סכמו את השבוע...

סכמו את השבוע...

אני כולי בהיי מטורף של אושר כרגע (ולא כי הפועל זכו
) ואני לא אהיה פה עד ראשון בצהריים אז.. שיר של אהוד: שיר לא של אהוד: אלבום שעשה לכם טוב: משהו שעשה לכם טוב: משהו שעשה לכם פחות טוב: משהו שממש גרם לכם לצחוק השבוע: משהו שאתם מחכים לו השבוע : פרח/חיבוק/נשיקה או סתם מילה טובה למישהו ולקראת הוולנטיין שמתקרב אליינו: אם מי היייתם יוצאים לדייט אם הייתם יכולים (יכול להיות כל אחד/ת) סופש מקסים

../images/Emo187.gif

שיר של אהוד: רוחות הצפון שיר לא של אהוד: עיר קטנה - יהודית רביץ, ערמונים מהאש- גלי עטרי אלבום שעשה לכם טוב: אביתר בנאי משהו שעשה לכם טוב: הייתי היום בפנימייה שהדרכתי בה! היה כל כך כיף! הילדים האלה פשוט מקסימולים . הייתי שם 6 שעות השכבתי את כולם לישון עשיתי שיחות נפש! ממש נהנתי ! משהו שעשה לכם פחות טוב: סתם מישהי קצת עיצבנה אותי אבל עבר לי כבר
משהו שממש גרם לכם לצחוק השבוע: לגלות שהשיר הזמנה לחתונה הוא לא של טיפקס
משהו שאתם מחכים לו השבוע : אממ בעיקר הסופ"ש ויום ראשון ואולי ת"א ביום שלישי. פרח/חיבוק/נשיקה או סתם מילה טובה למישהו: פרח- לקק"ל חיבוק- לעדי ונשיקה לינון . ולקראת הוולנטיין שמתקרב אליינו: אם מי היייתם יוצאים לדייט אם הייתם יכולים (יכול להיות כל אחד/ת):עם פטריק סיוויזי בתקופת ריקוד מושחת! או עם ווסלי מהנסיכה הקסומה
. (מותר לפנטז לא?!?!)

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיר של אהוד: ברוקלין בהופעה שיר לא של אהוד: Anna-Molly - Incubus אלבום שעשה לכם טוב: Led Zeppelin IV. משהו שעשה לכם טוב: ג'וש משהו שעשה לכם פחות טוב: אני רחוקה מארץ! אני רחוקה מסמי שלי
משהו שממש גרם לכם לצחוק השבוע: בת דודה שלי משהו שאתם מחכים לו השבוע : יומולדת
וולנטיין אבל יומולדת יותר!!! פרח/חיבוק/נשיקה או סתם מילה טובה למישהו פרח חיבוק ונשיקה למורי . ולקראת הוולנטיין שמתקרב אליינו: אם מי היייתם יוצאים לדייט אם הייתם יכולים (יכול להיות כל אחד/ת): מיילו ונטמילייה !! (מורי תסכים איתי
)

היי? יש לך סיפור בשבילי? ../images/Emo99.gif

שיר של אהוד: "יוצא לאור" שיר לא של אהוד: "פריז בחורף"/ בעז בנאי אלבום שעשה לכם טוב: פנים ושמות/ דני רובס משהו שעשה לכם טוב: מילה טובה.. או משהו בסגנון..
משהו שעשה לכם פחות טוב: בחינות, תואר, חיים.. כאלה
משהו שממש גרם לכם לצחוק השבוע: אורנה בנאי
היא קרעה אותי הערב ב"מועדון לילה"
אני חולה על הבחורה הזו
משהו שאתם מחכים לו השבוע : לסיים תפיסה
(בחינה..) פרח/חיבוק/נשיקה או סתם מילה טובה למישהו: מורי- אני אוהבת אותך, אבל פרגני קצת! (
) יאא קנאית!
וזורי..
ולקראת הוולנטיין שמתקרב אליינו: אם מי היייתם יוצאים לדייט אם הייתם יכולים (יכול להיות כל אחד/ת): אורנה בנאי
טוב התאהבתי בה.. רגע, אולי.. לא יודעת..
למה לדרוך על פצעים פתוחים, למה?
שכחתי בכלל שזה הוולנטיין

לי יש סיפורים לספר לך! ../images/Emo10.gif

(אני בוכה על התואר, תרגעי..
) בקיצור, תחזירי את המחשב שלך לחיים, ומהר!
קשה לי ככה...

