סכמ''ש חברים

GodSaveTheQueen

New member
סכמ''ש חברים

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא:

לא מוותר של שום סיכום

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעתי בערב במה פתוחה באיזה מקום פה בעיר והיה ממש אחלה. משהו רע שקרה לך השבוע: ניסיתי לקנות נעליים... לא הצלחתי שיר שלא הפסקת לשמוע: I got id - pearl jam התחדשות השבוע: מכנסיים. תמונת השבוע: סרט השבוע: נסיך פרסי נגיד... סרט נחמד, לא יצא לי לראות השבוע יותר טוב ממנו ספר השבוע: מאכל השבוע: אני כל כך הולך לטרוף קציצות עוד רבע שעה בערך... אני כל כך רעבב יציאת השבוע: הגמר. ציטוט השבוע: is it me jesus? תוכניות לשבוע הבא: מתחיל לעבוד ולקום כל יום ב6... תענוג

hofri10

New member
מסכם

משהו טוב שקרה לך השבוע: שום דבר מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: הביאו לרפת את מייק, בחור כהה עור שיכול לעבוד 24\7 ככה שלא צריכים ממש ילדים בעבודה ויש סיכוי די גדול שאני אלך הביתה :( שיר שלא הפסקת לשמוע: circus maximus-ultimate sacrifice התחדשות השבוע: כלום תמונת השבוע: http://img229.imageshack.us/img229/4874/lolqx9.png סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פיצה!!! יציאת השבוע: גמר מונדיאל+פיצה ציטוט השבוע:לא זוכר תוכניות לשבוע הבא: נוסע לירושלים לכמה ימים...

GodSaveTheQueen

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע:שום דבר מיוחד.. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם היה שבוע מעייף ולא ניגמר! שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר מוזר בפורטוגזית התחדשות השבוע:X תמונת השבוע:X סרט השבוע:שיניים אוי אלוהים כמה שהסרט הזה הזוי. ספר השבוע:X מאכל השבוע: קרקרים עם גבינה? יציאת השבוע: סתם התנחלות אצל חברה עם עוד 02934 איש ציטוט השבוע: וואי היו מלא אבל אני לא זוכרת ואין לי כוח לכתוב תוכניות לשבוע הבא: תחילת שבוע לנוח חברים וזה וסופ'ש עבודה

Pickle Weasle

New member
סכמש אהבתי

משהו טוב שקרה לך השבוע: מועד ב' באנגלית משהו רע שקרה לך השבוע: מועד ב' במתמטיקה שיר שלא הפסקת לשמוע: Shame In You - Alice In Chains התחדשות השבוע: תיק וכל מיני חרטות לשים עליו סרט השבוע: הטירה הנעה מאכל השבוע: מקושקשת יציאת השבוע: שבאו אליי כמה, קראנו יומנים שלי מכיתה ד' והייתי כאפה אחוש ציטוט השבוע:מתוך היומן [כיתה ה'] ''היום היינו במסיבה והתאהבתי בילדה בת 3'' תוכניות לשבוע הבא: חופש מהעבודה אז לישוןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה