סכמ'ש הכי אחי

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש הכי אחי

שיר השבוע שלי,של קרן-

שיר השבוע שלי,לא של קרן-

משהו שעשה לי את השבוע-

מאכל השבוע שלי-

תכנונים לשבוע הבא-

מתכננים להתמכר להאח הגדול,יש כבר פייבוריט?

סופ'ש כייפי וחג מדורות שמח!

I מ י ר ב I

New member
מסכמש'ת

שיר השבוע שלי,של קרן-שיר אהבה פיראטי

שיר השבוע שלי,לא של קרן-ציירי לך שפם,מיקיאגי

משהו שעשה לי את השבוע-שהוא טס

מאכל השבוע שלי-פיצה האט

תכנונים לשבוע הבא-אין משהו מיוחד,בגדול בבית

מתכננים להתמכר להאח הגדול,יש כבר פייבוריט? אני אראה בין ערוץ 26 לערוץ 22.אוהבת את מיקיאגי.....

מוזר קצת לראות עכשיו ביוטיוב

את השירים של נוער שוליים איך שמיקיאגי היה אז ואיך הוא היום באח.
אם לא היו אומרים שזה הוא,לא הייתי מקשר שזה אותו אחד-אז הוא היה רזה.עכשיו הוא מזכיר לי את דביר בנדק.

אז ככה

שיר של קרן-במכונית ליד הים

שיר לא של קרן-יורקת אש\סגיב כהן

משהו שעשה את השבוע-בתמונה המצורפת.אחת החוויות היותר טובות שעברתי.

מאכל-פתיתים

תכנונים לשבוע הבא-עוד טיול עם עופרים,הפעם לקטוף דובדבנים ברמת הגולן

בינתיים הפייבוריט שלי באח זה דווקא יאיר השחקן-חבל שהוא לא יוכל להישאר כדייר גם אחרי שתיגמר המשימה.
ומהדיירים הקבועים בינתיים התחברתי לאחי.

בשביל זה היינו צריכים

לצאת ב 4 בבוקר מאשדוד ולהיות שם בשער של קיבוץ רוחמה ב 5 ו 20.הגענו לשם ונפגשנו עם מורן הטייס שלקח אותנו לשטח ההמראה,שם חיכה לנו הכדור מונח על הרצפה לפני ניפוח.
היתה שם עמדה של שתיה חמה ותוך כדי מורן הסביר לנו קצת על מה הולך להיות,הוראות בטיחות,הוראות על מה עושים בנחיתה ואחרי כמה דקות התחיל בניפוח של הבלון הענק הזה-בהתחלה עם מאווררים שהכניסו אוויר קר ואח"כ עם אש.
אחרי כמה דקות של ניפוח הבלון עמד בצורה אנכית והיינו מוכנים להמראה,הטייס חימם שוב את הכדור בעזרת האש-פעולה שחזרה על עצמה מספר פעמים במהלך הטיסה וכשהאוויר בכדור היה מספיק חם עלינו למעלה.כמעט ולא מרגישים שהכדור עולה לאוויר-זה מרגיש כאילו שאני נשאר במקום והאדמה מתרחקת.מה שאהבתי זה השקט שבו מתנהלת הטיסה-חוץ מפעם ב שהטייס מפעיל את המבערים של האש הכל שקט ורגוע והגובה כמעט ולא מורגש וגם אנשים עם פחד גבהים יכולים להסתדר עם זה.היתה ראות מעולה-ראו עד אשקלון,אשדוד באר שבע וראשל"צ.
אחרי ריחוף רגוע של שעה-שעה ורבע באוויר הגיע הזמן לנחות.נחתנו בשדה חיטה-כמו ההמראה גם הנחיתה היתה רגועה וכמעט ולא מורגשת.אח"כ רוקנו את הכדור מאוויר ובאו לאסוף אותנו בחזרה אל המקום שממנו המראנו.

ady18

Well-known member
מסכמת...

