סכמש

or19951

New member
סכמש ../images/Emo187.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
השאלה המשתנה- השלם: בבוקר יום ד', הזברה קמה פשטה את הפיג'מה מיהרה ולבשה... והפעם שאלון חורף! (מתוך קומנת "החיים בבועה") 1. מה אתה הכי אוהב לעשות בחורף? 2. האם יש לך שמיכת חורף אהובה? 3. האם אתה מתחבר לצד המפזר-חומי שבך? 4. האם גם אתה עשית מדורה והתחלת לרקוד את ריקוד הגשם בעירום מלא עד שירד היורה? 5. האם גם אתה נהגת לשלב בטקס זה בובות וודו? 6. האם תכננת להיות אל הגשמים כשהיית קטן? 7. גלידה חמה - כן או לא? 8. קרמבו או משו אחר - אם כן מה? 9. סרט חורף: 10.האוכל הכי טעים בחורף: מדגישומטיק לנוחיותכם: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

shoham95

New member
וואי אני ארביץ לעצמי!

אני הבטחתי לעצמי שבוע שעבר שהשבוע אפתח!!!! ולא זכרתי! אני צריכה לרשום את זה איפשהו, אוף, אני כל הזמן שוכחת!

or19951

New member
מסכם

דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד דבר רע שקרה השבוע: פעולה חרא, התרגיל בתאטרון יצא חרא והמורה מעצבן אותי ועוד כל מיני קיטורים שיר השבוע: מונסון - ברי סחרוף ומוש בן ארי ספר השבוע: הסמל האבוד/דן בראון סרט השבוע: --- סדרת השבוע: אין.. הפרקים השבוע לא היו משהו דבר מצחיק שקרה השבוע: בניית ערב הווי לשכבה ציטוט השבוע: "גם כן כל ההיטיקיסטים האלו, הם יכולים להיכנס לי לתחת" "אל תדאגי, הם יעשו את זה"
ויותר מצחיק - המשפט השני נאמר על ידי מורה לתלמידה
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שנמצא פתרון מה עושים עם הקבוצה /: השאלה המשתנה- השלם: בבוקר יום ד', הזברה קמה פשטה את הפיג'מה מיהרה ולבשה... בגד ים
1. מה אתה הכי אוהב לעשות בחורף? לקפץ בשלוליות!
סתם, אני אוהב להיות בבית שחמים ונעים לי ושבחוץ משתוללת סופת רעמים ויורד מבול 2. האם יש לך שמיכת חורף אהובה? הפוך
3. האם אתה מתחבר לצד המפזר-חומי שבך? לא חח 4. האם גם אתה עשית מדורה והתחלת לרקוד את ריקוד הגשם בעירום מלא עד שירד היורה? ברור. שלא. 5. האם גם אתה נהגת לשלב בטקס זה בובות וודו? כחושבים על זה, אני באמת צריך בובת וודו 6. האם תכננת להיות אל הגשמים כשהיית קטן? תכננתי להיות סופרמן, לא יצא
7. גלידה חמה - כן או לא? ממש לא. אבל עוגת שוקולד חמה עם גלידה- זה כן
8. קרמבו או משו אחר - אם כן מה? קרמבו. אבל מוקה. 9. סרט חורף: סרטים ישראלים. את האמריקאים שומרים לקיץ. חוץ מהארי פוטר, זה כיף לראות בגשם 10.האוכל הכי טעים בחורף: חמין !

מסכמ"שת ../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את 'נופל וקם' סוףסוף, ומדריך ישן שלי שכפרעליו חוזר להדריך בקן
דבר רע שקרה השבוע: איבדתי את הכרטיס תווי קניה שקיבלתי חח שיר השבוע: נופל וקם - שב"ק ס' כמובן
ספר השבוע: לא קוראת
סרט השבוע: נופל וקם, שוב.. סדרת השבוע: מקום טוב באמצע חחחח דבר מצחיק שקרה השבוע: חברה שלי החליטה לסגור את הפייס והיא מורישה לי את כל החפצים שלה בפט סוסייטי (זוג מכורות חח) ציטוט השבוע: "אני אכין לך אחר כך את צוואת הפט סוסייטי שלי" "אל תדאגי, אני אעשה חדר הנצחה מיוחד לחיה שלך! ת.נ.צ.ב.ה" משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לקנות בגדים לחורף השאלה המשתנה- השלם: בבוקר יום ד', הזברה קמה פשטה את הפיג'מה מיהרה ולבשה... הרבה. רק בחוץ, נו.. והפעם שאלון חורף! (מתוך קומנת "החיים בבועה") 1. מה אתה הכי אוהב לעשות בחורף? אני מתה על חורף וגשם ורוחות בעיקר כשאני במיטה מתחת לפוך חח 2. האם יש לך שמיכת חורף אהובה? יש לי פוך שאני איתו כל השנה כזה
3. האם אתה מתחבר לצד המפזר- חומי שבך? אחותי אוהבת לגזול אותו ממני ברוע לב, ואני פשוט עצלנית מידי בשביל להחזיר אותו. אז..
4. האם גם אתה עשית מדורה והתחלת לרקוד את ריקוד הגשם בעירום מלא עד שירד היורה? יואו, איך ידעתם? זה בידיוק מה שעשיתי! 5. האם גם אתה נהגת לשלב בטקס זה בובות וודו? שיט, עליתם עלי 6. האם תכננת להיות אל הגשמים כשהיית קטן? מה פתאום................. פףף *מוחקת מרשימת ה TO DO LIST שלי* 7. גלידה חמה - כן או לא? ברור מה חח 8. קרמבו או משו אחר - אם כן מה? איכס קרמבו. אני לא אוהבת דברים שאמורים להיות שוקולדיים וחלביים ובעצם פרווה. זה גועליות לשמה. במיוחד גלידות פרווה 9. סרט חורף: סרט חורף? יש בכלל דבר כזה? מי מקטלג סרטים לפי עונות השנה?
10.האוכל הכי טעים בחורף: פיצה. שאגב טעימה גם בקיץ.. בדקתי הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה