סכמ"ש והודעה

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש והודעה

היי כולם,
והנה מגיע עוד שבוע לקיצו... איך היה לכם השבוע, עם הסוסים ובחיים?

והודעה מנהלתית קצרה:
אני יוצאת לסופ"ש בהרים ומיד אחריו טסה לנסיעה עסקית לכמה ימים. לא בטוח שתהיה לי גישה לרשת בכלל בשבוע הקרוב - אני אשתדל, אבל זה לא לגמרי תלוי בי.
אז בזמן "חופשתי" הקצרה אתם מתבקשים להשתדל לשמור על תרבות דיון כמו גם על עירנות הפורום (אני יודעת, לפעמים יש סתירה בין השניים).
נתראה בסופ"ש הבא!

giri

New member
השבוע שלי

אני עדיין בהתאוששות מהטיול ההוא על הקרחון, אבל כבר די חוזרת לשגרה.
מבחינת רכיבות, היה לי שיעור מדהים בשבת. המאמנת שלי באה במצברוח של נוגשת עבדים, וחיברה לנו שיעורים לקבוצה של שלוש. אחת מהשלוש היא הגרומית שלה, שהחליטה שמזמן היא לא עבדה על ישיבה, אז בואו נעשה שיעור ממש מושקע וקשה.
מזל שאני בהתאוששות, קיבלתי קצת הנחות

עשינו שיעור של ש-ע-ת-י-י-ם, שעה וקצת קרקע ואח"כ השאר קפיצות. היה מטורף. חלק גדול מהחלק הראשון היה ערבוב של בלי ארכובות, בלי ידיים, בלי ארכובות אבל בעמידה וכו'. היה ממש קשה.
אח"כ עבדנו על תרגילים לטרליים והייתי ממש מרוצה כשהצלחנו סוף סוף לעשות שולדר אין ממש מדוייק. צ'ואי התרכך כמו חמאה, היה ממש תענוג.
ואז בקפיצות עשינו קו שהכניסה אליו היתה פניה חדה מאד, ומיד אחריה אין-אנד-אאוט, ואחריו קומבינציות שהשתנו במהלך השיעור מקורות קרקע לגריד חלקי. היה מאד, מאד מאתגר, אבל בסוף כולנו הצלחנו בתרגיל לא רע. סיימנו בקירור ארוך סביב שטח החווה - מאד ירוק פה עכשיו, וזה יוצא דופן כי השנה יש יותר גשם מהרגיל, בדרך כלל באוגוסט כבר צהוב וחום למדי.
אחרי השיעור הזה כמובן יצאתי תפוסה, אז שתי הרכיבות הבאות שלי היו קלות יותר והתרכזו בהרבה תרגילים לטרליים בהליכה. אין ספק שמרגישים את ההשפעה של כל תרגילי הגמישות האלה (שבדר"כ אני קצת מתעצלת להשקיע בהם) - צ'ואי רך יותר בכל תנועה, מאוזן יותר וקפיצי יותר. זה מורגש עוד יותר בצד הקשה שלו. אני אשתדל לזכור את זה ולהקפיד על הרבה תרגול לטרלי בשביל לשפר את הגמישות שלו עוד.

fliperit

New member
השבוע שלי

ביום ראשון עבדתי בחווה החדשה, ובגלל שרוב התלמידים שלי מתחילים (ולא עברו ממדריך אחר), זה היה יום של אינטייקים. מאוד השתדלתי שהילדים כן יספיקו לרכב לפחות 10 דקות אחרי האינטייק, בין היתר כי אני משתגעת מלשבת במשרד כל כך הרבה שעות.
אני מנסה לעשות בימי עבודה הראשונים שלי שם רוטציה של הסוסים. אני כל יום בוחרת לי שניים אחרים, עושה להם לונג', רוכבת עליהם ומשתמשת בהם בשיעורים. יש לי כבר כמה פייבוריטים (כהרגלי, אלה בדיוק הסוסים שכל המדריכים האחרים לא אוהבים), אבל עוד לא עבדתי עם כולם. אחרי העבודה רכבתי על אחת הסוסות (הפייבוריטית שלי בינתיים) וממש נהנתי.

היום עבדתי בחווה שאני עוזבת והיה לי מאוד קשה, כי כל שיעור שעובר זה שיעור אחד פחות שיש לי להדריך שם. אני מאוד קשורה לתלמידים שלי ובכלל לא קל לי לעזוב אותם.

חוץ מזה, שאר השבוע היה החופש האולטימטיבי. יריד חוצות היוצר (הופעה של משינה!!), בריכה, בילויים עם חברות...

jgut

New member
קצת קשה לי לחדש בחדשות טובות

אחרי שקראתי על אותו סוס שעבר התעללות.

אבל בכל זאת, עברנו הבוקר לחווה החדשה.
המעבר נעשה בטיול הליכה עם כמעט כל הסוסים. עבר יחסית חלק וללא תקלות. כל הציוד שלנו חיכה לנו במקום החדש.
המקום מאוד יפה ומטופח, הסביבה נהדרת לטיולים. אין צורך לחצות שום כביש והסוסים כבר מכירים את האזור.
שמרנו יחסית על אותו הסדר שהיה במקום הקודם. כל הסוסים ניראו רגועים די מהר. אפילו הסוס שלי שבדרך כלל לוקח קשה את המעברים, היה שקוע באכילת חציר. רק כשדומיה הלכה לדגמן בעמדת קשירה ושטיפה, הוא קצת קרא לה. זה עבר לו.
היתה לי היום איזה אכזבה בנושא מגורים שחיפשתי באזור. זה יעבור לי.

למעלה