סכומפגש

Ice Age

New member
סכומפגש

כל הכבוד למי שהגיע אתמול למפגש. אני חושב שלכולנו זו היתה הפעם הראשונה שהם רואים תיקים על המסך הגדול מאז הסרט. אז קודם כל, הגיעו הרבה אנשים יחסית: אורית, ירעם (hrgo), הילה (לא יודע מה הניק שלך, ואם את כותבת פה בכלל - ואם לא עכשיו אימתי), צילה (סקאוט), איב (eve, סתם, אני לא יודע את השם שלך - בטח לא חוה...) ועוד הרבה אנשים שאוהבים תיקים. היה כיף לראות הרבה מכורים באותו חדר. היה גם את הזה עם הכובע שהבטיח להצטרף לשורותינו בפורום, ואכן קיים. ושיר הצטרפה אלינו אחרי שהיא הואילה בטובה להתעורר ב-12 לפנות בוקר. בלטו בחסרונן: אוקיינוס, גיליאנה (שגיליתי שקוראים לה גילי) (!). מה יהיה אתכן?
ההרצאה היתה משו משו. ובכלל, לראות פרק על מסך של קולנוע היתה בשבילי חוויה חד פעמית. בעצם, אני מקוה שלא חד פעמית. תמונות בהמשך...

Ice Age

New member
ושכחתי לציין

משמאל לימין: ירעם, אורית, שיר, ואני. אגב, למי שמעוניין - מוכרים שם את משחק המחשב מיד שניה ב-40 ש"ח!

Gilliana

New member
ואו, תמונות נהדרות! ../images/Emo45.gif

איזה יופי שחשבתם להצטלם, כל הכבוד! אני באמת מקווה שבקרוב יהיה לנו מפגש פורום בהרכב מלא.

Ice Age

New member
האמת היא

שבמקור התמונות יותר טובות, אבל נאלצתי לדחוס אותן כדי שיתאימו לגודל שתפוז מרשים להעלות.

Ice Age

New member
וסליחה מיוחדת מ-eve

שמסתבר שהניק שלה הוא eve6. שכחתי שאמרת את זה אתמול.

Gilliana

New member
מאיר! ../images/Emo24.gif

מזתומרת מה יהיה איתנו? יהיה בסדר! אנחנו נפגש בקרוב, זה בטוח - שמעתי שמועות על יוני הקרוב, ואם זה יצא לפועל (במהרה בימינו אמן) אז זה כבר לא כ"כ רחוק...

orityemini

New member
בהחלט יש עתיד:)

בשתי התמונות הראשונות לקח לנו קצת זמן להבין שמצלמים אותנו וזו הסיבה למבטים המופתעים של כולנו :) אני כמובן לא פוטוגנית כהרגלי אבל למען האמת אני מודה שהיה יכול לצאת יותר גרוע. מי יתן והתמונות הבאות יהיו של כל חברי הפורום הזה! (גילי אמרה יוני?)

למעלה