סכמ"ש בנוהל

סכמ"ש בנוהל

שלום שלום! אז... משהו טוב שקרה בשבוע החולף: משהו פחות טוב שקרה בשבוע החולף: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיפ\המלצה על ספר או סרט או מסעדה\משהו שלמדתם והייתם רוצים לחלוק עם האומה\פנין חוכמה ששמעתם: ושאלה ברוח האח הגדול שבשעה טובה ומוצלחת נגמר היום - אם הייתם זוכים במיליון שקלים [ונניח שמס הכנסה לא היה לוקח מתוך זה ים מיסים בשביל אנשים שלא עובדים אבל מביאים לעולם 15 ילדים (וסליחה מראש על המירמור)], מה הייתם עושים בכסף? :) זהו, שיהיה שבוע טוב וכייפי וחמים לכולכם!
נ.ב: באמת שחשבתי שעד שאסיים לכתוב את ההודעה הזו כבר יגיע הסכמ"ש של שבוע הבא. ביום חמישי הנחתי את יד ימין שלי תחת סכין המנתחים ועכשיו אני מרותקת ויש לי רק יד אחת פעילה. אבל הצלחתי. ותודה לאח של הבחור בחדר לידי שהחזיק לי את האייפד בזמן ההקלדה (אפילו שזה רק כי הוא רוצה לשחק באנגרי בירדס). איחולי החלמה מהירה יתקבלו בסימון לייק עם אצבעות היד המרותקת.

../images/Emo193.gifהחלמה מהירה ../images/Emo184.gif תרגישי טוב../images/Emo101.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: הייתה לי ולחבר שלי שבת קולינרית מטורפת. בא לי לחזור (לצערי אני שתי שבתות ברצף אשאר בצפון=3שבועות). ומכבי ניצחו (שזה ואמר שאולי המרצה שלי יהיה נדיב כשהוא בודק לי את המבחן) משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: שני מועדי ב שאין לי מושג כמה אני אקבל בהם, כשבאחד מהם (עם המרצה אוהד מכבי) בא לי לשים פצצה מתחת לאוטו של המרצה. Thumpers- אני זקוקה לעזרתך (הוא "שכן" שלך). חוץ מזה- המג אויר. אני לא אוהבת אותו. זה אפיילו קצת לכלך לי את המעיל הלבן (שרק קניתי אותו לא מזמן). משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם המועדי ב ולטייל קצת בשביל לאוורר את הנשמה. להכנס לנחל אם יהיה ממש חם. המלצה: להתחיל לנצל את מזג האויר שהתחמם כדי ללכת ממקום למקום ברגל. זה בריא

../images/Emo185.gifרבותיי אתם מתבקשים לסכמ"ש.

לא אתן לשרשור שלי לרדת מטה אחרי שהקלדתי אותו בדם יזע ודמעות :) [וגם משעמם לי ולא משחררים אותי הביתה! אז הרשו לעצמכם להוסיף סעיף בדיחה או משהו...
].

svety

New member
בשביל שלא תשבי לבד, בחושך

משהו טוב שקרה בשבוע החולף: עשיתי קעקוע חדש! אפשר לראות תמונה בפייס שלי
וקצב קיבל 7 שנים, שזה לא הרבה, אבל זה עדיף מכלום.
משהו פחות טוב שקרה בשבוע החולף: הייתי חולה נורא. אנטיביוטיקה איסט קריג, או משהו כזה.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להפסיק להיות חולה! יש לי לפגוש חברה טובה שסוף סוף חזרה מהולנד אחרי חצי שנה שלא ראיתי אותה, להפגש עם חברים לבירה&בורגר, ללכת ל2 מסיבות יום הולדת ולהשלים מלא פערים בעבודה.
טיפ\המלצה על ספר או סרט או מסעדה\משהו שלמדתם והייתם רוצים לחלוק עם האומה\פנין חוכמה ששמעתם: פתחו מול הבית שלי אחלה בורגריה!
ושאלה ברוח האח הגדול שבשעה טובה ומוצלחת נגמר היום - אם הייתם זוכים במיליון שקלים [ונניח שמס הכנסה לא היה לוקח מתוך זה ים מיסים בשביל אנשים שלא עובדים אבל מביאים לעולם 15 ילדים (וסליחה מראש על המירמור)], מה הייתם עושים בכסף? :) הייתי עושה טיול פסטיבלים באירופה. כל הפאקינג קיץ מטיילת בין וואקן, הלפסט, מטאלקמפ ושאר ירקות. את העודף הייתי שמה בבנק, ועושה את אותו הדבר בשנים הבאות, עד שיגמר.

elcool

New member
בכיף של הכיף!

