סכמ"ש בסימן געגוע

YosiKdsh

New member
סכמ"ש בסימן געגוע

שיר השבוע שלי(של קרן)-

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-

משהו שעשה לי את השבוע-

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-

מישהו/ משהו שהתגעגעתי אליו-

כבר מלא זמן לא הייתה הופעה של קרן! התגעגענו! לאיזו הופעה הייתם חוזרים עכשיו כדי לחוות שוב?-

סופ"ש כיפי ומהנה

I מ י ר ב I

New member
גם אני מתגעגעת....

שיר השבוע שלי(של קרן)-גם אני!

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-גרביטציה של אריק ברמן עדיין

משהו שעשה לי את השבוע-הסתפרתי!!!!

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-הפרסומת המעצבנת של גניבת הת.ז..אייףףףף

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-שבוע הבא יש לי גם הופעה של אריק וגם של קרן.יואו!

מישהו/ משהו שהתגעגעתי אליו-אליך יוס

כבר מלא זמן לא הייתה הופעה של קרן! התגעגענו! לאיזו הופעה הייתם חוזרים עכשיו כדי לחוות שוב?-שוני בין העיר לכפר.דפינטלי.

סופ"ש כיפי ומהנה-גם לך יוססססס

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע: גם אני
לא קרן:עמליה ליאור נרקיס
עשה:עשה הצגה ותקנתי את המחשב .
ביאס: יותר מדי עלה התיקון של המחשב....
שבוע הבא: הופעה של אריק ברמן
משהו שמתגעגעת לידיד שהמון זמן לא דברנו.

ady18

Well-known member
לא אהבתי, לא שמעתי כלום השבוע וזה מה שנדבק :-

כן נפגש יהיה כייף, אני מקווה:)

מסכמשת....

סוף סוף אני על מחשב ולא דרך האייפון :) כבר שכחתי מה זה מקלדת...לא רגילה!

שיר השבוע שלי(של קרן)-מבול, אם אלה החיים.

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-הרגילים שלי ובעיקר שירים מתוך ההופעת נדירים של אביב גפן שהייתה אתמול ברידינג!

משהו שעשה לי את השבוע-ההופעה של אביב, ותינוקת חדשה שנכנסה לבית תינוקות בת ארבעה חודשים, קטנונית ממש! אני מאוהבת בה....

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-ימים קשים בעבודה, אבל גם אותם עברתי....

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-להיות בת"א, להשלים פערים עם חברות, ולחוות קצת את תל אביב,גם למישיהי שלא הכי מתה על העיר, צריכה את זה מידי פעם.

מישהו/ משהו שהתגעגעתי אליו-לאמא שלי.... והאמת?! שגם לתל אביב, אבל רק קצת :)

כבר מלא זמן לא הייתה הופעה של קרן! התגעגענו! לאיזו הופעה הייתם חוזרים עכשיו כדי לחוות שוב?- ממש בא לי הופעה שבה קרן מארחת את מירי,כמו שהיו בעבר...

סכמשש

שיר השבוע שלי(של קרן)-כל היתר חולף

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-קניתי מארז יפיפייה של אילנית

משהו שעשה לי את השבוע-אמממ הגשם,המסול שירד ממש עכשיו..חח והאחיין שלי....וגם קניתי בגדים דנדנשים

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-חג הקורבן..הערבים האלו...תתי תרבות...יזעתי ם השבוע הזה

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-שבוע הבא הופעההה בשונייייייייייייייייי.נתפלל שלא יירד גשם

מישהו/ משהו שהתגעגעתי אליו- משה...אחייני

כבר מלא זמן לא הייתה הופעה של קרן! התגעגענו! לאיזו הופעה הייתם חוזרים עכשיו כדי לחוות שוב?- כמובן ההופעות בהבימה

סכמש בתקווה שהפעם יעבוד

שיר השבוע שלי(של קרן)- זאת שבקומי

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- My Immortal (שכחתי תזמרת *~*)

