סכין ללחם

יונתן 99

New member
סכין ללחם

ערב טוב.

לא מזמן קנינו אופה לחם חדש, והסכין לחם יש לנו כמה שנים, אך הוא אינו חותך בקלות ודי מיושן.
אני מעוניין לקנות סכין לחם חדש, וזקוק להמלצה על בחירת סכין טוב מאוד (שם היצרן והדגם) ושחותך בקלות פרוסה אחרי פרוסה ללא בעיות.
(לא מעוניין בסכין לחם חשמלי או פורס לחם חשמלי)

אשמח למידע, תודה מראש.

נירהמ1

New member
הייתי שמחה להמליץ אבל משתמשת באותו סכין

שנים רבות. קניתי סכין משור בסופר, בעלות של 12.5 שקלים והיא חותכת מצויין לחם, בצק עוגיות קפוא, חיתוכיות למיניהן, ועוד.

על סכינים אני שומרת היטב. אחרי כל שימוש, רוחצת, מייבשת היטב ומחזירה למקום. אי אפשר לראות אותם אפילו על מתקן ייבוש. ישר למקום וכך הן נשמרות במשך שנים.

ברוך הבא ל"חלבי". הפורום נעים, חמים ומכניס אורחים. אתה מוזמן להישאר. הנה הכנתי קפה, עם עוגיות.

יונתן 99

New member
אוקיי, הכל מובן..,

ובקשר לסכין משור שברשותך, מה אורכו בסנטימטרים? (אפשר לקבל תמונה שלו - או תמונה להמחשה מגוגל תמונות?).
אצלי בבית גודלו המקסימלי של לחם האפוי והטרי של מכשיר אופה לחם, האורך הוא 20 ס"מ, רוחב 15 ס"מ, וגובה 19 ס"מ (גודל XL)...ולזה צריך אורך סכין לחם עד 20 ס"מ שזה מספיק בהחלט בשביל לחתוך על רוחב 15 ס"מ של הלחם.
&nbsp
דרך אגב, חשוב לי מאוד שבשעת החיתוך על הלחם לא יהיה פירורים נתזתים לכל עבר על השולחן אוכל, שאצלי זה די מציק שמחייב לטרוח ולנקות את השולחן לפני תחילת הארוחה.
לכן בעקבות חיפוש (אמש) באתר arcoscasa, מצאתי בדיוק מה שאני צריך ...והנה הקישור:
http://www.arcoscasa.co.il/Product/%D7%A1%D7%9B%D7...
זה הסכין לחם 20 ס"מ מדגם 2822 של ARCOS, מפרט טכני והמחיר שלו בהחלט סביר.
&nbsp
נירהמ1, תודה רבה וברוכה הנמצאת, ושוב תודה על הכיבוד
+

נירהמ1

New member
היי יונתן - זה בדיוק האורך של הסכין שיש לי

ובאשר לפירורים, הם תמיד יהיו.
אם רוצים שלא יהיו פירורים אפשר להקפיא את הלחם ולחתוך כל פרוסה באבחה אחת ולא בניסור. כך יהיו פחות פירורים.
אפשר גם לחתוך את הלחם על מגש עם רשת מיוחדת שבה פירורי הלחם נופלים למגש מתחת ואז לאסוף את הפירורים ולייבש מעט בחום בינוני בתנור וכך, על הדרך, תקבל גם פירורי לחם איכותיים (בלי חומר משמר וצבעי מאכל
).

למעלה