משהו טוב שקרה בשבוע החולף: מופע היפופוטם האיחוד, ואז הסתובבות בתל אביב עד אור הבוקר!
משהו פחות טוב שקרה בשבוע החולף: לחץ אדיר מהלימודים ומרצים מעצבנים... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיהיה טיפה רגוע מבחינה אקדמית. משלים עכשיו פערים
טיפ\המלצה על ספר או סרט או מסעדה\משהו שלמדתם והייתם רוצים לחלוק עם האומה\פנין חוכמה ששמעתם: זה ממש ממש קל לנגן במפוחית בגודל 3.5 ס"מ! (יש רק אוקטבה אחת
)

elcool

New member
אה, כן! ושאלת המליון!

תהיתי על זה מספר פעמים... אם היו לי בדיוק מליון ש"ח, בערך 10,000-15,000 הייתי מבזבז על המקום על שטויות, 300,000 להורים שלי, וכל השאר לכל מיני חסכונות ופיקדונות שונים. שהכסף ישב טיפה ויתנפח. לא משהו ריסקי. אני צעיר. יש לי זמן

אופס- פספסתי את השאלה על האח הגדול

הייתי שמה בצד בשביל לימודים לאחיות שלי, מטיסה את שני ההורים שלי לחו"ל תורמת מעשר (נו טוב, אולי פחות, בכל זאת 100,000 ש"ח זה סכום מכובד כשאת לא מליונרית) ובשאר הכסף דואגת למגורים מעוצבים על ידי.

innocence

New member
גם אני אסכם?

משהו טוב שקרה בשבוע החולף: הכנס! וגם זכיתי יחד עם חברה במקום השני בקטגורית הזוגות:) משהו פחות טוב שקרה בשבוע החולף: הפלאפון שלי נשלח לפריצה בלי ידיעתי וככל הנראה פירמטו אותו וכל הסמסים שלי הלכו לפח (אני מאווווד סנטימנטלית בקטעים האלו..). מצד שני, זה קרה אתמול, אז אולי זה שייך לבא? משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד. טיפ\המלצה על ספר או סרט או מסעדה\משהו שלמדתם והייתם רוצים לחלוק עם האומה\פנין חוכמה ששמעתם: "והסושי חינם*" - מחזמר מקורי שמופיע גם בעולמות, מעולה! בעיקר אם יש לכם עניין כלשהו באנימה. ושאלה ברוח האח הגדול שבשעה טובה ומוצלחת נגמר היום - אם הייתם זוכים במיליון שקלים [ונניח שמס הכנסה לא היה לוקח מתוך זה ים מיסים בשביל אנשים שלא עובדים אבל מביאים לעולם 15 ילדים (וסליחה מראש על המירמור)], מה הייתם עושים בכסף? :) שמה בבנק XD קשה לי לחשוב על זה כרגע, אבל תמיד טוב שיש כסף, ומכיווןש אין משהו ממש מטורף שאני צריכה כרגע, בבנק לחיסכון זה טוב.

DDN

New member
צכמ"ש

משהו טוב שקרה בשבוע החולף: שליח הגיע בצורה מפתיעה דקה לפני שתכננתי לנסוע בעצמי למוקד דואר שליחים לקחת חבילה. חוצמזה, In Red עזרה לי לשיפור השבוע. משהו פחות טוב שקרה בשבוע החולף: או וואה, זה היה שבוע פחות טוב. הייתה לנו תקרית לא נעימה במסעדה, רבתי עם מוקד של דואר שליחים, גיליתי שהעבודות ללימודים יהיו דחוסות, וכל פגישה עם תזונאית גוררת אחריה דברים לא טובים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בשבוע הקרוב כלומר. .. .אין לי ציפיות. שיעבור בשלום עד שבוע הבא. שבוע הבא אני מצפה בחשש לבדיקה רפואית כואבת. טיפ\המלצה על ספר או סרט או מסעדה\משהו שלמדתם והייתם רוצים לחלוק עם האומה\פנין חוכמה ששמעתם: טיפ/המלצה - אם קרה משהו ואיבדתם את ההכרה, ואתם רואים את המנהרה הלבנה, ומישהו שאתם מכירים אומר לכם לבוא, ושזה גן עדן, ואתם רואים את היטלר מאחוריו - הוא לא חבר אמת שלכם ומנסה לפתות אתכם לגיהנום.