משהו שעשה לי את השבוע- ווואו השבוע הזה עבר מאד מהר ,כבר קשה לי לזכור הכל :O

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- מבחניייייים

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא- ספורט ספורט ספורט ולהשיל כמה ק"ג

מישהו/ משהו שהתגעגעתי אליו- אחי שחזר מפולין בשני,היה ממש מרגש בטקס הקצרצר אחרי הנחיתה

כבר מלא זמן לא הייתה הופעה של קרן! התגעגענו! לאיזו הופעה הייתם חוזרים עכשיו כדי לחוות שוב?- 31/10 בעז"ה

סופ"ש כיפי ומהנה

חחחח אופס

לא קראתי את השורה האחרונה :O אמממ עוד לא הייתי באף הופעה (רק בהופעות יום עצמאות וכאלה) אבל אני כבר לא יכול לחכות ל31

סכמ"ש

שיר השבוע שלי (של קרן)- רק שתבואי

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- Listen- ביונסה (נדבקתי
)

משהו שעשה לי את השבוע- שהוא נגמר
(ושבקורס נהיגה המוזר הזה פגשתי מישהי מהשכבה שלי... אז לפחות לא עברתי אותו לבד...חחח)

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- זה היה השבוע הכי לחוץ שהיה לי בזמן האחרון... בעיקר בגלל הקורס נהיגה הזה... העיקר שנגמר כבר... (בתקווה שעברתי את המבחן
ועם השאלות ההזויות שהיו בו זה לא בטוח בכלל
) ובנוסף לכל הצרות, בדרך לקורס אתמול באוטובוס מישהי דרכה עלי אבל ממש חזק... סוג של עפה עלי משום מה... ועד עכשיו כואב לי ויש לי כחול ונפוח חחח

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא- שבוע הבא הופעה של ילדי החוץ בשוני!!! (בתקווה שלא ירד גשם כמו ששי אמר
)

מישהו/ משהו שהתגעגעתי אליו- להופעה של ילדי החוץ! מלא זמן לא הייתי...

כבר מלא זמן לא הייתה הופעה של קרן! התגעגענו! לאיזו הופעה הייתם חוזרים עכשיו כדי לחוות שוב?- לא איכפת לי... אני לא קטנונית
כל ההופעות שלה טובות

סכמ'ש

שיר השבוע שלי(של קרן)-איך שהשמש תזרח.. (שמתי אותו כצלצול באייפון.. והאמת יותר לי כיף לי לקום איתו בבוקר
)

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-ילדות נשכחת.

משהו שעשה לי את השבוע-אין משהו ספציפי

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-התרגיל המלוכלך שעשו אתמול לעמיר בניון בתוכנית המעגל. מי שלא יודע על מה אני מדברת אז קבלו https://www.facebook.com/amir.benayoun

תכנונים לסופ'ש/שבוע הבא-בחירות לראשות המקומית. מקווה מאוד שסוף סוף יבחר מישהו חדש ולא שוב אותו ראש עיר נוכחי או אחד שהיה ראש עיר מכהן. אלא מישהו חדש שעד לפני כמעט שנתיים היה מפקד חיל התותחנים. וגם שרשימה כלשהי למועצה תקבל הרבה מנדטים.. כי מגיע להם!.

מישהו/ משהו שהתגעגעתי אליו-לאחיינים שלי שגרים בחו''ל.

כבר מלא זמן לא הייתה הופעה של קרן! התגעגענו! לאיזו הופעה הייתם חוזרים עכשיו כדי לחוות שוב?-נידמה לי שההופעה שהיתה לה בזאפה ת''א חודש לפני שקרן ילדה את אורי. עדיין ההופעה הזאת לא יוצאת לי מהראש.

סופ"ש כיפי ומהנה ונעים.

I מ י ר ב I

New member
הוא התכוון שם לאדיר מילר

אני לא חושבת שהמעגל הזה בשבילו כי מדברים שם גם שטויות והוא בנוי רק למוזיקה,חבל שהסכים לבוא בכלל

למעלה