סכמ'ש חגיגי

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש חגיגי../images/Emo141.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- שיר השבוע שלי(לא של קרן)- משהו טוב שקרה לי השבוע- משהו שביאס אותי השבוע- תכנונים לשבוע הבא- משהו שאני רוצה להמליץ עליו- למישהו פה יש כבר תוכניות לקיץ? טסים? או עושים משהו מיוחד? סופ'ש מקסים לכולם

I מ י ר ב I

New member
מסכמש'ת

שיר השבוע שלי(של קרן)-מבול שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אני אשנה קצת,כי כבר חפרתי על עצמי... Eurythmics- Sweet Dreams משהו טוב שקרה לי השבוע-שיחה טובה עם אחותי בחג משהו שביאס אותי השבוע-לא היה משהו כזה,ברוך השם אצלי בסדר תכנונים לשבוע הבא-להמשיך ללמוד וגם מבחן שני משהו שאני רוצה להמליץ עליו-אריקה.החתולה שלי
למישהו פה יש כבר תוכניות לקיץ? טסים? או עושים משהו מיוחד? אין לי תכנונים כרגע. סופ'ש מקסים לכולם

sp400

New member
מסתכם

שיר השבוע שלי(של קרן)- אם אלה החיים שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אדל-גלי-קיטי פרי-לידי גאגא-קניתי מלא דיסקים חחח משהו טוב שקרה לי השבוע- חווופש משהו שביאס אותי השבוע-אין תכנונים לשבוע הבא- לחזור לבסיס-בעעע משהו שאני רוצה להמליץ עליו- בדרך לחתונה עוצים בבנגקוק- מ-ע-ו-ל-ה למישהו פה יש כבר תוכניות לקיץ? טסים? או עושים משהו מיוחד? תירונות זו תוכנית לקיץ סופ'ש מקסים לכולם

מסכמת

שיר השבוע שלי(של קרן)-מבול שיר השבוע שלי(לא של קרן)- כמה אושר- דודו אהרון- ככה זה שהתלמידים שלי חולים על מזרחית , כל היום מזמזמים את זה
משהו טוב שקרה לי השבוע- הופעה של מירי. הסתפרתי. עשיתי שינוי. טיול עם העבודה לחיפה. בשורה טובה שמרמזת המון לגבי עתידי המקצועי בבית ספר.העלה לי את האגו. הדברים הקטנים שעושים לי טוב על הלב. משהו שביאס אותי השבוע- לבוא הביתה אחרי יום ארוך ב21:00 ולגלות שמחר אנו מארחים, מה שאומר שחייבים לנקות את הבית. תכנונים לשבוע הבא- מסיבת סיום בביחת ספר משהו שאני רוצה להמליץ עליו-לטייל בחיפה בגנים הבהיים. מקום מהממם. למישהו פה יש כבר תוכניות לקיץ? טסים? או עושים משהו מיוחד? אני כנראה לא אטוס כי רק הייתי בחו"ל לפני כחודש, אבל כנראה נהיה בארצנו היפה- או אילת, ים המלח וכו'...

מה את משחקת אותה? חח על תקן יומי

את מנקה את הבית...בלי שום קשר לאורחים..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונה...שיהיה סופשבוע מקסים

שיר השבוע שלי(של קרן)-איתי,מי היה מאמין שיר השבוע שלי(לא של קרן)-תגלי לי-שרית ואליסיה משהו טוב שקרה לי השבוע-אממממ לא יודע ממש...דברים פעוטים כאלה...כגון ערב חג ולאחריו משהו שביאס אותי השבוע-הרבה דברים....... תכנונים לשבוע הבא-נראה מה יבוא לי.... משהו שאני רוצה להמליץ עליו-כלום..על מה אני יכול כבר להמליץ? למישהו פה יש כבר תוכניות לקיץ? טסים? או עושים משהו מיוחד? אני מתכנן לקחת חופש של חמישה ימים(בתשלום) מהעבודה...ונראה מה אעשה..אולי אילת...מתלבט אם לקחת לפני חופש גדול או במהלכו

