סכזופרניה

סכזופרניה

ורפלקסולוגיה... מה יש לכם להגיד על כך?(המלצות לדרכי טיפול-שיח קולגות
מדובר בבחור המקבל זריקות אחת לשלושה שבועות.

מקוםבלב

New member
לא הייתי ממהרת

לטפל בו ואם כן רק במסגרת רפואית מוגדרת יחד עם צוות המטפלים שלו. כאשר מדובר במחלות נפש יש להיזהר כי כל דבר ולו הקטן ביותר יכול לעורר טריגר להתקפה חזקה של המחלה. צריך מאוד להיזהר. בכל מקרה בהצלחה.

סכיזופרניה

קודם כל, אם הוא מקבל זריקות אז אני מניחה שזה בסדר.אך עם הסתייגויות: 1. אולי מומלץ שיביא עימו אישור רפואי? או שתיצרי קשר עם הרופא המטפל שלו? שתהיי עם יד על הדופק. בכל זאת אם מדובר בסכיזופרני זה שונה מלטפל באדם מבוגר האחראי על עצמו, שלוקח אחריות על המעשים שלו ועל הבריאות שלו... 2. הדאגה העיקרית שלי היא מה אם הוא מפסיק לקחת זריקות בלי ידיעתך ויכול לסכן אותך או את עצמו? הוא יכול להפסיק על דעת עצמו בטענה שהטיפול הרפלקסולוגי עושה לו טוב ואינו זקוק לזריקה... 3. הטיפול הרפלקסולוגי עלול לעורר בו ריאקציות חזקות כמו זעם, תוקפנות, דכאון... וחמור מזה, זה עלול להיות מופנה כלפיך. אמנם אני לא רופאה ואין לי מידע אמין על סכיזופרנים והתנהגותם בטיפול משלים אך אני במקומך הייתי רוצה לברר מהן הסכנות שאני עלולה להיות חשופה להן כמטפלת בסכיזופרני. מקרה מרתק הבאת לפה. אני אשמח לשמוע מה יש לאחרים לומר גם כן. האם יצא למישהו לטפל באנשים עם הפרעות של מצבי רוח כמו מאניה, דפרסיה, סכיזופרניה וכדומה? ענת

avorly

New member
ענת , ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

לפני הכל-
על ההתייחסות המאוחרת. והכי חשוב- נהניתי לקרוא את תגובתך.כתבת דברים חשובים מאד.

avorly

New member
טוואי המשי, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

לפני הכל -
על ההתייחסות המאוחרת. וכעת לתגובתי: כיוון שרפלקסולוגיה נוגעת הרבה מאוד בנפש, לדעתי כדאי לעבוד רק בתאום מלא, ידיעה והסכמה של הרופא המטפל. ככלל אני בעד השילוב האולטימאטיבי למטופל הספציפי. חשוב לציין בפני המטופל שכדי להגיע להטבה חייב להיות שיתוף פעולה מלא גם מצידו. ועכשיו כמה שאלות הבהרה: אילו זריקות? היה באשפוז?

למעלה