סכמ"שלי

YosiKdsh

New member
סכמ"שלי

שיר השבוע שלי (של קרן)-

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-

מישהו שעשה לי את השבוע-

היום שלי בשבוע ולמה-

תכנונים לסופ"ש הקרוב-

משהו שבא לי לשתף (המלצות, חוויות..)-

סוף שבוע שקט ומרגש לכולם!

I מ י ר ב I

New member
סכמש'י

שיר השבוע שלי (של קרן)-לייק וואנקה

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-עוד דקה,פבלו רוזנברג

מישהו שעשה לי את השבוע-אחותי שבגלל המבחנים נשארת פה כל השבוע

היום שלי בשבוע ולמה-היום,הבייביסיטר הקבוע שלי על השכנים

תכנונים לסופ"ש הקרוב-אין משהו מיוחד ממש

משהו שבא לי לשתף (המלצות, חוויות..)-פלפלים צהובים,איזה יופי של סדרה

סוף שבוע שקט ומרגש לכולם! וגם שרבי לכולם!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של קרן: רצה הבייתה
שיר לא קרן: משנה לשנה יהודית רביץ
מישהו שעשה לי את השבוע מירב חח
היום בשבוע: היום שהוא נגמר? נחשב?בעצם קניתי מתנה לאמא ... צנועה ...
שבוע הבא- הצגה+ישחזור המזל
המלצה:עדין גול סטאר התמכרתי שבוע הבא נגמר .

סכמש ספשבוע חלומי

שיר השבוע שלי (של קרן)- "כתובתי" חחחחחחח ראיתי היום את הסרטון לפני כמעת 4 שנים,אותה הופעה שאני עולה לבמה לעשות לקרן מסאז'

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-ואוו הרבה שירים! אהבה למרחקים,של גל עטרי.צמרמורות!

מישהו שעשה לי את השבוע-אממ...אין כזה...עצמי....לא סומך על אף אחד,למדתי לאהוב את עצמי ושכולם יקפצו לי

היום שלי בשבוע ולמה-האממ...אנערף....

תכנונים לסופ"ש הקרוב-אהההה ביתת ריקק!! סופשבוע וכולל יום ראשון בחופשש!~ הבית ריק,אמא באילת (רציתי גם,אבל אי היה אפשר,לא נורא) אז הבית פתוחחח

משהו שבא לי לשתף (המלצות, חוויות..)-אממ....יש הרבה....אין לי כח לשתף

I מ י ר ב I

New member
אתה הולך לעשות מסיבת חשק? חחחח

וכל הכבוד על האהבה העצמית ה מעולה.

מסכמשת...

שיר השבוע שלי (של קרן)-תקופה של שינויים.

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-הרגילים ;)

מישהו שעשה לי את השבוע-הילדה שאני מטפלת בה, החיוכים והצחוקים שיש לה שהיא איתי הם אישור מבחינתי שאני מטפלת טובה ושכיף לה איתי, למרות שלא היה לי ספק בכך! זה שינוי אדיר וכיף אדיר להתחיל לעבוד עם ילד אחד, אחרי שעבדתי שנים בגני ילדים עם מלא ילדים.

היום שלי בשבוע ולמה-אין יום מיוחד, מתרגלת לעניין שזה הסופש האחרון שלי שבו יהיה לי חיים, מיום ראשון אני מתחילה לעבוד משרה מלאה עם שעות נוראיות 10:00-20:00,במרץ שהאמא תחזור לעבודה זה יהיה משרה מלאה אבל עם שעות יותר נחמדות. זה קשה שהאמא איתי אבל שורדים ואני רואה איך שהילדה מתרגלת אלי כל יום קצת יותר,בגדול הולך נפלא,אבל זה לא קל ביחוד שהאמא כל הזמן איתי .... אבל יש את היתרונות והיתרונות מנצחות :) עדיף מאשר גן!

תכנונים לסופ"ש הקרוב-לנוח!!!!!! סופש אחרון לחיי!

משהו שבא לי לשתף (המלצות, חוויות..)-המלצה-תנוחו!!!!!!!

סכמ"ש

שיר השבוע שלי (של קרן)- מבול

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- עדיין
OneRepublic - Counting Stars
ו- Can't Remember To Forget You - שאקירה וריהאנה
הם מדבקים ממש...