NaniBani

New member
ממליצה

אם אתה הולך על אילת- כדאי לפני כי בזמן החופש מפוצץ שם, בעיקר בילדים קטנים.. :) תהנה!! (במה שתחליט!)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיהיה לנו בית נורית גלרון הוא \ליאורה אבי טולנדו משהו טוב:הופעות \חופש תכנונים:הופעה ולהסתפר:) משהו להמליץ חופש\הופעה של נורית גלרון עם גיל שוחט תוכנית:נוסעת עם חברים לטיול לשלושה ימים לאזור הצפון:)

סיכום ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי (של קרן)- הוא מתקשר אלי, תקופה של שינויים ומבול שיר השבוע שלי (לא של קרן)- Adele- Someone Like You משהו טוב שקרה לי השבוע- חופש!!! משהו שביאס אותי השבוע- לא היה כזה... תכנונים לשבוע הבא- אין משהו מיוחד... צבא וזה... משהו שאני רוצה להמליץ עליו- אין... למישהו פה יש כבר תוכניות לקיץ? טסים? או עושים משהו מיוחד? אין משהו מיוחד... בעיקר צבא...חחח אני מקווה ללכת להופעה של קרן ב- 29.7 בזאפה

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש

שיר השבוע שלי(של קרן)- שוכחת אותך שיר השבוע שלי(לא של קרן)- JUDAS של הליידי משהו טוב שקרה לי השבוע- שבועות..? יותר טוב מזה!? משהו שביאס אותי השבוע- ששבועות נגמר חח תכנונים לשבוע הבא- טיול לאילת
משהו שאני רוצה להמליץ עליו- מהיר ועצבני 5 נחמד... למישהו פה יש כבר תוכניות לקיץ? טסים? או עושים משהו מיוחד?- הלווואי! אני במדים..התכנונים שלי לקיץ זה למלא אותו בהופעות של קרן שיעזרו לי לעבור אותו ולצאת ממנו שפוי כי הולך להיות קיץ מטורף! סופ'ש מקסים לכולם

אז ככה

שיר של קרן-מבול שיר לא של קרן-1)אטרף-ענבל 2)נתן גושן-כל מה שיש לי 3)אתניקס ואייל גולן-רק אהבה תנצח משהו טוב-עבודה תכנונים לשבוע הבא-עבודה+ארוחת ערב שישי עם חברים ומסיבת רווקים להמליץ עליו-בריכה,אין משהו שבא יותר טוב מבריכה בחום הזה.

NaniBani

New member
../images/Emo207.gif קרן ונועם מאוהבים ../images/Emo23.gif

2 שורות + תמונה של המהממים :) http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local-celeb_review/Article-75c742474156031006.htm והינה הציטוט היחיד שכתבו עליהם: " מתחזקים קרן פלס ונועם טור הכחישו כי משהו זוגי קורה ביניהם, בסוף השבוע הוא השיק את העסק החדש שלו, היא הגיעה לפרגן והשניים שוב הוכיחו שמשהו בטוח קורה שם. "

NaniBani

New member
הסיכום שלי

שיר השבוע שלי(של קרן)- כל הדיסק ה-3 שיר השבוע שלי(לא של קרן)- כל הדיסק החדש של אדל! יש לי אותו מאתמול, והוא לכל השבוע שעבר... :) משהו טוב שקרה לי השבוע- רק אגיד שזה כייף להתאהב מחדש:) , + קיבלתי 100 במבחן בלשון, שכלל תרגילי בגרות. היחידה בכיתה! ועוד במקצוע של ענבל
אני גאה בעצמי!!:) משהו שביאס אותי השבוע- המורה שלי למוסיקה צרחה עליי, וכמעט יכולתי לקבל עבודה מעולה לחופש, אבל המשרה לא התפנתה לי
תכנונים לשבוע הבא- 2 סיורים, המון חזרות לטקס סיום, התארגנויות למחנה וקורסים, פעם אחרונה שלי בגן
והכי חשוב- שבוע אחרון ללימודים.....
משהו שאני רוצה להמליץ עליו- לנצל כל שניה עם אנשים אהובים
למישהו פה יש כבר תוכניות לקיץ? טסים? או עושים משהו מיוחד? - הלוואי לטוס.. יש לי 2 קורסים מהצופים, ומחנה קיץ של 10 ימים (מהצופים :)) , שנה עם הדג, ויום האהבה:) סופ"ש מהמם לכולנו!

למעלה