כבר פחדתי ../images/Emo6.gif

אולי היום הוא יחזור לחיים! (אם יבוא מישהו לסדר אותו
) ואם לא אז בקרוב !! מבטיחה

clevelandrocks

New member
נגמרו הבחינות, אפשר למלא שאלונים

שיר של אהוד: רח' האגס 1 שיר לא של אהוד: רכבות 68-80-88 של דני רובס אלבום שעשה לכם טוב: 'אין עוד יום' של גידי גוב משהו שעשה לכם טוב: לראות את נוקיה אדום
משהו שעשה לכם פחות טוב: מורי לא עונה לי למסרים
משהו שממש גרם לכם לצחוק השבוע: ג'ורג' קוסטנזה משהו שאתם מחכים לו השבוע : חופש!!!!!!! פרח/חיבוק/נשיקה או סתם מילה טובה למישהו: פרח לאפי בירנבוים, חיבוק לדרור חג'ג' ונשיקה למורי ולקראת הוולנטיין שמתקרב אליינו: אם מי היייתם יוצאים לדייט אם הייתם יכולים (יכול להיות כל אחד/ת)
נטלי פורטמן

bmt29

New member
הרבה זמן לא הייתי פה...

שיר של אהוד: כשחיכיתי לך על הספסל/נגעת בצמרות העצים. שיר לא של אהוד: Chris Cornell - Mission. אלבום שעשה לכם טוב: Chris Cornell - Euphoria Morning. משהו שעשה לכם טוב: חזרות. מוזיקה. ושעה קלה אצל אייתוש... משהו שעשה לכם פחות טוב: החרישה שלא נגמרת... והמחסור בנגינה... קשה. משהו שממש גרם לכם לצחוק השבוע: הייתה הופעה משעשעת. משהו שאתם מחכים לו השבוע : הממ מקווה לארבעה ימי חופש הלואי! פרח/חיבוק/נשיקה או סתם מילה טובה למישהו:
לכל חברי הפורום. ולקראת הוולנטיין שמתקרב אליינו: אם מי היייתם יוצאים לדייט אם הייתם יכולים (יכול להיות כל אחד/ת): איימי לי.
JB

סופ"ש טוב לכולם ../images/Emo187.gif

שיר של אהוד: פלורנטין, גרסת ההופעה (יש לי גרסה משגעת מהאולפן של קוטנר
. בכלל, גרסת ההופעה עושה לשיר הזה רק טוב שיר לא של אהוד: אביתר בנאי ואפרת בן צור - שמתי לי פודרה. שיר ענק! אלבום שעשה לכם טוב: Moondance / Van Morrison משהו שעשה לכם טוב: פגישה עם חברים בבית קפה אחרי זמן שלא התראינו, סתם ככה ספונטני באמצע היום. עזבתי את העבודה מוקדם, הרמתי טלפון והופ! נפגשנו. היה כיף
משהו שעשה לכם פחות טוב: עומס פיזי ונפשי חזק בזמן האחרון משהו שממש גרם לכם לצחוק השבוע: פדיחות של חבר'ה מהעבודה. ויש הרבה כאלה משהו שאתם מחכים לו השבוע : סופ"ש
פרח/חיבוק/נשיקה או סתם מילה טובה למישהו
לאשתי ולקראת הוולנטיין שמתקרב אליינו: אין שומדבר מיוחד לולנטיין. הכל כרגיל. אם מי היייתם יוצאים לדייט אם הייתם יכולים (יכול להיות כל אחד/ת) יש כמה אופציות. צריך לבחור

למעלה