של SP השבוע: זמר/ת השבוע: להקת השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יציאת השבוע: הדבר הכי מצחיק השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: שאלת השבוע: באים למפגש בתל אביב ב7.7 יום רביעי? D: [כן!כן!] מדגישומטיק לנוחיותכם
http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

Tutix

New member
../images/Emo210.gif ליהליהיילי

שם: שמוליק, סתם. גלי גיל: עוד 5 ימים 15 שיר SP השבוע: אממ.. היחיד ששמעתי שלהם השבוע היה Everytime שיר לא של SP השבוע: Love Drunk של בויז לייק גירלז XD זמר/ת השבוע: ג'ייקוי שאדיקס *~* להקת השבוע: פאפא ראוץ ובויז לייק גירלז מאכל השבוע: הממ.. שניצלים! משקה השבוע: מים as always דבר טוב שקרה השבוע: אממ.. לא זוכרת אחד ספציפי דבר רע שקרה השבוע: השתנה לי הצבע עיניים ): יציאת השבוע: לחברות הדבר הכי מצחיק השבוע: יציאות כלמיני XD ציטוט השבוע: "אלפקה סוריקטית!" משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: המפגש + יומולדת D: וההופעה של אורי חזקיה .. בתקווה שהכל יסתדר כי היה באלגן עם הכרטיסים >< תמונת השבוע: - אין לי כוח XD התחדשות השבוע: לא זוכרתXD שאלת השבוע: באים למפגש בתל אביב ב7.7 יום רביעי? D: לייק דא!!! D:: אגב - מכינים אלבום לסימפל שילדה שטסה לקנדה [ושיש לה קרו] תביא להם, אם באלכם להשתתף בזה תוסיפו אותי למסנ למי שאין אותי [email protected] ואז שלחו לי הודעה (;

ארררגג!#$ ../images/Emo60.gif|פטריה| *

שם: נוי שבא לה לישון. :<
שיר SP השבוע: הממממ נו לא שמעתי מלא ^^"
שיר לא של SP השבוע: השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר
זמר/ת השבוע: לאיודעת XD
להקת השבוע: מופע הארנבות וסאם 41
מאכל השבוע: במבה אדומה O:
משקה השבוע: שוקו חתיך כזה כמו בסרטים *_*
דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי חברה שלא ראיתי שנייייייייםםםםםם *-*
דבר רע שקרה השבוע: העובדה שאני ערה עכשיו.
יציאת השבוע: אתמול לת"א ושלשום לביאליק *_* פרוזן יוגורט (L)
הדבר הכי מצחיק השבוע: המכתב שכתבתי לחברה שיצאה חמד"צים (סמינר של 12 ימים P:)
ציטוט השבוע: נכנסנו שלוש בנות לחנות בגדים: תמר ממלמלת: "ממ וואי איזו חולצה יפה! *מגבירה ת'קול* מישי עובדת פה?" שיר: "לא כל כך, אבל אני עושה בייביסיטרים לפעמים." אני: "חחחחחחחחחחחח שיר אני חושבת שהיא התכוונה ל'מי מוכרת פה', אבל נחמד שחלקת" ^^ - - - - - - מתוך המכתב: "אז רק נשאר לי לאחל לך שלא תזיעי כמו סוס, או שלחילופין, השלפוחית שתן שלך לא תקפא מקור בלילה , תכירי מלא אנשים ושתזכי לחזור עם כולם באוטובוס ולא באמבולנס כמה ימים לפני. או במילים אחרות: תהני! D:"
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שהיא תחזור מהמד"צים >:
תמונת השבוע: נו תסתכלו בפייס XD
התחדשות השבוע: תמונות? ^^"
שאלת השבוע: באים למפגש בתל אביב ב7.7 יום רביעי? D: המממממ כרגע כע, אבל יכולהיות שההורים שלי יחליטו שאני "מבזבזת יותר מידי כסף" בזמן האחרון ולא ייתנו לי לצאת. מקווה שכן ^^

