סכמ"ש לא באיחור
|פטריה|

סכמ"ש לא באיחור ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif|פטריה|

והו דרור שדדתי ממך D: (נו אני צריכה למצוא תעסוקה לשעות האלה שכל החברים שלי ישנים בהם >:) שם: גיל: שיר SP השבוע: שיר לא של SP השבוע: זמר/ת השבוע: להקת השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יציאת השבוע: הדבר הכי מצחיק השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: שאלת השבוע: עובדים בחופש ^^ ?

yarjor

New member
ראשונה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo41.gif

שם: ירדן גיל: 14 שיר SP השבוע: Grow Up שיר לא של SP השבוע:Welcome To The Black Parade זמר/ת השבוע: Lady GaGa להקת השבוע: Tokio Hotel מאכל השבוע: - משקה השבוע: מים
דבר טוב שקרה השבוע: לא קרה משו מיוחד
דבר רע שקרה השבוע: כנל
יציאת השבוע: - הדבר הכי מצחיק השבוע: - ציטוט השבוע: - משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: - תמונת השבוע: - התחדשות השבוע: חתימה חדשה
שאלת השבוע: עובדים בחופש ^^ ? לאא

FunkyDComeau

New member
מסכמש"ת!!!!

שם: דורון גיל: 15 וחצי!! D: שיר SP השבוע: You Suck at Love שיר לא של SP השבוע:Avril Lavigne-Won't Let You Go, LAdy Gaga-Alejandro& Katy Perry-California Gurlz זמר/ת השבוע: ליידי גאגא להקת השבוע: Hey Monday מאכל השבוע: חלה מטוגנת עם מייפל משקה השבוע:מים! דבר טוב שקרה השבוע: אמממ... יציאות כל ערב עם חברים שלי! דבר רע שקרה השבוע: שמרתי על הכלבה של בני דודים שלי והיא מפחדת מהצל של עצמה, אז היא כל הזמן בכתה וזה היה ממש מעצבן יציאת השבוע: אתמול >< הלכנו לבית של חברה וראינו את התוכנית "נשוך אותי" החלפתי פנינות חוכמה עם אחד החברים הטובים שלי ואכלתי ברוניז הדבר הכי מצחיק השבוע: חברים שלי ציטוט השבוע: חחח חבר טוב שלי נסע היום לקניון איילון אז הוא רשם סטאטוס בפייסבוק: "קניון אילון כל חנות שנייה לידי גאגא. מה לכבודי?" משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לחגוג!! תמונת השבוע: תמונה שמצאתי היום מההופעה הראשונה של סימפל בארץ! התחדשות השבוע: אמממ...ניקיתי את החדר >< שאלת השבוע: עובדים בחופש ^^ ? לא :'(

AdiA12

New member
חחח עשיתי את הסכמ"ש הזה כבר ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

נשאר הרי הסכמ"ש מהשבוע שעבר, אז עשיתי עליו את הסכמ"ש של השבוע הזה.. אופסי.. אם בא לכם קראו את הסכמ"ש שלי בסכמ"ש של שבוע שעבר >< אה ואני אענה על השאלה: עבדתי 2 משמרות במקדונלד'ס והתפטרתי ועכשיו אני לא בשום עבודה XD

AdiA12

New member
חחחחח אני מכירה אותם מספיק זמן XD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אממ הייתה אמורה להיות לי משמרת איתו אבל בדיוק לפני זה התפטרתי.. ולא לא בגללו XD

זהו גמאני הייתי אמור לעבוד שמה ../images/Emo60.gif|פטריה|

והוא אמר לי שמישי התפטרה ממש אחרי כמה משמרות כי לא משו שמה חח

AdiA12

New member
חחחח יש סיכוי הוא התכוון אליי XD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

התפטרתי אחרי 2 משמרות XD ליתר דיוק 1 וחצי

למעלה