סכמ"ש הצלת יוסי

סכמ"ש הצלת יוסי

מכיוון שיוסי עדיין לא פתח סכמ"שׁ אני מצילו

שיר השבוע שלי(של קרן)-

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-

משהו שעשה לי את השבוע-

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-

היום שלי בשבוע-
מאכל השבוע-
סטטוס קרן השבוע-

I מ י ר ב I

New member
ממש טוראי ראיין

הסכמש שלי מחר-אחרי ההופעה.

ady18

Well-known member
מסכמת:

קרן:איתי
לא קרן:כול הבשורות גיא זוארץ \נושבת באוויר נתן גושן
עשה:סינמה סיטי+סרט+הופעה של נתן גושן
שבוע הבא:מסיבת פרידה מחברה טובה , יום הולדת לידיד קרוב.
היום בשבוע רביעי
מאכל השבוע:סושי של עוף ומעטפת של בטטה חזק \עוגת גבינה עם שוקולד .

אז ככה

שיר של קרן-מבול
שיר לא של קרן-חיצים קטנים\ענבל אבנעים
עשה את השבוע-הופעה מעולה של ענבל אבנעים באשדוד,היא גם מקסימה באישיות שלה.אחרי הופעה של שעה ורבע היא עדיין היתה מאד סבלנית לכל מי שניגש אליה,לחצה את היד,חיבקה ואמרה תודה.
היום שלי בשבוע-חמישי
מאכל-שניצל

ady18

Well-known member
ענבל ענקית,אחרי שיוצאים מהופעה שלה

ממש בא עוד הופעה ...
כמה שהכשרון שלה גדול.

מוסיף עוד משהו שעשה את השבוע

תסתכלו בכתבה המצורפת,מדובר על ראיון עם ראש העיר שלנו(אשדוד) והתייחסות לאמפי שנבנה אצלנו בימים אלו,יש כבר תאריך פתיחה משוער.
תראו מי בא אלינו למופע הפתיחה

ברור

אבל אני הולך עוד לפני זה להופעה שלו בפסטיבל בריזה,בתקווה שהפעם זה לא יבוטל כי פעם קודמת זה בוטל ברגע האחרון בגלל המצב הבטחוני,אבל עד שהוא סוף סוף בא אלינו ברור שאני אהיה שם.

כן,האמת שחשבתי שהוא יקח יותר

אני אישית כמו שאמרתי משלם רק 90 אבל האמת שאם באשדוד הוא יקח גם בסדר גודל הזה של 150 פלוס מינוס זה גם מעולה.

זה רק אני וסכמ"ש שלי.

שיר השבוע שלי(של קרן)-בלי שום מחלוקת "אם אלה החיים " הביצוע שקרן נתנה לשיר הזה ב-20.זעק את זעקותיי השקטות.
הייתי בשוק.לקח לי כמה דקות לצאת מההלם. התאהבתי באם אלה החיים.

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- לקחת את ידי בידך.מעניין מאד למה. (-;

משהו שעשה לי את השבוע- ההופעה של אחותי הקטנה! הופעה של קרן!!!! אחותי השתחררה מבית חולים!!!!

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- אין משהו מיוחד...

היום שלי בשבוע- רביעי. עברתי את המבחן של עצמי בהצלחה.רק שקרן תחזור להופיע.מוזר.כבר מתחילה להתגעגע.

מאכל השבוע- מאכל לא ידוע.אבל מיץ גזר נחשב?

סטטוס קרן השבוע- "מתחילים לבשל את הדיסק הבא." שבוע שעבר. (-;

מסכמת...

שיר השבוע שלי(של קרן)-שיהיה לנו בית וההקדשה של קרן לנועם בהופעה, איזה חמודים! הוא היה מאחוריי והוא הסמיק :p לא הפסיקו להסתכל עליו,זה קצת מפדח,אבל אני בטוחה שהוא רגיל :p

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-הרגילים שלי :)

משהו שעשה לי את השבוע-שבוע עם מלא דברים טובים ופחות טובים,מבלבלים ומשמחים,אבל בהחלט ההופעה של קרן עשתה לי את השבוע, כיף להתחיל את הסופש עם הופעה כזאת...והאירוח של מירי מאוד ריגש אותי בדיוק לפני שההופעה התחילה אמרתי ליוסי שמזמן לא ראיתי אותן מופיעות ביחד :p והנה...מרפי התערב לי במילים?! :)

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-לכלום!!!! עוד שבוע שיגרתי ,שונאת שיגרה!!!!
מחכה לחודש הבא!!!!!!! אפילו לסיום שנת הלימודים שמסתיימת שבוע הבא אני לא מחכה ואפילו די עצובה כי זה הדבר היחיד שאיך שהוא הוציא אותי מהימים המגעילים..בלימודים אני נהנת! בא לי ללמוד!!!!
מעדיפה ללמוד מאשר לעשות שש עבודות להגשה! :/

היום שלי בשבוע-אתמול,בהחלט :) גם ההופעה וגם יצאתי לסופש מוקדם :)

מאכל השבוע-חביתה :)

סטטוס קרן השבוע-התמונה שלה עם שון מהזאפה של יום רביעי,הוא כזה ילד חמוד!!!!!! חבל שהוא לא היה גם אתמול....בכל מקרה אני עדיין מאושרת מהאירוח של מירי

סופש רגוע!!!!!!!!!

I מ י ר ב I

New member
היי תום

היה נחמד להפגש,שמחה שנהנת ומקווה שהצלחת להטעין את הבטריה בסוף.חחח

בהצלחה במבחנים!

למעלה