סכמ"ש ישראלי

DanielShalom2

New member
מסכם

שיר השבוע שלי של קרן- כלום לא טעים

שיר השבוע שלי בכללי- יהודה פוליקר- אפר ואבק (אלבום מצוין)

משהו שעשה לי את השבוע- שסוף השבוע הגיע באופן מהיר מהרגיל

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- התאונה בחיפה, כואב הלב.

תכנונים לסופ"ש / לשבוע הבא- שום דבר מיוחד

איפה אתם ביום העצמאות?- בבמות בירושלים אין מישהו אהוב במיוחד... אולי ללכת לראות את גלעד שגב.

בקרוב סינגל חדש! מה הציפיות שלכם מהסינגל? איזה סגנון תרצו? משהו בסגנון האלבום "מבול", גם מצפה לרוק. מקווה שיצליח מאוד, מאוד, מאוד!

סופ"ש נהדר, כיפי ושמשי

I מ י ר ב I

New member
אחמד טיבי עצבן אותי עכשיו

הוא טוען שהיהודים שמחים לאיד על התאונה הזו.
כזה אפס.

אז ככה

שיר של קרן-ואת
עשה לי את השבוע-עבודה
תכנונים לסופ"ש\שבוע הבא-בבית
עצמאות-בבית
הסינגל החדש-בלדת אהבה מרגשת

לא בשבילי כל ההמוניות הזאת

תכלס אם לא הצפירה בבוקר והזיקוקים בערב מבחינתי זה כמו כל יום רגיל בבית.השנה יש לנו את מאור אדרי ואייל גולן

ady18

Well-known member
מסכמת:

שיר של קרן: שוכחת אותך
כללי:קטונתי -יונתן רזאל\פגישה לאין קץ אריק איינשטין
עשהבילוי עם חברה+סרט חזק
ביאס:לראות את אנשי השואה במצב הכלכלי שלהם.
שבוע הבא:ידיד שלא ראיתי המון המון זמן
עצמאות:במות בידור\ הופעות איך שזה נקרא חח עם ידיד ואולי חברים שלו שיצטרפו \למחרת כמו כול המדינה חג על האש לא?:)אז גם אני כמובן בעל האש
הייתי רוצה אקסטוי בסגנון פסנתר כזה .

מסכמת

שיר השבוע שלי של קרן-מבול

שיר השבוע שלי בכללי-יצא לי לשמוע השבוע בעבודה המון המון גלגלצ.. אפרגן הפעם ליונתן רזאל עם "קטונתי".

משהו שעשה לי את השבוע-התחלתי לעבוד במפעל שמייצר מכשיר לניקוי ברכות, אחלה מקום..מצטערת שלא נחפשתי למקום הזה לפני כן, אבל כניראה שזה ככה אמור לקרות.

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-אנשים מסויימים

תכנונים לסופ"ש / לשבוע הבא-עבודה, יום העצמאות.

איפה אתם ביום העצמאות?-עדיין לא יודעת כרגע..

בקרוב סינגל חדש! מה הציפיות שלכם מהסינגל? איזה סגנון תרצו?מה שיהיה בטוח יהיה מעולה.. בא לי כבר אלבום והופעות!

סופ"ש מלא השראה לכולם!

מסכמת...

שיר השבוע שלי של קרן-לייק וונאקה! פעם לא אהבתי ועכשיו אני שומעת אותו בלופים, מסתיים השיר ואני שומעת שוב ושוב ושוב ושוב....

שיר השבוע שלי בכללי-כל מיני... (קצת גיוון מלכתוב "הרגילים שלי"...)

משהו שעשה לי את השבוע- קבעתי ראיון לקיבוץ ליד הכנרת לחודש הבא.. (אבל אני לא מפרטת יותר מידי נגד עין הרע
)

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- מתח ולחץ שלא רוצה לחלוף,שמתבטא באי חשק וחוסר סבלנות בעיקר בעבודה,וכאבים בכל הגוף למרות שהתחלתי עיסוי רפואי,אבל מסתבר שהגוף שלי במצב כל כך רע, שזה תהליך.

תכנונים לסופ"ש / לשבוע הבא-לחשוב איך אני (איך שהוא) מצליחה להרגיע את עצמי בכדי לשרוד שבוע נוסף....

איפה אתם ביום העצמאות?- עוד לא יודעת....נראה לי אני לוקחת חופש מהופעות, לא בא לי לנסוע השנה לרוק עצמאות רק בשביל אביב,גם ככה אני בגמילה! (בערך....)

בקרוב סינגל חדש! מה הציפיות שלכם מהסינגל? איזה סגנון תרצו? אני אשמח אם הסינגל החדש יהיה בסגנון בין לייק וונאקה למבול
אבל מה שבא ברוך הבא.

למעלה