של קרן: לייק ואנקה
לא קרן:איך היא מקנאה -דורון מירן
עשה את השבוע:שופינג...
מאכל:בורקס גבינה ...ואייס וניל של "קופיקס"
שבוע הבא:נוסעת ליומים לצפון אזור בית שאן...
האח :צחי הפיבוריט.

מרב ל

New member
סכמש

שיר השבוע שלי,של קרן- הוא מתקשר אליי

שיר השבוע שלי,לא של קרן- אם יש סיכוי של מוקי

משהו שעשה לי את השבוע- לראוות את קרן

מאכל השבוע שלי- שניצל

תכנונים לשבוע הבא- ללמווד

האח הגדול- עווד לא ראיתי את הפרק הראשון אז אין לי עווד פייבוריט..

מרב ל

New member
תווורים

בעיקרון זה התחיל בחמש והיינו שם מאז אני וחברות שלי וקרן הגיעה רק באיזה 7..
כולם התנפלו בהתחלה בשביל להצטלם איתה ואז אסף סידר תור וזהה..
איכשהו הצלחנו להידחף די בהתחלה ככה שלא חיכיתי הרבה זמן ואני לוידעת מה קרה אחרי זה, כי אחרי התמונה הלכתי..

מסכמשת....

שיר השבוע שלי,של קרן-ילדה שהתבגרה.

שיר השבוע שלי,לא של קרן-הרגילים.

משהו שעשה לי את השבוע-יצאתי מהמינוס בבנק,נרשמתי לסטודיו לכושר וריקוד שזה אומר שאחרי מלא שנים אני חוזרת לרקוד,מתחילה לחשוב על עצמי ואיך אני מוציאה את עצמי מבעיות החיים, כנראה חוזרת לאימון אישי,ומחשבות על לנצח את הפחד ולהתחיל ללמוד נהיגה....הרבה מחשבות היו השבוע,בעיקר על החיים....

מאכל השבוע שלי-גלידה :D

תכנונים לשבוע הבא-להמשיך לחשוב אבל גם לעשות מעשים בכדי לשנות.

מתכננים להתמכר להאח הגדול,יש כבר פייבוריט?כן רואה,בינתיים אוהבת את מרטין היא מקסימה ומצחיקה ויש בה הרבה ילדותיות כזאת והיא אישה מבוגרת. אוהבת את זה מאחלת לעצמי להיות כמוהה שיהיה מבוגרת. והרוחני ממש חמוד,נראה טוב גם....אני אוהבת כאלה :p אני אוהבת כאלה שבגישה כזו לחיים,אומנם זה יותר מידי לצד השני של הכל טוב הכל נפלא הכל מדהים...אבל יש הרבה ללמוד מהם מהרוחניצקים....

מסכמת

שיר השבוע שלי,של קרן-דמעות, שיהיה לנו בית.

שיר השבוע שלי,לא של קרן-עידן רייכל, פבלו רוזנברג.

משהו שעשה לי את השבוע-הכרתי מישהו מהמם!!!!!!!!!!דיברתי איתו באייפון איזה 3 שעות בלילה.

מאכל השבוע שלי-פתיתים.

תכנונים לשבוע הבא-עבודה, למצוא זמן להיפגש איתו.

מתכננים להתמכר להאח הגדול,יש כבר פייבוריט?לא.

סכמ"ש

שיר השבוע שלי,של קרן- מבול

שיר השבוע שלי,לא של קרן- בוקר יעלה- עילי בוטנר וילדי החוץ!

משהו שעשה לי את השבוע- לא היה משהו מיוחד...

מאכל השבוע שלי- מגנום

תכנונים לשבוע הבא- בת מצווה לבת דודה שלי ויום הולדת לאמא שלי באותו יום ובשבת הבאה הופעה של הראל סקעת

מתכננים להתמכר להאח הגדול,יש כבר פייבוריט? תמיד אני רואה את זה... אז סביר להניח שגם הפעם אני אראה
ולא, אין פייבוריט (אבל יש כאלה שברור לי כבר עכשיו שיעצבנו
)

למעלה