shaked2010

New member
אני

שם: שקד גיל: עוד חודש 15 D: שיר SP השבוע: שיר לא של SP השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Yjxwj7uD_Qs זמר/ת השבוע: דיאנה להקת השבוע: לינקין פארק מאכל השבוע: אמממ לא משהו מיוחד משקה השבוע: תה XD דבר טוב שקרה השבוע: המצלמה הדיגיטלית שלי חזררה D: דבר רע שקרה השבוע: עברו שבועיים מהחופש
יציאת השבוע: הלכתי לצעצוע של סיפור 3 DDDD: כ"כ מומלץ D: !! הדבר הכי מצחיק השבוע: הסרט!! ציטוט השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לסרט "פעם הייתי" תמונת השבוע:
הבצפר שלי XDD התחדשות השבוע:
שאלת השבוע: באים למפגש בתל אביב ב7.7 יום רביעי? D: [כן!כן!] : לא..

../images/Emo224.gifברונו מארס ../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

אני אהבתי ת'שיר הזה עוד לפני שהוא היה בMTV
יוווווווווו ברונו כזה מווושלםםם!#@!%@$@

mafakit

New member
../images/Emo98.gif Honey, I'm Home! |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

נו עכשיו חופש ויש קצת זמן להשקיע בחזרה קטנה לפורום האהוב
ונתחיל בזה שהסכמ"ש חוזר להיות שלי
שם: דרורע גיל:17 שיר SP השבוע:ממ.. שיר לא של SP השבוע:כמה של הפו פייטרס זמר/ת השבוע:ליידי גאגא
להקת השבוע:בקסטריט בויז XD מאכל השבוע:גלידה משקה השבוע:מים עם קרח
דבר טוב שקרה השבוע:מצאתי עבודה דבר רע שקרה השבוע:נמ.. יציאת השבוע:חברים וזה הדבר הכי מצחיק השבוע:הו.. יותר מדיי
ציטוט השבוע:כישורי הספירה שלי "יש לו ארבע חולצות! אחת כחולה, אחת אדומה ועוד אחת כחולה... *אחרי כמה שניות* שקט! זה יוצא ארבע!
"
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:שיעורי נהיגה יאללה לא נשאר עוד הרבה
תמונת השבוע:פעם אחרת.. התחדשות השבוע:נה.. שאלת השבוע: באים למפגש בתל אביב ב7.7 יום רביעי? D: [כן!כן!] לא

PerfectSP

New member
O: ../images/Emo190.gif

O: O: OO: ~שוק~ OOOOOOOOOOO: DDDDDDDDDDDDDD: [מזמן לא עשיתי את השטות הזו של הרווחים
] ועכשיו לתגובה: חחח יו קרה לי משהו דומה בלילה לבן
אני כולי "הא!היה לי מגן 100 ב5 יחידות מת'!" אבל בעצם עושה עם האצבעות 4

mafakit

New member
../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

יש שעות שפשוט לא צריך לספור בהן... XD

PerfectSP

New member
חחח כן... זה באמת היה 4-5 לפנ"ב XD ../images/Emo190.gif

כמו שיש לפנה"ס?D: החלטתי שיש לנפ"ב! לפנות בוקר! D:

mafakit

New member
לפנ"ב זה ישן |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

ממש ישן O: נראה לי היינו אומרים את זה אי שם בכיתה ז' כשהיינו עושים תחרויות שינה או יותר נכון, מי לא יישן יותר זמן ברצף XD

PerfectSP

New member
אה לא ידעתי שיש כזה ../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

פשוט רציתי לקצר

mafakit

New member
../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

כן לפעמים פשוט יש רגעים שאין לך כח לכתוב/להגיד את הכל XD אויש העצלות פשוט גוברת עלינו מיום ליום....

למעלה