סכמ"ש וכאלה

• פותח הנושא FRD
  • פורסם בתאריך

FRD

New member
סכמ"ש וכאלה ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע של הכנסייה: שיר השבוע לא של הכנסייה: היום הכי טוב השבוע? והכי פחות טוב? דיסק השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: פאדיחת השבוע: משהו שגילית השבוע: התחדשות השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ציטוט/מילת השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: איך עבר השבוע באייקון: מאכל השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

:]

דבר טוב שקרה השבוע: הממ.. ההרקדה ביום חמישי. המרקידה הרגילה לא הייתה (אני פאקינג מתחילה לפתח אלייה שנאה כלשהי) וזאת שהרקידה במקומה הקדישה לי את ההרקדה
דבר רע שקרה השבוע: רגשות מעורבים, אביחי נכנס לכלא. שיר השבוע של הכנסייה: פרפרים
שיר השבוע לא של הכנסייה: הפרח בגני- זוהר ארגוב היום הכי טוב השבוע? אתמול :] והכי פחות טוב? לא יודעת... דיסק השבוע: חח הדיסק של ההרקדה
סרט השבוע: הצד שלו, הצד שלה ספר השבוע:
פאדיחת השבוע: המוכרת החצופה בחנות של הבגדי ים
משהו שגילית השבוע: איך עושים זינוק עלייה
ושלא משנה כמה זמן יעבור, הם יאהבו אותי לנצח
התחדשות השבוע: שטר של שישים למדינה:] ודברים לבצפר. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שאלתי אותו. ציטוט/מילת השבוע: אפשר שיחה שלמה?
תמונת השבוע: אינלי בלפטופ, יש לי בפייסבוק. תוכניות לשבוע הקרוב: הממ ימית 2000, נווה מדבר, שיעור נהיגה. דורין באה אליי
אולי סופש בתל אביב. איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע: הפי היפו
האדם שעשה לכם את השבוע: אורן כפרה על החיים שלו
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור נהיגה :] משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יתפוס שכל@! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חצייייייי שחזרה מטורקיה

FRD

New member
../images/Emo205.gif

דבר טוב שקרה השבוע: חזרנו לכימי דבר רע שקרה השבוע: סבתא עברה ניתוח שיר השבוע של הכנסייה: שיר השבוע לא של הכנסייה: rockfour - lady jette היום הכי טוב השבוע? והכי פחות טוב? דיסק השבוע: memories of the never happened - רוקפור סרט השבוע: forgetting sarah marshall ספר השבוע: לעולם לא עולם פאדיחת השבוע: משהו שגילית השבוע: פפפ התחדשות השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: :\ ציטוט/מילת השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: איך עבר השבוע באייקון:
מאכל השבוע:קורנפלקס
האדם שעשה לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

למעלה