חבל שיצאת מהתזונאית עם טעם רע

אני לא יודעת אם זה כי היא הייתה טפשה במיוחד, סידרה לך תפריט שלא לרוחך או פשוט גרמה לך לדאוג. אם זו האופציה השלישית- ברגע שמשנים את אורח החיים אפשר הרבה פחות לדאוג
. מאחר ואין לי מושג לגבי אורח החיים שלך- אז אני לא מביעה דעה בכלל. אני רק מאחלת בריאות והצלחנ

DDN

New member
היא לא הייתה אשמה

יצאתי עם טעם רע, כי אני יודע שאני צריך לשנות הרבה מההרגלים שלי. ואני אהבתי את ההרגלים שלי. לגבי התפריט, היא בעצמה הסתכלה ואמרה שלא נראה לה שנסתדר איתו, ושבפעם הבאה אני אחווה דיעה עליו אחרי שאני אתנסה איתו וננסה להרכיב משהו קבוע. מראש זה אמור היה להיות נסיון. לא היא גרמה לי לדאוג, בדיקות הדם ששלחו אותי אליה גרמו לי לדאוג. ותודה.

DDN

New member
שאלת המיליון

משקיע את הרוב, והולך לטייל עם השאר טיול חובק עולם.

StriX Starlight

New member
סכמ"ש. ע"ע ../images/Emo1.gif

משהו טוב שקרה בשבוע החולף: התלקחות (השני בטרילוגיית משחקי הרעב) הגיע לחנויות. ועותק הקריאה שלו ברגעים אלו ממש, אחוז בטלפיי. משהו פחות טוב שקרה בשבוע החולף: לא היה לי טרמפ ליומולדת של ליאת יקירתי. העברתי סופ"ש מעפן בבית. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שומדבר מעניין. שגרה מעצבנת. טיפ\המלצה על ספר או סרט: משחקי הרעב השני. לאחר קריאת הראשון, כמובן. אח-גדול: שומדבר יוצא דופן: השקעה חכמה באיזה נדל"ן טוב שמניב רווח, כיסוי חובות, עשיית הרישיון הבלתי מוגבל לדו"ג, מסע של שנה בעקבות רכבות ההרים הקיצוניות ביותר בעולם, מרתון פסטיבלי מטאל וכו' וכו'.

מסכמת ../images/Emo24.gif.

משהו טוב שקרה בשבוע החולף: מיכרתי את In Red ל-Fringe
. היה כיף אדיר לראות את הבישופים איתה, ממש עשה לי את השבוע החמש שעות שבילינו ביחד
. משהו פחות טוב שקרה בשבוע החולף: אני נורא מצוננת
. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מהשבוע הזה - לראות את בן זוגי כפרה עליו
. התגעגעתי! מהשבוע הבא - אירוע "חיבוק חינם". מי עוד מגיע? טיפ\המלצה על ספר או סרט או מסעדה\משהו שלמדתם והייתם רוצים לחלוק עם האומה\פנין חוכמה ששמעתם: מממ... מממ... תנו לי לחשוב על זה
. ושאלה ברוח האח הגדול שבשעה טובה ומוצלחת נגמר היום - אם הייתם זוכים במיליון שקלים [ונניח שמס הכנסה לא היה לוקח מתוך זה ים מיסים בשביל אנשים שלא עובדים אבל מביאים לעולם 15 ילדים (וסליחה מראש על המירמור)], מה הייתם עושים בכסף? :) אני הייתי קונה דירה, דבר ראשון. לאחר מכן הייתי זורקת מסיבה מטורפת לחלוטין ומזמינה את כולכם
. לאחר מכן... ההנגאובר
. תורמת לעמותות של בעלי חיים חסרי
.

למעלה