סכמ"שים

no one10

New member
סכמ"שים

מה קורה?? החל משבוע הבא, הפינה תעלה בכל מוצ"ש. לא להיות -@#40#$%9 תענו ותהנו=) השבוע שעבר: - פרק השבוע (של ישנן בנות): - תוכנית השבוע: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!)

limors2

Well-known member
טוב.

השבוע שעבר: - פרק השבוע (של ישנן בנות):אין מנוס מלהודות, מאז שהסדרה הסתיימה לא ראיתי ישנן בנות. - תוכנית השבוע:בטר אוף טד
- שיר השבוע:Jungle Drum - Emilliana Torrini - אלבום השבוע:הפסקול של RENT - האדם שעשה לכם את השבוע:הבת של הבוס שאישרה לי שבוע שלם של חופש על חשבון ימי מחלה שלא ידעתי שיש לי! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Choo, choo, choo, choo. That's the sound of me deflecting the whiny bitching with my happiness shield" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אותו אחד, וכל ציטוט של ורוניקה מבטר אוף טד
- דבר שהשגתם השבוע:חבילת האמזון שלי סופסוף, שכללה 4 ספרים, דיוידי ו2 דיסקים - מאכל השבוע:לזניה - משהו שעשה לכם את השבוע:ראייה מושלמת ללא משקפיים/עדשות! - משהו שהרס את השבוע:לישון עם כיסויי פלסטיק מעצבנים על העיניים. זה לא קל. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:הממ. השבוע שבפתח:אני אעמיד פנים שהוא לא התחיל
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש עד יום רביעי!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חופש גם ביום רביעי? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד! אני רוצה להישאר בבית כל השבוע
סתם:בא לי BITCH SLAP בHD, אבל אסתפק בDVDRIP כדי שלא אצטרך לחכות עוד כמה חודשים. - תמונה (תתפרעו!)שמישהו יעזור לגאגא לרדת מהפסנתר
ושתבוא שוב להופיע.

Shiri from the block

Active member
אומג עשית לייזר?? ולא אמרת לי???../images/Emo2.gif וואי אני צריכה להתחיל לתחקר אותך עכשיו... במסן../images/Emo9.gif

Ariellllll

New member
בכיף

השבוע שעבר: - פרק השבוע (של ישנן בנות): 5 פרק 10.. הסקס של ניקי וג'ני
- תוכנית השבוע: הרווקה (לא הישראלי) - שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=L9o7LJRhHIs&feature=related Tila Tequila - Stripper Friends - אלבום השבוע: lady gaga- the fame monster - האדם שעשה לכם את השבוע: החברה הכי טובה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): She mumbled something while we got down on the floor - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ‎‎how do u spell gay? j-u-s-t-i-n b-i-e-b-e-r‎‎‏ חחחחחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע: 30 בבגרות במ"מ - מאכל השבוע: סוכרית תרנגול - משהו שעשה לכם את השבוע: ראיתי בפרומו של מגרש ביתי 7 שניקי (מישנן בנות) הולכת לשחק שם
- משהו שהרס את השבוע: כלום :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם את נכשלת במ"מ כחי בחשבון שיכולים לבטל לך את הטיול לאילת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מגרש ביתי 7 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למצוא אהבה
הצעות יתקבלו בברכה..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה שלא ראיתי איזה חודש סתם: ..? - תמונה (תתפרעו!) כן ויש לי כוח להעלות עכשיו

Shiri from the block

Active member
אומג!! בדיוק אתמול ראיתי את הסצינה הזאת!! ביוטיוב!!! זאת סצינה כזאת לוהטת יואוווווווו../images/Emo178.gif http://www.youtube.com/watch?v=yNQnp6WgXVc ../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif יש משפט הרבה יותר שווה ומגניב מהשיר מונסטר של גאגא../images/Emo3.gif we've mighta fuck not really sure dont quite recall../images/Emo47.gif

Shiri from the block

Active member
אני אני אני השבוע שעבר: - פרק השבוע (של ישנן בנות): גם חלקים מעוה 5 פרק 10 - תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות../images/Emo47.gif - שיר השבוע: נלך על גאגא Alejandro - אלבום השבוע: של גאגא the fame monster - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כנ"ל - דבר שהשגתם השבוע: ארממ כלום.. - מאכל השבוע: שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: כל מיני דיבורים על הטיסה הקרובה - משהו שהרס את השבוע: אמ לא יודעת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא יודעת../images/Emo2.gif השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא ממש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישי מהלימודים../images/Emo14.gif

למעלה