סכין שף

• פותח הנושא mkf
  • פורסם בתאריך

mkf

New member
סכין שף

פינוק עצמי - סכין שף או סנטוקו "8 משובח המלצות אישיות בבקשה, נא להמליץ מנסיון אישי ולא מכתבות או פרסומים שונים. תודה !

roihand1

New member
אני משתמש בסכין של צווילינג,

8 אינץ', משובחת ביותר! מבחינתי זו הסכין המושלמת, אבל לפני שקניתי אותה, הסתובבתי במשך כמה ימים בחנויות בישול ובדקתי כמעט כל סכין שקיימת בארץ. אני חושב שזו הדרך הטובה ביותר לבחור... בכל מקרה, צווילינג - מצוין, kasumi - הסנטוקו המושלם מבחינתי, shun - גם כן סנטוקו לא רע בכלל. יש אנשים שאוהבים את הסכינים של גלובל, הסכין מעולה, אבל הידית לא נוחה לכולם. כל אלה שהזכרתי, אלה סכינים מאוד יקרות, אבל נהדרות. יש סכינים לא רעות בכלל וזולות בהרבה - דיק הגרמנית וארקוס הספרדית - תוכלו למצוא שפים רבים שמשתמשים בהן ומרוצים בהחלט.

mkf

New member
סכין שף

קסומי או שון באמת מאלו שאני מתענין בהן. ראיתי את הקאסומי את השון טרם ... יתכן ואייבא מארה"ב שם השון עולה כ 120 ואילו הקסומי יותר בכיוון 150-160 דולר. אני לא מעוניין בזולות, יש לי ארקוס וגם סכין 10 של L-SEVEN לא רעה בכלל. לגבי הסנטוקו - האם קשה להתרגל לחתוך איתה, הבנתי שזה שונה משיטת העבודה המערבית עם סכין גרמנית כבדה ? גלובל לא מצאה חן בעיניי גם, לא נוחה לי.

צווילינג../images/Emo45.gif

אני משתמשת בסכין של צווילינג ומרוצה מאוד. ממליצה על סכין השף וסכין לחיתוך הירקות.

הרברונן

New member
אז ככה:

את הארקוס לא אהבתי בשל חלוקת המשקל הלא נכונה שלה, לטעמי (ובעניין הזה, הכל עניין של טעם). ניסיתי שתי גלובל בשני אורכים ולא התעלפתי מהתלהבות. בסדר. יש לי סכין מצויינת של דיק 21 ס"מ. מומלצת בחום כל טוב, רונן

למעלה