מישהו שעשה לי את השבוע- חברה... נפגשנו אחרי שלא ראיתי אותה הרבה זמן...

היום שלי בשבוע ולמה- היום (כי סופ"ש
)

תכנונים לסופ"ש הקרוב- לא יודעת...

משהו שבא לי לשתף (המלצות, חוויות..)- מצב האומה (ממש מצחיק
)

מסכמת

שיר השבוע שלי (של קרן)-מבול

שיר השבוע שלי (לא של קרן)-תתחנני אליי- אביתר בנאי.

מישהו שעשה לי את השבוע-המנהלת צוות של המכירה בעבודה שלי החמיאה לי על זה שהצלחתי למכור אתמול מוצר כלשהו אצלינו חחח.. היום לא הצלחתי למכור את אותו מוצר (השיחות הבינ''ל)..אבל מכרתי רק ספק..(העבודה שלי היא בעיקר שירות לקוחות)

היום שלי בשבוע ולמה-אתמול, אחרי העבודה הלכתי לקנות לעצמי גיטרה חדשה במקום הגיטרה הקודמת שלי.

תכנונים לסופ"ש הקרוב-לנוח, לשמוע מוזיקה, לנגן, ולכתוב.

משהו שבא לי לשתף (המלצות, חוויות..)-שאנשים יפסיקו לצעוק, המדינה שלנו תיראה הרבה יותר יפה .

סוף שבוע שקט ומרגש לכולם!

אה וחייבת להוסיף עוד משהו.

אח שלי שגר בחו''ל כל הזמן שולח בווטסאפ כל מיני סרטונים ותמונות של האחיין והאחיינית שלי..
האחיינית שלי כבר מעכשיו רואים שהיא חיית במה.. תנו לה כל הזמן לשיר ולרקוד היא תשמח.. והכי חשוב לא להפריע לה לשיר.

אני ואמא שלי כל הזמן אומרות ,שאם קרן היתה רואה אותה.. היא היתה לוקחת אותה ישר אליה

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש!

שיר השבוע שלי (של קרן)- שיר אהבה פירטי

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- מלך- מירי מסיקה

מישהו שעשה לי את השבוע- הרבה! טיסה, הצגה, סרט.. סופ"ש בבית!

היום שלי בשבוע ולמה- שלישי, היה לא שגרתי במיוחד!

תכנונים לסופ"ש הקרוב- לנוח ולנוח.. היה שבוע מטורף קצת..

משהו שבא לי לשתף (המלצות, חוויות..)- "דבר מצחיק קרה" מחזמר קומי בקאמרי, מומלץ בחום!

סופ"ש מלא בבשורות טובות!

hadastedy

New member
תוכנית מוזיקה חדשה

חברת טדי הפקות עובדת על תוכנית מוזיקה חדשה עבור משפחות. אנו מחפשים משפחות מוזיקליות, אנשים בעלי קשר משפחתי שחולקים אהבה ענקית למוזיקה וכשרון נגינה או שירה שיעלו יחד כמשפחה על במה אחת.
אחים, אחיות, הורים, נכדים, בני דודים, משפחות אומנה או כל קשר משפחתי אחר, שרוצים לעלות יחד על במה אחת ולתת לעולם ליהנות מהקשר בניהם והכישרון המשותף שלהם.
זה יכול להיות שני בני משפחה, או שלושה או יותר ואנו מחפשים את מרחב הכישרונות בשירה ונגינה.
בנוסף אנחנו פתוחים לכל סוגי המוזיקה והז´אנרים המוזיקליים, ממוזיקה קלאסית וג´אז, דרך מוזיקה אתנית, רוק, מזרחית, ועוד ועוד.
התוכנית תהיה תחרות מוזיקלית נעימה, מקצועית ומעודנת.
מדובר בחוויה משפחתית בלתי נשכחת, והזדמנות מדהימה לתת לעולם להכיר את הייחודיות המשפחתית והכישרון המשותף שלכם.
מי שמעוניינים ומרגישים שהם מתאימים ורוצים, יכולים לכתוב לי ולהשאיר טלפון ואחזור אליכם [email protected]
הדס

למעלה