סכמ'ש לפני שוני והרצליה

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש לפני שוני והרצליה

שיר השבוע שלי(של קרן)-

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-

משהו שעשה לי את השבוע-

תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא-

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-

מאכל השבוע שלי-

משהו שבא לי להגיד-

סופ'ש מקסים,הופעתי וכייפי

I מ י ר ב I

New member
עונה

שיר השבוע שלי(של קרן)-על הנייר

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-האישה עם החתולים-אריק ברמן,אבל מההופעה אתמול.היה קורעעעע

משהו שעשה לי את השבוע-הופעה של אריק,מזמן לא הייתי ולפגוש את ורד,ירון ויעל ואת גיא כמובן

תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא-שוני מחר ואולי הרצליה בשבת

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-קריר בלילה,מבאס

מאכל השבוע שלי-קריספי עוף

משהו שבא לי להגיד-מי שבא מחר לשוני תלבשו חם,יהיה קריר

סופ'ש מקסים,הופעתי וכייפי

לא "קריר", קר...

אני פיזית רעדתי שם אתמול... אבל רק בהתחלה... תוך כדי ההופעה כבר כולם עמדו וזזו ומחצו אותי אז כבר לא היה קר

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של קרן: מתי שתבואי
לא קרן: אריק ברמן -הי רות \ילד מדהים
עשה:הופעה של אריק ברמן ולפגוש את מירב חח
שבוע הבא:אקס פקטור לקנות דיסקים...
מאכל:פרגיות\סושי

DanielShalom2

New member
מסכמ"ש

שיר השבוע שלי(של קרן)- שיר אהבה פירטי

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- קרקעית נמוכה של רוני דלומי

משהו שעשה לי את השבוע- סבתא קפצה לביקור של יומיים, היה כיף

תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- ההופעה בחמישי! מחכה בקוצר רוח

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- מבחנים

מאכל השבוע שלי- מרק ירקות

משהו שבא לי להגיד- באסה שהחורף כמעט כאן, שונא חורף!

סוף שבוע מהנה לכולם!

שבוע שגרתי מדהים ומרגש

שיר השבוע שלי(של קרן)- על הנייר בעיקר.לשמוע את זה בדרך לעבודה באוזניות זה טירוף....

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-הדיסק של מארינה ללא ספק..משמיעה לשמיעה זה מתחזק

משהו שעשה לי את השבוע-אממ....בעיקר הדברים הקטנים....אנחנו חיים מהדברים הקטנים..ככה זה

תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא-הערב הופעההההההההההההההההההההההה,שבוע הבא הופעהההההההההההההההה אוטוטו מומולדת.....(25,בא לי למות,אני זקן)

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- אתמול,אעלק יום קולנוע.מעשר בבוקר עד סוף המשמרת שלי לא נשמתי

מאכל השבוע שלי-פיצהההההההההההההההההההה עם בצל ופטריות..יאמוששששששש

משהו שבא לי להגיד- בואו להופעה הערבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב או מחרררר או שבוע הבאאאאאאאא

מסכמת

שיר השבוע שלי(של קרן)-אין איזה שיר ספציפי

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-גם אין

משהו שעשה לי את השבוע-

תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא-נוסעת עם ההורים שלי מחר לת''א להיפגש עם אחים שלי.

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-העניין עם הבחירות בעיר . אצלינו היו 3 מועמדים לראשות העיר, ראש העיר הנוכחי, ראש העיר הקודם, ומתמודד חדש לגמריי. אומנם יחסית לזה המתמוד החדש קיבל אחוזי הצבעה גבוהים יחסית לזה שהוא חדש.. בקיצור הראש עיר הקודם קיבל אחוזי הצבעה גבוהים יותר. ויהיו אצלינו ב5.11 סיבוב שני.כמובן שאני בעד המתמודד החדש, אבל הסיבוב השני יהיה בין הנוכחי לקודם, כמובן שבסיבוב הזה אהיה בעד הראש עיר הקודם.. רק מעצבן שבמדינה שלנו אנשים מתייחסים בזלזול לבחירות. וספציפית לעיר.. אנשים פחדנים ומרובעים.. כמה אפשר אותו ראש עיר.. או עוד פעם ראש עיר שהיה כבר.

מאכל השבוע שלי-שניצל

משהו שבא לי להגיד-כל מי שהולך להופעות תהנו. !!

סופ'ש מקסים,

סכמ"ש

שיר השבוע שלי (של קרן)- גם אני

שיר השבוע שלי (לא של קרן)- קדימה הלאה (וכל ההופעה של ילדי החוץ!)

משהו שעשה לי את השבוע- ההופעה של עילי בוטנר וילדי החוץ! היה מדהים! (כרגיל...) חוץ מזה שהם מוכשרים בטירוף, הרבה אמנים יכולים ללמוד מהם על יחס לקהל... בסוף ההופעה חיכו להם מלא אנשים וכמובן שהם הצטלמו עם כולם אחד אחד... ואפילו היה קטע כשהם היו בדרך לבוא להצטלם (יש מדרגות מהחדר שלהם...) שהמאבטחים כזה צעקו על כולם ללכת אחורה ואדר הסתכלה עליהם מוזר כזה בקטע של "מה אתה צועק עליהם?!"
אין עליהם! באמת... היה הכי כיף בעולם!

תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- אין משהו מיוחד...

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- גם אין... אולי שהיה ממש קר בשוני (אבל כפי שכתבתי בתגובה למירב, רוב ההופעה לא הרגישו את זה...
)

מאכל השבוע שלי- M&M חדש עם שקדים (אמא שלי הביאה לנו מחו"ל ואז כשאח שלי טס אמרתי לו להביא גם כזה... הוא הכי טעים
)

למעלה