סכמשששש

אאאנטון

New member
סכמשששש

למה אפחד לא פתח יומשבת כבר נו לא נורא הנה משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע טוב חברלעך!

אאאנטון

New member
עונה לעצמי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אימא החליטה לבטל את העונש (יופי באמת), יש לי כסף מבייביסיטר, היה נחמד ויצאתי הרבה משהו רע שקרה לך השבוע: עונש בתחילת השבוע. הוא ממש מירמר אותי חחח אכזבת השבוע: אף על פי שיצאתי והיה נחמד, הכיף לא היה כזה טהור כמו עם החברות הטובות בבריכה אתמול. היה סתם כזה שיר שלא הפסקת לשמוע: Maroon 5 - This Love Good Charlotte Seasons התחדשות השבוע: ציוד לבצפר! D: אני לגמרי גאה בבחירות שלי לשנה הבאה בקטע הזה
סרט השבוע:ג'ון טקאר חייב למות, בראץ-הסרט חחח מה, אחותי רצתה לראות. טוב נו, אני רציתי. ספר השבוע: סודות נעורים 6. מה! אין מה לקרוא פה! מאכל השבוע: קורנפלקס XD יציאת השבוע: הכי נהניתי בבריכה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להחליט סופית מה עם ההדרכה, בייביסיטר=כסף, ים, אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כמה חברות אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי, הנעל הזאתי
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "פיטמה, 2 אותיות" "שד" "מה שד. שד זה הכל" "..."נו פיטמה זה הדבר הורוד הזה" "או החום!" "חום זה רק כשיולדים" "לא נראלך יש כאלה שיש להן חום בלי קשר" חחחחחח חברות סתומות. למתעניינים, בתשובות בסוף החוברת תשחצים היה כתוב שזה 'דד' תמונת השבוע: מסתבר שככה כותבים לי-את באלפית. איזה מגניב
התוכניות שלי לשבוע הבא: אה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה כזה קראתם? תמליצו לי על סרט לראות שבוע הבא P:

../images/Emo80.gifג'ון טאקר../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

יו כמה פעמים ראיתי את הסרט הזהXD ובראץ
זה סרט טוב נכון?XD

A Screamer

New member
בעע

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי ארנבת וקראתי לה בילי והיא אחת החיות המגניבות שיש
משהו רע שקרה לך השבוע: סתם - שעמום שיר שלא הפסקת לשמוע: aqualung - easier to lie התחדשות השבוע: הארבנת שלי
תוכנית השבוע: חברים סרט השבוע: סכין בלב ספר השבוע: לא קראתי שום ספר בזמן האחרון מאכל השבוע: המבורגר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד... אדם שעשה לך את השבוע: ישי לוי...

אאאנטון

New member
ישי לוי? את משגעת במבטך אני כל כך רוצה לדעת

מה בליבך? XD תתחדש על הארנבת O: מה עושים עם ארנבת?

A Screamer

New member
סתם גיליתי שהוא היה פעם מסומם

ואז הבנתי הההההההההההההההכל. מה עושים עם ארנבת? מנקים לה ת'חראD:

A Screamer

New member
תודה../images/Emo9.gif

אבל כולם מתבלבלים וקוראים לה ליבי
אני לא רוצה שייקראו לה על שם זמר בתכנית ריאלטי עם מעריצות בנות 12
הייתי צריך לקרוא לה ישראל

../images/Emo80.gifחחחחחחח

ליבי?? איזה אנשים דיסלקטיםXD יו לא ידעתי שיש זמר כזה
חחחח ישראל לארנבת??XD לא חבל? בילי זה כזה על שם מישו מוכשר
היא צריכה להיות גאה בשם שלה!

פאםפאם../images/Emo13.gif. ../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אה סקייליט דרייב הוציאו אלבום חדש D: משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה.
אכזבת השבוע: " שיר שלא הפסקת לשמוע: אהה...יש הרבה XD Betzefer-Early Grave בצפר-פיץ העכבר
The Starting Line – Island Surprise, Surprise Direction Making Love to the Camera Mayday Parade – Miserable At Best Atreyu – You Give Love a Bad Name Nickelback – Photograph Ektomorf – I Know Them A Skylit Drive – This Isn't the End Avenged Sevenfold – Dear God Suicide Silence – The Price of Beauty The Blackout-My Generation (Limp Bizkit Cover) The Used - Yesterday's Feelings התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע: שנות ה-70!!!
סרט השבוע: אהבה טרופה, אף פעם לא אהיה שלך, הצלצול 2 (שאגב, ראיתי אותו בחושך לבד והוא לא מפחיד בגרוש ), והמסע המופלא בפעם האלף.XD ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האממ.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ... אדם שעשה לך את השבוע: אמא שלי.
חח. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: ~משנות ה-70~ הייד: "חבל שלא עשו לראש שלך צילום רנטגן בבית החולים!" מייקל: "לידיעתך, עשו, והם לא מצאו כלום!"
"יש לי ארגוזית רגיזה" חח. תמונת השבוע: צולמה בעקבות שנות ה-70, אני יודעת שאני חופרת
התוכניות שלי לשבוע הבא: ספונטנית.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא טוב. שבוע טוב חברלעך!

קלסווווווו!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo181.gif

נכון שהוא פשוט חמוד כשהוא עושה: "FINE!"
חחח

דנדי 1992

New member
איזה שבוע..

משהו טוב שקרה לך השבוע:קניתי הרבה בגדים מהכסף מהבייביסיטר משהו רע שקרה לך השבוע: --- אכזבת השבוע:זה חופש! מה כבר יכול לאכזב ? ! שיר שלא הפסקת לשמוע: blue - If you come back רוב הסיכויים שאף אחד לא מכיר..כי זה די ישן התחדשות השבוע:משקפי שמש תוכנית השבוע:האנה מונטנה...(אני שונאת את מיילי אבל הסידרה מצחיקה) סרט השבוע:נער המים ספר השבוע: --- מאכל השבוע: פתית עגבניות החדש ..חח. יציאת השבוע: ארומה , בורגרנץ' , ממדיון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אממ..לא יודעתת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ג'ואל...חח..סתם...אין לי מושג..חח. אדם שעשה לך את השבוע: סבתא ...חח.. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:לי ראיין חתייךך!!! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: קצת בריכה וקצת ים.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד..

אאאנטון

New member
חחח עכשיו אני יכולה לומר

שאחלה בארומה. הייתי השבוע פעם ראשונה
שבוע טוב

PoisonSnowFlake

New member
I wanna be next to you.

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד . משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי קשה
אכזבת השבוע: הכל. שיר שלא הפסקת לשמוע: יובל המבולבל :S התחדשות השבוע: צעיף וכאפיה תוכנית השבוע: דורה. סרט השבוע: אהבה טרופה ? ספר השבוע: :( מאכל השבוע: הכל . אני פשוט פרה |: יציאת השבוע: שומקום.. ממש.. שומקום ! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום . רע לי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד . רע לי. אדם שעשה לך את השבוע: אפחד . ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: שלום לכם ילדים וילדות .. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתגבר על עצמי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משו . שבוע טוב חברלעך! גם לך :]

למעלה